Ändrade planer

Ändrade planer. Ska dra till pappa snart. Har inte varit där på typ en månad så det är på tiden att jag går dit. Jonathan, min broder är ju också där :) Så det ska bli kul att se han :D Får väl skriva låten hos pappa. Låten om Rödluvan som vi måste göra i skolan ! Nu ska jag packa sen åker jag och Melinda till pappii <3 Lägger ut bilderna imorgon istället på mig och Anna :) 
Hoppas ni alla får en bra kväll ♥ 

Lördag

Haj !

Kom hem från Anna för en stund sen nu, har precis laddat över en massa bilder till datorn som vi tog igår :)

Jag hann med spårvagnen igår, fick stressa lite men det gjorde inte så mycket. När jag var i Frölunda väntade jag på bussen i typ fem minuter sen bar det iväg till Mölndal ! När jag väl satt i bussen blev jag akut kissenödig, eller hur säger man? Aa men ni fattar :P haha. Det var jätte jobbigt ! Jag kollade på klockan hela tiden för att se när jag skulle vara framme i Mölndal men det hjälpte ju inte ! Det var så jävla hemskt, har inte varit så akut kissenödig på hur länge som helst, höll på att kissa på mig, seriöst :P haha men jag lyckades hålla mig så när jag tillslut var framme stod Anna och väntade på mig inne på Pressbyrån så jag gick dit, såg Anna, kramade henne snabbt och frågade om det fanns någon toalett i närheten. Som tur var fanns det en några meter från oss så jag betalade en femma och gick in. Thank God for the toilet in Pressbyrån haha, har nog aldrig varit så glad över att se en toalett haha :P Nog snackat om det...

Efter toalettbesöket gick vi till Willys. Vi köpte chips och dipp och så köpte jag godis. Sen promenerade vi hem även fast det regna och var kallt. Vi kom hem, jag var kall om mina fötter men det gick över.
Anna hade möblerat om i sitt rum, det var fintfint :)
Sen käka vi mat - köttfärssås med spaghetti !

Efter det var vi lite sugna på att hyra film så vi promenerade ner till filmbutiken och hyrde två filmer -Flickan i källaren och Mrwoodcoock ! Vi orkade inte gå hem så vi tog bussen :P
När vi kom hem myste vi med chips och dip och smör popcorn <3 och så kollade vi på Flickan i källaren. Vi trodde verkligen att den skulle vara bra men det var den verkligeninte !! Asså seriöst, fyfaan för den filmen !! Den är ju baserad på en verklig händelse med hon tjejen som försvann när hon var liten och som hittades 2006 eller 2007. Vi trodde att det skulle vara en handling och liksom människor som sa repliker och sånt grejs till varandra men så var det inte ! Det var typ bara hon som pratade, hon pratade hela tiden, om hur hon tänkte och blablabla, det blev lite jobbigt. Såå om ni överväger att se den, se den inte ! Den var konsig och usch ! Blev besviken menmen ..

Sen kollade vi på Mr Woodcook, den var rolig, men jag trodde ändå att den skulle vara lite bättre men den var helt okej :) När filmen var klar tittade vi på Tjenare kungen och när den var slut tittade vi på en annan film som gick på tv eller tittade och tittade - vi tittade ibland och kollade på Thailandbilder från Annas resa och tog en massa bilder , det var mucho funny :D Vi kollade också på Tokio Hotel konserten, det var då tårarana kom, det var jobbigt fast ändå skönt på samma gång. Jag har ju hållt inne dem i några dagar och så kom dem nu.. Efter det fixade vi oss - borsta tänderna och så. Sen låg vi och snackade och så la vi oss när klockan var lite över tre på natten :)

Nästa morgon eller samma morgon blir det la vaknade jag vid nio på morgonen, jag var inte ens trött, så jag gick upp, gjorde i ordning mig och så vakna Anna typ en timme efter, vi käka frukost och kollade på tre systrar och en mamma, en film. It was good :D Sen följde Anna med mig ner till Mölndal. När jag stod och väntade på bussen gick jag in på Pressbyrån för att värma mig. Och vet ni vad jag hittar då? En Tokio hotel tidning med 6 stora posters och lite annat :D WOOHOOO !! Såå jag köpte den ♥

Nu sitter jag här och kollar på The Hills, ska snart ta något att äta. Sen måste jag plugga :( . Booring men jag måste juh ! Lägger upp bilder från igår lite senare, puss ♥


Fredag

Hallo !

Vaknade 10 idag för att hinna med allting innan jag skulle åka till Anna. Vakna, äta frukost, sminka mig, måla naglarna, packa och så. Mathilda kunde inte vara med oss idag men det får bli en annan gång :D Kanske nästa vecka , få se. Nu ska jag snart hem till Anna , spårvagnen går om 10 minuter ungefär , sen ska jag ta bussen till Mölndal och möta henne där. Måste nog dra nu, men vi hörs !

Torsdag

Hellu !

Har inte hunnit skriva något idag, har spenderat mesta tiden i stan och på Ikea !
Vi åkte först in till stan för att kolla om jackan fanns på Gina triot, ni vet den som jag berättade om igår - Katy printed jacket, remember? Aaa jag letade i alla fall efter den men kunde inte hitta den, sen såg jag en tjej som hade på sig den som jobbade där så jag gick fram och fråga om den fanns kvar, och det gjorde den inte. Inte någonstans ! Fuck asså ! Seriöst vill ha den, vill ha den , vill ha den ! Aja va fan ska man göra? Kan kanske kolla på Backaplan eller nåt, få se.

Sen åkte vi till Ikea :) När vi kom dit käkade vi på restaurangen eller restaurang och restaurang, vet inte riktigt om man kan kalla det för det men ahh vi säger så :P Käka en macka och drack fanta och äppeldricka, gött ! Sen gick vi runt och runt och runt i några timmar. Var helt slut sen när vi kom hem. Mina ben asså , haha :P Hittade lila gardiner och en lila-vinröd kudde till mig. Perfect :D Har precis satt upp gardinerna och kollat på Vänner. Det blev jätte mysigt - Är nöjd :)

Imorgon ska jag vara med Anna och Mathilda, det ska bli så kul. Har inte träffat dem sen vi slutade skolan för att ha påsklov ! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, kanske vara ute, kolla på film och så :)
Nej nu ska jag nog ringa Anna och kolla läget, Puss

Katy printed jacket

Hallohallo !

Matchen slutade med 1-0 till Brasilien, jävla mål säger jag bara. Det var ren tur att den kom in, menmen hoppas de vinner nästa gång ! Jag gick precis in och kollade på Gina tricot hemsida och klickade på nyheter. Där hittade jag en jättefin jacka, tröja? Äsch det stod i alla fall att den hette Katy printed jacket, va blir det på svenska? :P haha Den är svart och så har den en massa mönster - hjärtan, döskallar, rosor, blommor och så.. Snygg är den ! Kostar 299 kronor. Ska kolla på Gina Tricot om den finns, hoppas i så fall att den passar mig :D

Imorgon bär det av till Ikea med mamma och Melinda :) Ska bli kul. Hoppas bara att jag hittar gardiner och så till mitt rum ! Nej nu ska jag gå och lägga mig, måste vara pigg imorgon, Godnatt ♥

Onsdag

Hellu !

Idag har det varit en slappdag ! Duschade på morgonen och läste sedan i min bok. Efter det kollade jag på Christine och vänner - repris från igår. Sen gick jag ut och köpte lite taccogrejer och satte igång med maten ! Kollade också lite på OC. När mamma kom hem käkade vi, det var gött :)  Jag diskade upp och krämade sedan på en ansiktsmask på mig själv ! Man ser så jävla rolig ut hahaha ;P Sedan kollade jag på vänner och käka en muffins - Mums.

Nu sitter jag här och kollar på So you think you can dance, första gången jag gör det. Den är väl helt okej men jag tycker bättre om den egelska. Klockan 9 kommer ju Top Model men såg att det är match mellan Sverige och Brasilien istället och det är kul ! Älskar att kolla på fotboll, speciellt när det är Sverige som spelar så jag ska nog kolla på det :)

Hade helt glömt bort att jag skulle skriva om vad Disturbia handlade om, förlåt men jag har haft så mycket att tänka på nu , allt med Tokio Hotel och Bill och så , aa ni förstår hoppas jag? :) Men här kommer handlingen:

Kale Brecht ( Shia LaBeouf, Transformers ) har dömts till tre månaders husarrest och tillbringar dagarna med att spionera på grannarna. Allt är bara på skoj tills situationen får en skrämmande vändning. Kale inser nämligen att hans granne är en seriemördare - men han kan inte bevisa någonting, inte övertyga någon och inte lämna huset utan att starta övervakningslarmet. Med hjälp av sina vänner gör Kale allt han kan för att avslöja sanningen - men en kallblodig mördare är kanske lite för mycket att hantera?
Kale och hans vänner har ingenstans att gömma sig och ingenstans att ta vägen när deras liv står på spel i denna olidligt spännande thriller.

Såå där han ni det , nu ska jag kolla på matchen, vi hörs ! ♥

Drömmen

Hallo !

Drömde en dröm i natt om Tokio Hotel, fast Bill var med mest !
Here is my dream:
Jag drömde att jag var på ett ställe, vet inte riktigt var men Tokio Hotel var där. Jag fick en kram av Bill och blev så jävla glad. Efter det kollade jag på en konsert med dem. När de spelat klart hade de signering och det kom en massa folk dit. Jag ville gå dit men gjorde de inte. När det var helt tomt ville jag gå fram till dem och ge dem en kram men då kom Julia och gick bort med mig till skogen typ och så sa vi hejdå till varandra för hon skulle åka till Spanien men jag kollade alltid på dem för att inte tappa bort dem. När Julia gått hade de redan börjat gå. Jag följde efter dem tills de stannde på ett ställe. De fanns vakter överallt som skyddade dem. Sen försvann dem. Efter det var jag plötsligt hemma och så plingade någon på vår dörr och jag sprang och öppnade och där stod Bill med ballonger som han gav til mig. Han vände sig om och började gå nerför trapporna och jag gick efter honom. Han stannade och vände sig mot mig. Det var då jag sa ungefär så här: I like you so much and I think that you are so good and I really like your music. Your hair also looks good ( han hade klippt sig :P ) Han log och sa tack. Sen kramade jag han en sista gång innan han gick <3

Varför var det en dröm, kunde den inte vara sann? Vaafaan. Det var så underbart att krama honom och när han log mot mig, åhh ! När man drömmer så kan man ju drömma om de man vill ska hända och jag vill verkligen att de ska hända ! Allt detta med Stockholm och att de inte kommer hit och det som hänt Bill, det är bara såå hemskt och jobbigt ! Vill verkligen att allt ska bli bra igen. Varför blev det så här? Det är bara så typiskt. Det var för bra för att vara sant :'(



Bill bli frisk ♥ 

Varför?

Bill ska ju operera sig och om det inte går bra kan han kanske aldrig sjunga mer !!!  och hans röst kanske aldrig blir som förut .. VAFAAAN !! Asså det är helt sjukt och overkligt. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Varför  händer detta nu? Varför just Bill? Undrar hur han mår, skit antagligen. Stackars Bill. Vill komma till dig och ge dig en stor fet kram och säga att allt kommer att bli bra ! Fast själv vet jag inte hur det kommer att gå.. Åhh jag vill hjälpa honom. Finns det något jag kan göra? Nej det finns det inte ! Allt man kan göra är att vänta. Vänta på besked, på hur det ligger till. Hoppas, hoppas , hoppas att allting går bra ! Fan klarar inte av det ! Tänker på Bill. Bill min älskling ♥

image18


Bill I love you

Tisdag

Hallo !

Kan inte fatta att konserten är inställd, det är overkligt på något vis. Efter att jag kommit hem från stan så har jag velat gråta men inte gjort det. Vill inte gråta när Melinda är hemma. Asså det är så jävla hemskt ! :'(

Möblerade om mitt rum förut, mamma hjälpte till och det blev ganska bra tror jag. Måste bara städa och lägga ner en massa prylar i källaren ( har för mycket saker i mitt rum ) sen ska det nog bli fint :) Jag och mamma ska åka till Ikea på torsdag och kolla efter gardiner, vill så gärna ha röda eller nån annan snygg färg som passar till mitt rum. Har vinröda tapeter så jag skulle kunna tänka mig att ha bruna, röda, svarta och aa va tycker ni?

Har också börjat läsa på min engelska bok "Girl with green eyes" , den är väl helt okej än så länge, har inte kommit så långt, men jag tycker det är svårt att läsa engelska böcker , är inte van vid det men man lär ju sig mycket av att göra det och det är bra !

Nu tänkte jag läsa Frida tidningen och läsa om Tokio Hotel och kolla på bilder från när de var små <3

Georg, Gustav, Bill & Tom <3


image15


Bill bli frisk <3

Ingen konsert ! :'(

Hej !

Jag och Melinda kom precis hem från stan. Jag bytte aldrig toppen, den fanns inte i en mindre storlek. Det var rea på viss saker men jag hittade ingenting, bara mallar som man sätter på naglarna när man ska göra fransk manikyr.

Nu snöar det igen ! Börjar bli trött på det nu. När vi skulle gå ner till hållplatsen var det jätte halt så jag åkte typ ner för hela backen med mina skor, det var faktiskt lite kul men ändåå.

Sen har jag messat med kompisar som sagt att det inte blir någon konsert och det är sant !
Bill har fått en cysta på stämbanden och måste opereras. Så konserten är inställd ! Jag kan inte fatta det, 9 dagar innan konserten liksom ! Här har man gått och väntat i över tre månader och så kommer de inte hit. Jag har sett fram emot det så länge och varit så jävla glad när jag tänkt på att de kommer hit och för att jag ska få se dem Live ! Och nu är allt förstört, är så jävla ledsen vafaan :'(  Biljetterna får man ju tillbaka men tågbiljetterna som mamma köpt kan man inte få tillbaka ! Så där försvann ca 1300 eller nåt, fyfaan vad jag är arg och sur och ledsen. Fan att man inte kan få tillbaka pengarna !! Mamma skulle ju följa med mig till Stockholm och gå på konserten för att jag och Anna inte skulle få göra det själva, hon gör fan det för min, våran skulle så att vi skulle få se dem och nu går det inte. Allt är förstört och jag känner mig så jävla dum liksom. Här har mamma betala mycket pengar för att jag ska få se dem och så går det inte ! Åhhh jävla skit ! :'(

Fast jag vill ju att Bill ska bli frisk , det är ju det viktigatse. Älskar honom. Hoppas att operationen går bra och att han snart kan sjunga igen så att de kan komma hit så att man få se dem ! <33

Men nu mår jag inte så bra, Usscchh ! :( 
Orkar inte skriva mer, nu har jag i alla fall skrivit lite av det jag ville skriva.
Puss !

Måste sova

Hej igen !

Jag vet att jag sa att jag skulle lägga mig men nu har det gått en timme och jag sitter fortfarande här och kollar runt på olika hemsidor, det är ganska störande. Jag vill sova, men jag kan inte. Är inte så trött och det är jobbigt för jag måste sova. Det blir en lång dag imorgon och jag ska upp vid tio. Vill inte sova bort hela dagen, det är därför. Annars hade jag gärna sovit i några timmar till !
Nej nu MÅSTE jag sova ! Hoppas jag kan sova bara så att det inte blir att jag bara kollar upp i taket som jag ofta gör. Får väl tvinga mig själv att blunda och sova, haha :P

Godnatt ( Nuu menar jag det  ! ) ♥


I wonder

Hallo !

Bloggen krånglar så jävla mycket nu, blir lite arg haha .
Mormor, morfar, moster och kusin Lisa kom ju hit förut, det var trevligt, käka kyckling, ris och sallad och till efterätt glass med varma hallon, kan det bli bättre? Gott var det i alla fall :) Jag och moster tog en massa bilder med min kamera, det var fan kul ! haha

Sen gick dem hem och jag kollade på Vänner, det är så jävla bra, skrattar alltid när jag kollar på det :D  Efter det kollade jag och mamma på Disturbia, en film vi hyrde i lördags. Den var bra ! Det kanske inte hände såå mycket i filmen men jag tycker ändå den är värd att se, tänkte skriva vad den handlar om imorgon i fall någon vill se den :)

Nu sitter jag här och funderar på allt möjligt. Tänker på det Anna skrev, om livet. Varför finns jag egentligen? Vad är mitt syfte i livet? Det är en jävligt stor fråga som man inte kan svara på. En dum fråga egentligen men tänk ändå, varför? Man föds, man går i skolan, lär sig saker sen börjar man gymnaiset, lär sig ännu mer och sen kanske man söker vidare eller så börjar man jobba. Jobba, Plugga det är de man gör. Jag är 17 år och har gått i skolan i snart 11 år, det är helt sjukt ! Vad mycket tid som går åt att jobba och plugga, nästan hela ens liv. Men man behöver ju det, annars klarar man ju inte sig.

Undra hur det ser ut för mig om 10 år, har jag börjat jobba? Med vad i så fall? Har jag barn? Har jag kille? Är jag gift? Man vet ingenting. Det som händer det händer, man kan inte ändra på det. Livet går vidare och det antar jag att det gör för mig med. Det hoppas jag i alla fall. Jag blir faktiskt lite rädd när jag tänker på framtiden för jag vet inte vad som väntar mig. Jag hoppas att den ser ljus ut i alla fall !
Nej gud blir fan deppad av att tänka på detta ! Såå no more taking about that !

Imorgon ska jag och syrran åka in till stan. Ska kanske byta toppen jag fick av mamma i påskprsent till en mindre storlek. Få se hur det blir. Sen ska jag nog börja läsa den engelska boken vi fått i läxa från skolan. Lika bra att göra det nu, annars blir det bara att man skjuter upp det  (som jag gjort i några veckor nu ) och så blir det en massa saker i slutet och det blir bara jobbigt !

Nej nu ska jag nog och lägga mig, Godnatt !

Måndag

Hallo ! 

Har kommit hem från Julia nu. Vaknade vid kvart över nio idag och var pigg, helt otroligt med tanke på att jag la mig ganska sent igår haha :P ! Jag gick faktiskt hem från Julia, vi bor typ en kvart ifrån varandra så det är inte så långt menmen det var skönt ändå. Det är fortfarande snö och skitkallt ute men solen sken så det gjorde inte så mycket :) Kom hem och strykte lite tvätt och dammsugade lägenheten. Mormor, morfar, moster och kusin Lisa kommer hit idag, vi ska käka lite mat och så :)

Just nu är jag väldigt sugen på godis... inte bra :P fast jag ska kanske ta lite ändå haha ! One Tree Hill kommer nu , repris från i går eftersom jag inte såg det. Efter det ska jag nog göra iordning mig och hjälpa mamma med maten.

Hoppas ni får en bra dag idag ! ♥

A day with Juliiaaa <3

Hallo !

Är hos Julia nu, det är ganska sent, klockan är över två på natten men tänkte ändå skriva lite. Julia sover och Nadia ska kolla på film nu haha och jag sitter här , perfekt !

Jag käkade hos mormor förut, ungersk soppa och pasta och kyckling, de vi alltid brukar äta när vi äter hos henne :) , det är jättegott, älskar det ! :)
Kom väl hem vid fem tiden. Tog spårvagnen som gick tjugo över fem och bytte sedan till bussen för att komma till Julia. Kom dit och hittade Julia och Nadia i soffan, de kollade på Aristocats eller hur det stavas :P såå vi kollade färdigt på den och jag käka lite godis :P , efter det gjorde vi oss iordning för att gå ut och träffa Morentza, en kompis till Julia men först tog vi bussen till Nordstan för att träffa Vivvi och Issa en snabbis. 

Efter det tog vi bussen till Danaplatsen om jag inte minns fel och så kom han och mötte oss, sen gick vi till pizzerian där han jobbade. Vi fick pizza och dricka gratis, värsta schysst ! :D Såå vi satt där och soofta och pratade, det var mysigt :) Sen drog vi in till Nordstan igen och gick runt där och prata och så , mötte några, bla Hakim och Fabian och Råttan en kille vi träffade förra sommaren, Usch säger jag bara. Han var inte en bra kille ! Sen sa vi hejdå till varandra och tog bussen hem, men när vi var vid Marklandsgatan var jag sugen på chips så vi gick av bussen för att köpa det men klockan var över tio och alla affärer hade stängt och det var skitkallt ute och det snöa som faan så vi åkte till frölunda för att kolla om 7-eleven var öppet och det var den ( Lucky us ) så vi köpte chips och popcorn :) , sen åkte vi hem !

Kom hem till Julia, var helt frusen, kunde inte känna mina tår och mina händer var jätte röda ! Men det blev bättre efter en stund. Nu kollade vi precis på Hairspray ! Den är såå bra :D , Loove it <3 , orkar inte skriva vad den handlar om nu men kan kanske göra det någon annan gång :) Men den borde ni se om ni inte har gjort det ! :)

Haft en jättebra dag med Julia , vi har alltid kul tillsammans, Myy Baby <33 Älskar dig. Och snart åker du , om två dagar eller ska man säga en dag nu när klockan är över tolv?

Nu ska jag gå och nanna , behöver det känner jag , its been a long day today ! A good day :D
Godnatt ♥


Söndag

Hej !

Igår kunde jag inte gå in på bloggen så jag kunde inte skriva till er om filmen var bra eller inte ;P Kollade på I know how killed me med Linsay Lohan. Den var faktiskt inte så bra, trodde den skulle vara mycket bättre. Jag tyckte den var lite psykoo haha ! Såå jag skulle inte rekommendera den till er.

Idag ska jag hem till mormor och äta mat, Gott ! Sen ska jag vara med Julia, ska sova hos henne :) Vi ska typ vara ute sen vet jag inte vad vi ska göra men vi hittar väl på något ! Hon åker ju på tisdagen till Spanien i 10 dagar, den apan. Fatta vad kul hon kommer ha det. Det är såå fuskit. Vill också dit, hmm undra om hon kan ta med sig mig i hennes resväska? ;) haha

Kollade precis på Rush Hour 3 med mamma , en film vi hyrde igår. Den var jättebra. Rolig och spännande ! Den skulle jag rekommendera :D Tänkte skriva vad den handlar om:

I hjärtat av Paris döljer sig en dödlig hemlighet. Långt därifrån, i Los Angeles, är ambassadör Han på väg att avslöja den. I sin ägo har han bevismaterial som rör triaderna - det mäktigaste och mest ökända brottssyndikatet i världen. Ambassadören har upptäckt vem som döljer sig bakom identiteten Shy Shen, navet i brottshjulet, och han står i begrepp att avslöja detta - när han tystas av en mördares vapen. Triaderna skyr inga medel för att se till att hemligheten förblir en hemlighet - och det finns bara ett sätt att stoppa dem...

Det kanske inte verkar så bra men det var den. Jag skrattade i alla fall jätte mycket :)
Nu hinner jag inte skriva mer, måste göra iordning mig, Puss ♥


Lördag - Påsk

Hallo !

Hoppas alla haft en bra påsk :) , det har jag haft i alla fall !
Jag åkte aldrig till Frölunda med Melinda, pappa kunde inte komma för han var hos en kompis men vi får ta det en annan dag. Istället åkte jag, mamma och Melinda till Filmbutiken och hyrde film. Det var skönt att komma ut och andas frisk luft men det var skit kallt ! Sheet asså menmen det gick ändå . Vi hyrde Disturbia, I know how killed me och Rush Hour 3 :D , om någon är bra säger jag till , kanske skriver vad de handlar om också i fall någon vill hyra dem :)  De var The Hills maraton från kl 12.00 till 18.00 så jag har kollat på några avsnitt av de ! Det är faktiskt ganska bra, egentligen vet jag inte varför jag kollar på det.. men jag är typ fast nu :P haha . Sen åt vi mat - kyckling, ris, klyftpotatis, sås och sallad. Sååå gott !

Efter det fick jag och Melinda påskpresent av mamma. Jag fick godis, frida tidning med Tokio Hotel grejs i , posters och bilder på när de var små, så gulligt <3 ett halsband, en tunika och en topp eller vad man ska säga, ja ni ser ju på bilden här nere. Jag älskar den svarta, så jävla söt är den och halsbandet är också jättefint. Den grå är också fin men jag är lite osäker på den , vet inte riktigt om den passar mig men jag ska fundera på det lite innan jag bestämmer mig. Tack mamma för den bästa påskpresenten, älskar dig <3 Jag köpte inget till mamma, ska ju spara allt till Stockholm men hon sa att hon inte behövde något och att jag inte ska slösa mina pengar på henne men det gör jag så gärna för hon köper alltid en massa fina saker till mig :D Hon är bäst ! Men jag sa att jag skulle ge henne massage haha så hon ska få det .

Kollade sedan på en värsting till syster 2 och nu ska jag, mamma och Melinda bara mysa och kolla på film och käka godis :) Mysmys <3

Påskpresenten :


image9











Påskafton

Glad Påsk :)

Vaknade vid halv tolv idag, det var sköönt att sova så länge för jag la mig två på natten igår. Idag ska jag till Frölunda torg med Melinda och lämna påskägg till pappa :) Sen ska jag nog ta det lungt, bara mysa . Det är fortfarande snö ute men inte så mycket ! Ska bli såå härligt att komma ut och få frisk luft :D
Nu sitter jag och kollar på The Hills, ska snart göra iordning mig sen åker jag och Melinda till Frölunda.

Hoppas ni får en bra påsk :) ♥

Everythings changes

Helluu !

Kollade precis på en avslutningskonsert som vi , 9c1 hade för ett år sedan ( min förra klass alltså för er som inte fattade det :P  )  :D Faan va det var kul att kolla på ! När man såg alla i klassen så fick man värsta minnena, på hur det var då. Den tiden var både rolig och jobbig . Så många minnen med alla och vi hade så kul tillsammans !

Julia, Lotta, Maja, Claudia, Ella och Jag :) vi gjorde så mkt tillsammans och vi hade så roligt ! Fast det var då de, nu är det nu och nu har allting förändrats, nu är vi inte tillsammans längre, vi har gått skilda vägar på något sätt även om jag träffar er ibland. Claudia och jag går ju i samma klass nu men vi umgås ju inte med varandra så mycket. Julia träffar jag ibland men hon kommer alltid vara min baby <3 , Lotta och Maja träffar jag också ibland and they will always be my sötnosar ;) sen har vi Ella kvar som jag inte träffar så ofta.. men hon kommer alltid vara min ängel :) Claudia var jag inte med så mycket ensam men jag gillade henne ändå, you are my pingla haha . Jag gillar er alla fortfarande, ni betyder väldigt mycket för mig och ni kommer alltid ha en plats i mitt hjärta :) ♥

9c1 på skolavslutningen <3

image7

Tjejerna <3


image8

Långfredag

Hoola !!

Idag har jag gått i pyjamas hela dagen, mysigt ! Jag gick aldrig och hyrde film med mamma förut, hon åkte till Frölunda torg istället och jag orkade inte följa med. Har kollat på andra avenyn, målat naglarna, kollat på tv, käkat mat och diskat och nu myser jag. Har inte gjort något annat. Pappa kom förbi förut och lämnade påskpresent. Fick 500 kronor :D Ska spara pengarna till Stockholm :) Det ska bli såå jävla kul att åka dit, har aldrig varit i Stockholm, jaavet det är knasigt men så är det ! Längtar som faan till den 3 April, åka till Stockholm och se Tokio Hotel och shoppa <33 Åhh jag vill att det ska bli april, fatta jag åker typ om en vecka, kan inte fatta det. Köpte biljetter till konserten den 21 december, tiden har gått såå fort och nu är det snart april :D ! <3

Imorgon är det påskafton, ska nog inte gör nåt speciellt, käka godis typ och mysa :) Måste komma ut också och få frisk luft ! Hoppas bara att det har slutat snöa tills imorgon.
Nu ska jag återgå till tv:en, Puss och kram ♥

Påsklov - snö

Godmorgon !

Vaknade för en stund sen och såg att det snöade ute... jaa vad ska man säga ? Jag tycker snö är fint, man blir bländad av det haha men jag vill inte ha det nu !! Soo please ta bort snön och bring some sun :D
Barnen är ju i alla fall glada nu när det får snö så att det kan åka pulka , men snön ska ändå bort tycker jag. 
Nu får man bara gilla läget men nu släpper vi det och pratar om något roligare - PÅSKLOV !! :D Yeess , sååå härligt är det ! Nu är vi lediga i 10 dagar, och det känns gooood :) Behöver verkligen ta en paus från skolan !

Idag ska jag måla nagarna, sen ska jag nog ta det lugnt, det var ju en rätt lång dag igår. Mamma vill att jag ska följa med henne och hyra film så jag ska nog göra det, behöver luft :)

Nu ska jag dra mig , Puss ♥

Till Anna Winblad

När jag började på Angered trodde inte jag att jag skulle träffa någon. Jag trodde att jag skulle få vara ensam, men det blev jag inte. Ditt första ord till mig: Ursäkta? haha jag glömmer det aldrig. Sen när vi satt i bamba och när jag såg ner på dina skor där det stod Tokio Hotel blev jag helt chokad. Sheet hon gillar Tokio Hotel tänkte jag för mig själv. Hade inte träffat någon som gillade Tokio Hotel förut, du var den första och jag visste inte att det skulle leda till en underbar vänskap.

Om du inte hade gillat Tokio Hotel så hade vi kanske aldrig lärt känna varandra så bra som vi gör idag och det skulle vara jävligt tråkigt ! Du är en sån jävla go person och det är alltid kul att vara med dig. Vi har så roligt tillsammans och jag är så glad att jag har lärt känna dig. Jag kan verkligen prata med dig om allting :)

Jag har märkt nu på sista tiden att du haft det jobbigt men du ska veta att jag finns här för dig, du kan prata med mig om allting, jag lovar och svär, skulle aldrig säga det till någon annan. Du kan ringa mig när som helst, jag skulle svara och om du skulle vilja att jag kom till dig skulle jag göra det. Om du hade varit ledsen hade vi pratat om det eller inte pratat alls och kanske sett en film och käkat godis istället. Du är en sån jävla fin, snäll och omtänksam människa <3 Och det hoppas jag att du vet. Du är smart och du är bra på en massa saker, även om inte du tycker det så tycker jag det. Jag tror på dig och jag vet att du kan klara av vad som helst, du kan om du vill ! Du är en stark person. Glöm inte det ! Du betyder så jävla mycket för mig Anna Winblad <3

Räkan och bävern för alltid, ellerhur? ♥


image6

Torsdag - Lååång dag !

Hallo !

Gick sista dagen idag , såå jävla gött ! Men det har varit en jobbig dag idag, extremt jobbigt ! Började med att ha matte, läraren gick igenom det som vi skulle ha på provet efter lunchen och det var verkligen svårt. Vi skulle liksom lära oss rymdgeometri och sen ha prov två timmar efter, vem fan klarar det egentligen? Jag fick panik och jag fattade inte så mycket av det han sa, det var lite komplicerat, så jag var ganska nere när vi skulle ha lunch.
 
Som vanligt så var det ingen god mat i bamba så jag & Anna gick till olika affärer för att hitta påskägg som Anna skulle köpa, men vi hitta inga, däremot hittade vi godis för 2.90 ! Precis som igår men detta godis var bättre så jag köpte lite :) Sen pluggade vi på matten tills vi skulle ha provet. Provet gick väl sådär, jag tror inte jag fick så bra på rymdgeometrin , men det är ju inte så konstigt eftersom vi skulle lära oss allting på 2 timmar, hallå?? Såå jag kanske får göra om det efter påsk, han sa att jag kunde göra det såå det löser la sig antar jag. Plangeometri som jag också hade prov på gick väl lite bättre, så det var good news.

Efter provet var jag helt slut, Puuhh ! Men dagen var inte slut än, vi hade gympa efter det då läraren delade in oss i en massa grupper, två i varje grupp, jag kom med Otto. Vi hade en tävling med en massa grenar där man kunde få poäng i varje sak man gjorde. Vi hoppade tex hopprep där man fick ett poäng för varje hopp man gjorde, ni fattar vah ? :P hahah och sen skulle man lägga mål i en basketkorg, göra situps, springa i en trappa, gå balansgång, kasta ärtpåsar i en hink och aa en massa grejer. I slutet räknade alla ihop sina poäng och gissa vem som vann ? Vi !! :D haha Det var kul men sheet va det var jobbigt !

Sen slutade vi :) Eftersom att jag skulle till moster och kusinen direkt efter gympan så var jag tvungen att fixa mig där, men det gick väl bra, Anna väntade på mig och när jag var klar gick vi till ICA och köpte dricka, sen tog vi spårisen och så åkte jag hem till moster. När jag kom dit var mormor, morfar, mamma och syrran redan där, hade huvudvärk och var jätte trött men fick försöka tänka på något annat. Vi käkade mat där, Lisa öppnade presenter, jag fick påskägg av morfar och moster - en massa godis :) och så käkade vi morotskaka och chokladkaka och en massa gott sen åkte vi hem.

Det har verkligen varit en lång dag idag, är såå glad att vi har påsklov nu ! Kan äntligen vila från skolan, I need it, don't you ? :D Tänkte kolla på Private Practice nu, sen får jag se vad jag hittar på :)

Sköt om er ♥

Onsdag - kväll

Hej !

Jag käkade pizza förut men den blev lite bränd , såå det var inte såå gott, men de gick ändå att äta :)
Vid sju gick jag och mamma en promenad till Lidl. Godiset där kostade 2.90 hg :O , men det fanns typ inget kvar, allt var borta. När vi skulle betala för det vi köpt fanns det lite saker vid kassan som mamma kollade på. Hon tar upp en liten förpackning och säger: vad är det här, ahaa kondomer, va bra att man kan köpa det här. Jag ba what , Vad är det hon säger? hahahaha lite pinsamt och roligt på samma gång :P Typiskt mamma ^^
När vi kom hem duschade jag och sen kom Top Model, så jag har precis kollat på det :) Har faktiskt pluggat lite också, ska nog plugga lite till nu :)

Imorgon ska jag hem till min moster och min kusin. Kusinen Lisa fyller 10 år. Nu fyller hon tvåsiffrigt ! Såå vi ska väl äta mat där och så kanske det blir tårta och något annat gott, vem vet? ;)
Har faktiskt inte ätit godis på tre dagar nu, det är bra för att vara mig ! :D

Nej nu måste jag dra .
Godnatt ♥

Onsdag

Halloo !

Idag är det onsdag, går bara en dag till sen är det lov ! :D Visst är det härligt ?
Dagen idag började inte så bra, okej ljudtekniken var helt okej, men sen hade vi musikteori då vi fick reda på att vi skulle skriva en låt själva, både text och musik. Texten skulle också ha en kopling till sagan rödluvan. Jag kunde inte komma på någonting! Jag försökte men det gick inte, får väl skriva den på påsklovet istället.

Sen käka vi lunch men det var äckligt, så Anna följde med mig och köpte vitlöksbaugette,Mums . När vi satt inne i Angeredscentrum såg vi att alla gick runt med rosor, och vi undrade vad de kom ifrån, och då såg vi att det var männsikor som gick runt och gav bort rosor så jag & Anna gick fram till en av dem och så fick vi en ros :D , och då blev jag lite glad :) + att min ros var den finaste ;P hahaha Sen hade vi ett mattepas och redovisade för en annan grupp om vinklar och efter det var dagen slut. Vi slutade lite tidigare idag så det var skönt.

På spårvagnen påväg hem såg jag att det började snöa lite men sen slutade det.. skumt..
Nu börjar OC, tänkte kolla på det, sen ska jag äta pizza  :) Gottgott ! Sen ska jag nog plugga lite och kanske gå en promenad :)


En bild på den fina rosen :



image5

A bad day

Hallo !

Dagen idag började bra, det gick bra på min sångglektion och sen hade vi två lektioner i svenska då vi läste sagor för varandra och så skulle vi analysera en massa saker om sagorna och det gick också bra. Efter det åkte jag hem och jag mådde inte så bra, hade huvudvärk och så, inte bra. Brukar ha det, vet inte riktigt varför, vet inte om det beror på att jag äter för lite eller dricker för lite vatten eller att jag stressar för mycket. Det är jobbigt, för jag pallar inte och må dåligt i en hel dag pågrund av det. Så jag kollade på tv och tog det lugnt, fast egentligen måste jag plugga. Jag har blivit slarvig nu.. med pluggandet. Jag orkar inte ! I 4 år har jag pluggat ihjäl mig och jag har börjat tröttna på det nu, att alltid plugga. Och det är så jobbigt, det är ju nu jag ska plugga. Det är viktigt nu när jag går i gymnasiet, speciellt första året och så. Åhh allt är bara så jobbigt. Jag vet inte vad jag ska göra, jag önskar att jag visste !

Om tre dagar är det påsklov. Jag längtar som faaan ! Ska bli skönt med lov nu, är så trött på skolan. Det dumma är att jag måste plugga. Men jag ska verkligen försöka, jag måste, soo wish me good luck :) Jag vet att jag kan om jag verkligen vill !

Nu kollar jag på the starter wife, efter den ska jag nog plugga lite musiklära som jag har tills imorgon ( har inte pluggat nånting :/  ) och sen får jag se, kanske lägger mig eller så gör jag något annat.

Hoppas att eran dag har varit bättre än min !
Puss ♥

Sovmorgon

Hejsan alla glada !

Det är sol ute och snön är nästan borta :) Jag har sovit jättebra i natt och det behövde jag. I söndags efter att jag kollat på Hide and seek kunde jag inte somna, jag var inte trött så jag låg bara och tittade hela tiden, jätte störande! Idag börjar vi 13.10, det gör vi alttid varje tisdag, men jag börjar 12.00 för jag har sånglektion idag. Nu tänkte jag öva lite på mina låtar till sånglektionen och fixa mig och så, sen får jag la åka till skolan. 

Puss ♥

Måndag

Hej hej !

Det har typ snöat hela dagen men nu har det slutat. Det är så jävla kallt ute, Brrrr ! Hoppas det blir sol imorgon :) Dagen har varit bra, hade redovisning i matten på vinklar och det gick bra ! Så jag är glad, fast vi ska göra samma sak på torsdagen också och göra ett prov ! Och det måste gå bra. Fick VG på mitt matteprov, det är första gången jag fått det, brukar alltid få ett bra G men nu fick jag VG och jag är jätteglad :D Jag hade verkligen kämpat och krigat med förra kapitlet som var algebra och ekvationer och det lönade sig !
Efter skolan tränade jag, vi har en motionscykel hemma som jag trampade på, det var lite jobbigt men man måste ju börja någon gång och jag behöver träna. Eftersom man inte kan jogga ute så får man försöka hitta på något att göra hemma :) Nu ska jag nog göra en fruktsallad till mig själv, med en massa goa frukter =D sen ska jag kanske plugga lite, få se hur det blir med den saken :P 


                             
               image4



Snön har nästan försvunnit nu :)

Snö?!

Godmorgon !

Snö ??!! Jaa du hörde rätt, det snöar ute just nu ! Det är helt sjukt. Vaknade kvart i 7 för att duscha och så kollade jag ut genom fönstret och blev helt chokad när jag såg att det var vitt ute hos oss. Vad hände med solen och det fina vädret igår och med blommorna som började komma upp? Nej usch ! Det är snart april och jag vill inte att det ska börja snöa nu, liksom vem vill de? Snön skulle ju komma i december, inte nu när våren börkar komma! Aja vad ska man göra? Vi får väl bara hoppas att snön är idag och inte imorgon.  Hoppas, hoppas, hoppas !
Tänkte käka lite frukost nu och fixa iordning mig. Det är vanligt schema nu, så ingen ledighet för mig, tråkigt. Men snart är det påsklov ! :D Och snart är det Tokio Hotel i Stockholm <33 :D Får bara hoppas att snön har slutat då. Men nu måste jag dra. Hoppas ni får en bra dag nu även om det är snö ute :P

Puss ♥

God kväll !

Hej !

Gick på en promenad förrut med mamma och Melinda till Frölunda Torg. Det var underbart, solen sken och jag såg en massa fina blommor på vägen dit  :) Efter Frölunda gick vi till mormor och käka mat, pasta och kyckling, gott ! Kom hem vid 5 och övade på mina låtar som jag har tills tisdag då jag ska ha sånglektion. Sen pluggade jag matte ! Stolt det är vad jag är, att jag gjorde det :P haha. Det var på tiden för nu ska jag snart ha prov i det, både muntligt och skriftligt. Sedan slog jag på tv:en och upptäckte att One Tree Hill har börjat, den femte säsongen ! Jag älskar verkligen One Tree Hill, tycker den är jättebra :) så jag kollade på den, sen gick jag ut och köpte lite gottgott med Melinda och nu sitter jag här och kollar på Win a date with Ted Hamilton :P Hide and Seek börjar vid 9, ska nog se på den sen. Men nu ska jag bara sitta här och mysspyssa lite :)

Puss ♥

Söndag

Godmorgon !

Vaknade precis av att mamma väckte mig. Drog upp persienerna och såg att solen tittade fram lite, :D
Det regnar i alla fall inte så det är ett plus. Charlotte Perelli vann igår, jag tyckte det var bra. Hoppas bara att vi kommer till Eurovision i år. Man vet ju aldrig nu när vi måste kvala in. Pluggade aldrig igår så jag måste göra det idag ! Måste plugga matte, det är viktigt.  Förutom att plugga matte vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag, kanske ska ta enpromenad eller nåt, få se. Ikväll kommer en film som heter Hide and Seek, den verkar bra med lite läskig :P kanske ska se på den :)
Men nu måste jag käka lite fruksot.

Vi ses ♥

Ni är värdefulla

Hej !

SItter här och kollar på Melodifestivalen :)

Tänkte lägga upp en bild på ett hjärta som jag och Mathilda fick när vi var i stan för några dagar sedan.
På hjärtat står det - Du är värdefull ! Då blev vi lite glada :D 

Såå kom ihåg allihopa , ni är värdefulla ♥  


                                 image3

Lördag

Hallo !

Har precis kommit hem från min kusins match i fotboll. De vann med 2-0 :) Matchen var utomhus och de spelade i 90 minuter så det blev ganska kallt och jag kunde inte känna mina fötter men de börjar bli varma nu. Innan matchen var vi hos farmor och farfar för hon hon fyllde år ! Faster och kusinerna var också där och det var trevligt. Vi fick prinsesstårta och godis och chips.Jag älskar prinsesstårta, det är såå gott, tycker inte ni de? :D

Dagen igår med Anna var mysig, vi pratade, köpte godis och kollade på film - She's the man. Den är jättebra så den filmen skulle jag rekommendera er att se :)
Maja ringde idag och frågade om jag ville kolla Melodifestivalen hemma hos henne, men jag orkade inte. Det är så mycket just nu och jag känner bara för att vara hemma och koppla av. Måste plugga också, jag gjorde inte det i torsdags. Måste skärpa mig ! Ska nog plugga senare, får se om jag orkar det bara .
Ska käka speagetti och köttfärssås nu, mamma ropar så jag måste dra.

Ni får ha det så bra ♥

Fredag

Hallooo !

Sitter här och väntar på Anna + att jag kollar på tv. Jag städa som en galning förrut och nu ser det väldigt bra ut. Mitt rum är städat för en gångs skull, soo Im happy :D Tänkte lägga upp min första bild här på bloggen , och det blir på mig och mitt halsband som jag köpte på Indiska för ett tag sen på rean. Jag tycker det är fint :)


Här är det :


image2

Ledig

Godmorgon !

Ledig idag :D
Vaknade precis. När jag skulle ställa mig upp kände jag att det gjorde ont i benen och armarna - träningsvärk efter igår. Mysigt ! Så nu kommer jag säkert ha ont i några dagar men det går över. Måste städa här idag nu när Anna kommer. Ska dammsuga och städa mitt rum och diska och laga mat, så jag måste skynda mig annars kommer jag aldrig hinna allting :P Men ska börja med att äta frukost, är faktiskt ganska hungrig.
Jag få se om jag hinner skriva senare, annars skriver jag imorgon :)

Ni får ha det så bra ♥

Torsdag

Hello everybody !

Börja 13.00 med gympa. Vi hade fyspass eller hur stavas det? men ni fattar vah? :P Det var jobbigt men ändå roligt, det var typ 7 olika grejer man skulle göra och vi tränade hela kroppen så det var bra :) Sen hade vi ett arbetspass. Sen efter skolan lämnade jag mitt CV till Netto. Anna följde med mig också. Det gick bra. Imorgon är vi lediga och då kommer Anna hit :D , det ska bli kul ! Nu ska jag ta det lungt och kolla på tv. Får se om jag orkar göra lite matte eller så kanske jag ska börjar läsa på min enegelska bok. Men det är tveksamt hahhaaa :P

Ni får ha det så bra ♥

Sovmorgon

Hallo !

Sovmorgon till 13.00 ! :D Såå härligt . Har bara två lektioner idag, gympa och ett arbetspass sen slutar jag :) Dessutom så är vi lediga imorgon :D Underbart ! Har precis skrivit ut ett CV som jag ska lämna på Netto och skrivit på en annan blankett om feriejobb som jag ska lämna till skolan idag. Måste måste få sommarjobb, det är viktigt. Min spårvagn går om en timme så jag tänkte gå och fixa mig nu och kanske kolla på lite tv.

Puss ♥

Korvstroganoff med ris

Hej igen !
Tänkte lägga ut receptet nu när det är reklam på Top Model :)

Ingredienser:
200 g korv
1 gul lök
1 msk margarin
1 msk tomatpurrè
1/2 dl vatten
1/2 dl matlagningsgrädde
1 krm salt
1 krm peppar

tillbehör: ris eller pasta

Gör så här :
1. Skär korven i 1/2 cm tjocka strimlor
2. Skala och skär löken i tunna skivor
3. Smält margarinet i en stekpanna och låt de bli ljusbrunt
4. Bryn korven först och låt sedan löken bryna med en kort stund
5. Tillsätt tomatpurrèn och rör om
6. Späd med vatten och matlagningsgrädde
7. Smaksätt med salt, peppar
8. Låt korven koka 5 min. Rör under tiden

Där har ni det, nu behöver man ju inte göra exakt så här, detta är ju bara ett sätt som man kan göra det på :)

Hejdå ! ♥

Onsdag

Hallo !

Nu är det mörkt ute och det regnar fortfarande ! Det har regnat hela dagen. Hoppas det blir sol imorgon :) Jag mötte Mathilda kl 13.30 istället för 14.00 för jag trodde inte jag skulle hinna annars. Så vi gick till Tribe för att kolla på näsringar. Jag köpte inget men Mathilda köpte en näsring. Efter det ville Mathilda köpa Shai the, så vi gjorde det. Sen blev jag sugen på Naturgodis ( är typ lite beroende av det nu :P ) så vi gick till nordstan och in på Hemköp för att köpa det, men dem hade inte något gott som jag gillade så det blev inget med de :( , men det var väl inte meningen att jag skulle ha det just då , hahha.
Mathilda följde med mig hem :) , så vi satte igång med maten när vi kom hem.  Det gick bra, men jag blev stressad, vet inte varför men det var ju min första gång typ som jag lagade den maträtten hemma men det var kul. Medan vi gjorde maten lyssnade vi på Tokio Hotel och sjöng med, det var kul :D
Utan Mathilda hade jag nog inte klarat det - så tack Mathilda för att du hjälpte mig <3
Det var faktiskt gott så jag tänkte lägga ut receptet i fall någon vill ha det :) Jag är värsta stolt över mig själv :D haha
Sedan kollade vi på Tokio Hotel DVDn - Dokumentären om dem och det var såå jävla roligt, fan va vi skrattade :D Dem är föör sötaa och jag älskar Bill, så nu vet alla de :D <3 Fattar inte att jag ska se dem snart :D , asså sheet va jag längtar !! <3 :D :D
Jag följde henne till hållplatsen sen och nu ska jag snart kolla på Vänner, det är kul ! Sen kommer ju top Model kl 9 också :) Sen måste jag ta mig en dusch också. Jag lägger ut receptet lite senare, ska dra !

Puss och kram ♥

Morgon

Godmorgon !

Inatt drömde jag att jag fick sommarjobb på Netto. Jag har ju gett dem min CV , men jag har inte fått svar än, men jag blev jätteglad när han sa att jag hade fått jobb där. Men det var ju bara en dröm tyvär. Men jag hoppas verkligen att jag kan få sommarjobba under sommaren för jag behöver pengar. Men jag får vänta och hoppas att de ringer mig :)
Har ätit frukost och tänkte kolla på ett andra avenyn avsnitt. Sen efter det så ska jag diska och städa lite här i lägenheten för mamms skull. Visst är jag snäll :D ?

Nu regnar det och det är så tråkigt. Jag vill ha sol ! Hoppas det slutar regna när jag ska möta Mathilda i stan kl 2. Då slipper jag bli blöt ! Jag börjar bli lite nervös nu för jag ska ju laga mat idag - korvstroganoff med ris. Tänk om jag gör helt fel? Nej, jag ska inte tänka så. Det kommer gå bra eller hur?
Nej nu måste jag gå för att hinna med allting jag ska göra ! Skriver senare .

Ni får ha en så bra dag ♥

Godnatt

Hallo !

Har kollat färdigt på både Gossip Girl och The starter wife. Den var faktiskt bra ! Gillade kyssen i slutet. Jag vill också ha en kyss på en strand på kvällen , liksom vem skulle banga på det ? :D Jaja men de kommer man la aldrig få ändå , eller man ska aldrig säga aldrig, en dag kanske den kommer ;)
Tänkte kolla på Andra avenyn nu. Har missat en massa avsnitt , så jag ligger lite efter. Jag tycker andra avenyn är bra, fast det är inte ett måste för mig att se den, däremot Gossip Girl , det är ett måste :)
Har insett att jag kollar väldigt mycket på tv och det är inte så bra. Skulle varit bättre om jag gick promenader istället för att sitta fastlimmad vid tv-rutan. Jag vill göra det, tycker det är härligt att vara ute i naturen, andas frisk luft samtidigt som jag får motion vilket inte låter så dumt ! Imorgon ska jag på stan med Mathilda och kolla nässmycken :) , ska bli kul , hoppas jag hittar något fint  smycke. Sen har jag lovat mamma att laga mat imorgon, ska göra korvstroganoff med ris. Jag lagar inte mat så ofta men de kommer säkert gå bra ändå. Jag tycker det är kul att laga mat och jag vill kunna laga olika maträtter. Jag berättar om allting imorgon. Kanske lägger ut receptet , det beror på om det var gott haha !

 Godnatt ♥


Kväll

Hallo igen !
Sitter här och kollar på Vänner. Snart börjar Gossip Girl, I loove it ! <3
Efter Gossip Girl kommer en ny serie i 6 avsnitt som heter The starter Wife, tycker den verkar lite bra så jag ska nog se på den :) Vi är lediga imorgon, så himla skönt :D
Men nu börja Gossip Girl så jag måste rusa !

Puss & Kram ♥

Hur skolan varit

Idag tog jag spårvagnen som gick 12.21 . När jag kom ut var det ganska kallt men solen sken och det gjorde mig lite glad : ) Kom till skolan och hade arbetspass, jag plugga matte. Vi har projektgrej i matte denna vecka. Vi har Geometri och jag ska kunna allt om vinklar. Sen nästa vecka ska vi prata om de i smågrupper för varandra och så ska vi ha ett litet prov och så, så jag måste kunna allt jättebra tills nästa vecka och det hoppas jag att jag fixar ! Efter arbetspasset hade vi ett till arbetspass men då jobbade jag inte så mycket. Jag , Anna och Sunna gick till Hemköp istället och köpte godis, jag köpte faktiskt naturgodis ( försöker intala mig själv att det är bättre än vanligt godis haha ) sen gick vi tilbaka till klassrummet och så satt jag & Anna och pratade till vi slutade. Såå det var ganska sooft :D Nu sitter jag här och kollar på the Hills , har börjat kolla på det , vet inte riktigt varför men jag tycker det är ganska bra :P


Kollade ju på film idag innan skolan började, det var verkligen mys :)

Den är verkligen bra, eller det tyckte jag i alla fall, grät lite i slutet för det var så fint. Jag är en riktigt lipsill !

Tänkte skriva vad den handlar om, eller det som står på filmen i fall ni vill se den :) Så här står det:

Det finns många män i Annas liv men alla bär öronsnäcka och pistol och tillhör Secret Service. De har till uppgift att skydda presidentens dotter Anna, men Anna är inte så nöjd eftersom vakterna hindrar henne att ha ett normalt tonårsliv. Allt Anna vill är att bli förälskad och få göra samma saker som sina vänner.
Mandy Moore gör en lysande insats i sin första romantiska komedi som Anna som tillslut övertalar sin far att gå med på villkoren att bara två agenter följer med henne ut på en klubb när de är på besök i Europa. Naturligtvis bryter Annas pappa löftet i smyg och det vimlar av agenter på klubben. Anna lyckas komma bort från klubben och vakterna och beger sig iväg på en resa genom Europa tillsammans med sin nyvunne vän Ben, men Anna anar inte att Ben bär på en hemlighet som kan förstöra allt.

Verkar den inte bra  ? :D haha , fast jag vet ju inte vad ni gillar men om ni vill se den hyr den !
Nu ska jag kolla på The Hills, det är lite svårt att kolla på den medan man skriver samtidigt men jag skriver säkert nåt mer lite senare.

Ni får ha det så bra så länge !
Puss och kram ♥


Sovmorgon

Hejsan alla glada !

Vaknade precis , har sovmorgon så jag börjar 13.10 ! Så härligt :D Ni kanske undrar varför jag vaknar så tidigt men det är bara för att jag vill hinna vakna upp och inte stressa som jag kan göra ibland. Tänkte ta mig en dusch nu, sen käka lite frukost och kolla på en film och mysa innan skolan börjar, visst låter det bra? :D
Ni får ha en så bra dag !

Puss och kram ♥

Välkommen till min nya blogg!

Det känns bra att ha en ny blogg. Jag hade en blogg när jag gick i 9an men när sommaren kom så skrev jag ingenting . Så jag vill börja om på ny kula . Får hoppas att de går bra och jag ska försöka skriva så ofta jag kan för jag vill verkligen det ! Det är ju lite som att ha en dagbok , man skriver vad man gör och vad man tycker om olika saker och om ens liv . Så nu ska jag börja skriva om mitt liv .

Enjoy , puss och kram på er alla ♥


RSS 2.0