Söndag

Det blir aldrig av att man skriver på pappas dator..jag vet inte riktigt varför..det bara blir så. Jag funderar starkt på att ta med mig min laptop till pappa men jag har ingen väska till den så det funkar inte. Nu är jag hemma hos mamma. Jag och Melinda glömde lite saker här hemma, that's why men vi ska snart gå hem till pappa igen. Klockan fyra ska vi käka mat hos farmor och farfar. Farmor kom förbi en sväng igår och vi fick 400 kronor av henne. Just what a need :) Pengarna ska gå till Italien ! Och vet ni vad..jag åt godis igår. Efter att ha hållt mig i över två månader ! Jag njööt verkligen ! Ni kanske tycker det var onödigt att göra det eftersom att jag hållt mig så länge men nu efter att jag ätit det så har jag inga planer på att fortsätta :)

Nej nu måste jag gå, kram !

Lördag

Jag har inte lyckats så bra med att lägga mig tidigare som jag sa att jag skulle göra. Igår la jag mig klockan tre, men det var bara för att jag och Melinda kollade på film - Material girls. Den var bra :) Men ändåå..jag kan inte fortsätta lägga mig så sent. Jag ska ju snart till Italien och då vill jag kunna gå upp tidigt..för man vill ju inte sova bort hela dagen liksom. Men jag ska försöka lägga mig tidigare !

Idag ska jag och Melinda hem till papi och sova där i några dagar. Jag är hemma på onsdag, men jag ska såklart skriva ändå. Pappa har Internet hemma hos sig så det löser sig  ;P haha. Nej jag får väl börja packa nu, kram !


Italien

Om en vecka åker jag till Italien ! Yess that's right - Italiiaa :D Jag åker nästa fredag (den 5:e) och är tillbaka på söndag natt (den 14:e) Jag längtar som fan tills nästa vecka. Jag har aldrig varit i Italien förut så det ska bli jättekul att åka dit. På resan följer mami och Melinda med. Vi ska åka buss. Vi gjorde det förra året också, fast då åkte vi till Kroatien. Det är ganska jobbigt, eller aa mucho jobbigt att åka buss. Jag vet inte många timmar vi kommer spendera på bussen till Italien men förra året tog det 33 timmar att komma till Kroatien ! And that is a pretty long time.

Men det är också kul att åka buss. Man stannar ju i olika länder..man går på toaletten i Tyskland, man tar en fika i Österrike..det är ju det som är roligt. Att man får ta del av andra länder också. Jag hoppas verkligen att det är varmt där nere. Tänk om det regnar hela tiden, fy vad tråkigt det skulle vara, men vi får hoppas på det bästa :D

Åhh längtar längtar längtar !!

Vet inte vad mitt hotell heter och mami är i Danmark så jag kan inte fråga henne..men den här bilden får duga så länge men när jag vet vad hoteller heter så ska jag se om jag kan hitta någon bild på det :)


Fredag

Här kommer lite bilder från igår :)


Jag, Melinda och papi bowlade på Frölunda Torg :) Det var jättekul ! Jag träffade faktiskt käglorna haha och jag fick strike 3 ggr så jag är nöjd :D



Vi var tvugna att ta på oss dem här skorna - Visst är dem snygga? ;)



När vi bowlat klart satte vi oss på en restaurang och åt pizza :)  Myys !


Sen åkte jag hem till Maja och Lotta och Julia var också där :) <3 fast jag hann bara träffa henne en liten stund. Hon var tvungen att gå hem och packa inför Paris.


Jag, Maja och Lotta kollade på Sandor/Ida. Sen satt vi och spela kort och käka popcorn. Efter det gick vi en promenad :) (det var egentligen inte så mörkt ute)





Now it's done :D

Nu har jag och Lotta (mest Lotta) fixat min blogg ! Det tog sin lilla tid men nuu äntligen är det klart och jag är jättenöjd med resultatet :D Vad tycker ni?

Ville bara säga det ;) Tänkte ta och fixa mig nu..borsta tänderna och så..för om jag inte gör det nu så kommer jag inte orka göra det sen heller :P Godnatt !


Torsdag

Tjooohoo !

Om en timme ska jag och Melinda möta papi på Frölunda Torg. Vi ska nämligen bowla ! Det var jättejätte längesen jag gjorde det så det ska bli kul :) (Hoppas bara jag får ner käglorna hihi)

Sen hade jag tänkt träffa Lotta :) Hon ska hjälpa mig att göra om min blogg, eller aa byta bakgrund och kanske sätta in en bild på moi ;P och sånt. Jag är inte teknisk någonstans och vet inte hur man gör det (lite pinsamt) så det är däärför hon ska hjälpa mig :) Såå ni får se resultatet lite senare ! Sen måste jag träffa Julia. Hon åker till Paris imorgon och kommer hem den 4:e juli och jag åker den 5:e juli till Italien..har jag berättat det !?..tror inte det men jag skriver om det later, i promise ;) såå vi kommer inte träffas på över två veckor, soo that's why ! Så jag och Lotta ska möta upp henne på Markland lite senare :)

Men nu måste jag fixa mig, skriver senare. Kram

Sale

Nu kommer en bild på tröjan och armbandet som jag köpte igår:



Tröjan kostade 99 kr och armbanden 34 kr - Båda var on sale :D



 
 


 


Nu är det taccodags , kram !




 


Onsdag

Kollade på A cinderella story igår kväll. Jag har velat se den ett bra tag men det har aldrig blivit av men nu har jag sett den :) I loove it, jag tycker den är så mysig. Jag vet att det som händer i filmen aldrig kan hända i verkligheten men så är det ju i alla filmer. Dem är liksom för bra för att vara sanna. Men jag gillar att drömma mig bort och kolla på filmer med happy endings. Alltid när jag ser sådana filmer vill jag att det ska hända mig. Varför kan inte verkligeheten vara så? Det skulle varit mycket bättre. Men nej..verkligheten är mycket svårare och komplicerare och så har det alltid varit. Och så kommer det alltid att vara så det är bara att acceptera. Man har ju inget annat val.

Efter att jag kollat färdigt på filmen så gick jag och la mig men jag kunde inte somna..jag bara låg och vred mig hela tiden. Det var hur jobbigt som helst ! Och nu på morgonen så vaknade jag med huvudvärk. Jag trodde att det skulle gå bort om jag åt lite frukost men det gjorde det inte. Känner mig fortfarande lite konstig i huvudet så jag ska nog ta det lungt idag. Bara vara hemma och kolla på film :) Jag har lagt mig ganska sent nu hela veckan och vaknat ganska sent också så det är nog därför jag känner mig lite konstig. Jag är inte van vid att lägga mig två-tre på natten..det brukar oftast bli lite tidigare så idag tänkte jag lägga mig lite tidigare (i alla fall försöka göra det) och då kanske jag är piggare imorgon :)

Tänkte lägga upp en bild på det jag köpte igår..fast det blir lite senare, kram !

Stan

Jag och Melinda åkte in till stan och var där vid fyra, precis som vi skulle vara. Jag fick stressa hemma för att hinna duscha och så men jag hann. Vi ringde mamma för att kolla var hon var och då sa hon att hon satt hos frisören och färga håret. Då blev jag lite angry på henne för hon hade själv sagt att vi skulle vara där vid fyra och jag hade ju skyndat mig för att hinna i tid men för att fördriva tiden gick vi runt i stan och kollade på kläder (medan mammas hår blev snyggare). Jag hittade en mysig tröja och små armband på Gina Tricot som jag köpte :)

Sen när mamma var klar hos frissan gick vi och satte oss på en Kina restaurang (moster och kusin Lisa kom också :)


Tisdag

Vaknade idag hos Julia klockan två ! Snacka om att jag sovit bort halva dagen. Jag hatar sånt men vi la oss ganska sent igår för vi kollade på skräckfilm. Jag brukar sova i en egen säng när jag är hos Julia för då slipper man knöö haha men efter att vi sett skräckisen så vågade jag inte det så jag sov i hennes säng :P Jag är en riktig fegis men det gick bra :)

Det blev inget Frölunda Torg igår utan vi åkte istället till stan och mötte upp Farhid och Mohammed och var med dem. Vi gick mest runt och snackade så det var sooft. Sen när klockan blev sex så bestämde jag och Julia för att gå på bio och se Sex and the City men vi åkte först hem till mig så att jag kunde packa min grejer (skulle ju sova hos henne) och så kollade vi om det fanns några biljetter kvar på internet men det fanns det inte. Det stod 0 platser på både filmstaden och biopalatset ! Såå vi soofta en stund hemma hos mig och när klockan blev halv nio så åkte vi till Frölunda Torg för att käka på McDonalds. Men när vi kom dit så hade dem stängt..typiskt så vi gick till en annan som låg en bit bort och det var storm ute och det kändes som att jag skulle flyga bort haha. Påvägen mötte vi några killar. Julia kände två stycken så dem följde med oss till Makedonkan och så satt vi där en stund och chilla :) Sen gick vi tillbaka till Frölunda Torg och var där en stund men sen började det blåsa såå jävla mycket så jag och Julia tog en buss hem till Julia.

Nu ska jag och Melinda möta mami i stan. Vi ska käka kinmat och jag måste verkligen skynda mig nu. Är inte klar någonstans (panik) , kram

Mysig tröja

Nu är Julia här. Vi tänkte åka in till Frölunda torg och bara soofta. Bättre än att bara vara inne. Men innan jag går så tänkte jag lägga upp en bild på en tröja jag fick av papi igår :D Den är värsta mysig <3 (även om den är i storlek L hih)




Proviva

Godmorgon

Nu tänkte jag tipsa om en bra dryck - Proviva ! Jag är säker på att ni redan vet vad det är för något och ni har säkert sett dem i Hemköp lot's of times. Men ni kanske aldrig har smakat på dem olika dryckerna. I så fall har ni gått miste om något gott ! Jag vet inte riktigt hur många olika smaker som finns...dem jag vet är: Svartvinbär, Mango, Skogsbär (som är min favorit), melon, jordgubb och aa det är dem jag vet. Men dem är goda. Vi brukar mest köpa skogsbär och jordgubb..ibland köper vi mango för mami gillar det :) hihi. Jag brukar dricka det till frukost..typ every single day ! Sen säger dem att den innehåller bra bakterier som kan hjälpa en om man har en "orolig" mage så det är ju perfekt. Såå nästa gång du är i affären glöm inte att köpa Proviva  :)



Söndag

Hallo !

Vaknade vid halv ett idag hihi. Jag ville sova längre men jag tvingade mig upp ändå. Ville inte sova bort hela dagen. När jag och Melinda kom hem (efter att ha sovit hos pappa) började vi kolla på parfymen. Någon som sett den? Jag tycker den är bra men den är samtidigt lite psykoo. Vi hann inte kolla färdigt på den, vi skulle hem till moster och käka där men vi tänkte att vi skulle kolla färdigt på den nu..snart. Hemma hos moster och kusin Lisa tittade vi på en annan film - Leo. Den var ganska tråkig. Det hände inte så mycket i filmen men den var ändå lite sorglig. När vi kom hem gjorde jag chokladpudding till mig själv. Melinda och mami hade redan ätit det hemma hos moster. Jag och Melinda satte på en film - Kid svensk och medan vi kollade åt jag chokladpudding med grädde. Ajajaj Nathalie :P Inte bra..men jag njöt verkligen :) haha. Och jag som sagt att jag inte skulle äta något..menmen skitsamma !  ;P


Yummie:







Igår åkte jag, Melinda, Jonathan och pappa hem till Annika (pappas ex wife). Det kanske låter lite konstigt  men jag orkar inte förklara everything..det är en låång historia men pappa och Annika träffades när jag var 6 år (I think) så jag har känt henne väldigt länge och jag har en massa bra och roliga minnen från den tiden när dem var tillsammans. Dem är fortfarande kompisar och vi har länge pratat om att komma dit och kolla igenom en massa kort från när vi var små och aa prata minnen (hoppas ni hänger med)  såå vi käka där och kollade igenom en massa kort. Sheet vad rolig man såg ut dåå , HAHA (fast det gör man ju fortfarande !) I alla fall det var jättekul att se på alla korten och jag skrattade manymany times när jag såg mig själv. Men det var kul att se tillbaka på allting som vi gjort. Jag hade liksom glömt bort allt som hänt men när man såg alla bilder så kom jag ihåg väldigt mycket :) Men guud vad jag babblar..måste dra, kram !

Påväg hem från Annika:



Ägg

Godmorgon !

Det blev kanske lite sent igår. La mig vid tre på natten och nu vaknade jag precis och känner mig lite seeg. Men jag hoppas att frukosten ska hjälpa mig att bli lite piggare. Nu sitter jag i köket och äter flingor. Jag väntar på att mitt ägg ska bli klart. Finns det någon som inte gillar äggulan på ägget? Det gör inte jag. Tar alltid bort gulan och äter det vita istället :) hihi. Det är ju det som är gott ! Och så lägger man det på mackan + ta lite salt och sen äter man det ! Det är såå gott :) Någon som håller med mig?

Nu är mitt ägg klart, bäst jag tar det. Kram !

Tokio Hotel..och Bill

Klockan är mycketmycket och jag tänker på Tokio Hotel.... och Bill. Jag vill så gärna se dem live ! Jag skulle ju egentligen ha gjort det vid det här laget..i Stockholm men det blev ju inte av eftersom Bill opererade sina stämband. Jag säger inte att det är Bills fel för det är det inte. Han kunde ju inte hjälpa det men det var såå typiskt att det skulle hända just då..bara några dagar innan vi skulle åka upp till Stockholm. Men det var väl inte meningen att vi skulle se dem då...
Men nu är han bra (vilket jag är väldigt tacksam för) och dem har börjat ha konserter igen ! Den stora frågan är..när kommer dem hit? Jag har hört att dem ska komma till hösten, men man vet ju aldrig. Tänk om dem aldrig kommer? Nej nu ska vi inte vara negativa, klart dem kommer, eller hur? Och om dem kommer hit, tänk om jag inte får biljetter till konserten. Nej ussch jag vill inte tänka på det..
Jag skulle vilja se dem i något annat land, t ex Tyskland. Det hade varit jättekul ! Fixa biljetter till konserten, flyget och allting ! Sedan packa och dra iväg med Anna :D Jag kan se det framför mig haha ! Vi skulle haft såå kul :)


Nu har jag gillat Tokio Hotel (och haft a crush i Bill) i snart ett år. Det är ändå ganska länge. Jag älskar Bill men jag vet ju att det inte funkar. Jag vet vem han är. Han kommer aldrig veta vem jag är, och så kommer det alltid att vara. Det är bara att inse det (men det är svårt). Måste väl snart släppa taget om honom och hitta en kille som finns här. En kille som inte pratar tyska. En kille som inte är med i ett band. En kille som inte är känd. En kille som vet vem jag är. Det är det jag behöver :) But t's hard. Fast nu är ju sommaren här och allt kan hända ;) hehe



Tokio Hotel  ♥


Bluebox

Har ni någon gång varit inne på http://www.bluebox.se/ ? Det är en sida där du kan köpa en massa roliga prylar och presenter till everybody ! Jag älskar det ! Det finns verkligen en massa roliga och fina prylar man kan köpa såå check it out om ni inte redan gjort det ;) Här kommer några saker jag hittade från hemsidan som jag gillade :D :


Ring - Guldfärgad blomma
Finns även i blå, svart och silverfärgad blomma.
Pris 65 kr




Läppbalsam - Minibakelse
Dem små söta bakelserna har ett lock som man kan öppna där läppglanset finns.
Pris 29 kr



Badkudde
Det är en uppblåsbar kudde som man använder till badet för att stödja nacken.
Pris 99 kr


En dekor till ipoden. Det finns en massa olika motiv man kan välja mellan + att det finns för laptopen också :)
Pris 125 kr


Brödstämpel - I love you
Hur gulligt som helst. Perfekt om man vill överraska någon :)
Pris: 45 kr




Massageolja (4-pack)
Pris: 119 kr



Pincett, såå sööt !
Pris 99 kr




Söta plåster:
Pris 65 kr






Färgglad hårfön:
Pris 379 kr



 




Blää

Nu har jag ätit glass. Glass och nougatsås. Jag satt och tänkte ett tag om jag skulle ta eller inte, tillslut bestämde jag mig för att ta :P Det var gottigottgott haha och jag njööt verkligen :) Men nu efteråt så känns det bara blää. Vet inte riktigt varför men det kanske beror på att det var såå länge sen jag åt det sist. Menmen gjort är gjort. Min första glass på två månader. Det är stoort hehe !

Glass?

Nu har jag precis käkat nere på gården. Vi satt på en lång bänk och hade partytältet över oss i fall de skulle börja regna, men det gjorde det inte. But it was cosy ändå :) Jag åt revbensspjäll, klyftpotatis och sallad, mums. Lite senare blir det glass med jordgubbar. Jag vet inte om jag ska äta glass..jag har ju hållt mig i två månader nu ! Visst är jag duktig? Trodde aldrig jag skulle klara det men jag har ju gjort det hitills så det är väl bara att fortsätta :) Men det är ju midsommar nu så man skulle kanske ta lite glass ändå..hmm..jag får tänka lite på det :P haha.


Jag ser mystisk ut ;P


Midsommar

Halloo ! Känns som att det var evigheter sen jag skrev nu men det har bara gått två dagar hihi

Anna sov hos mig i förrgår, ja jag vet.. lite sent att skriva det nu men jag var verkligen såå himla trött igår att jag inte orkade sätta på datorn. I alla fall, vi kollade på film, and then matchen mellan Ryssland - Sverige. Jaa ni vet ju alla hur det gick..dem förlorade. Faan !  Jag fattar inte vad som hände. Vi spelade kasst. Var lite besviken menmen vad ska man göra? Det spelar ingen roll nu. Efter matchen gick vi ut och spelade lite basket, det var really hot ute så det var skönt ! 

Jaaa igår..hmmm..jag kollade på tv. Kände mig lite konstig såå jag vilade en stund också. Sen hjälpte jag mamma med disken och stryckte tvätten :) Jag, mamma och Melinda kollade också på en film som mamma hyrt - Blind Dating. Den var väl helt okej. Efter det började vi kolla på en annan film som hon hyrde - Black Water. En krokodil film som är baserad på en verklig händelse. Vi kollade aldrig färdigt på den såå vi ska väl göra det idag. Filmen är ganska tråkig. Det händer inte så mycket. Dem sitter mest i ett träd haha :P 

Today är det midsommar och vilket fint väder vi har.. NOT !!  Såå typiskt..var det inte fult väder förra midsommaren också? Det regnade förut och vi tänkte sitta ute och grilla..jag vet inte hur det blir med grillningen men vi ska ändå sitta ute och äta. Vi har nämligen köpt ett partytält som vi kan sitta under, smart vah? :) Såå det kommer bli mysigt. 

Även om det inte är fint väder så får man ändå försöka göra det bästa av situationen, eller hur? :)

Såå ha nu en trevlig midsommar
 

Hemma bäst

Filmtips - Hemma bäst

Matthew MacConaughey spelar Tripp, en 35- åring som fortfarande bor hemma hos sina föräldrar. Och vem kan klandra honom? Det är gratis, han har ett fantastiskt  rum och mamma tar hand om tvätten. Föräldrarna, som har gjort allt för att få honom att flytta, anlitar den vackra Paula ( Sarah Jessica Parker) för att ge honom en liten..knuff. De hade aldrig kunnat tro att Tripp skulle knuffas tillbaka!

Det är en romantisk komedi. Exactly what I like ;) Se den !


A day with papi

Hej !

Igår blev det ändrade planer. Jag tänkte ju vara hemma och soofta men istället så åkte jag hem till Maja och Lotta ! Det var jätte längesen vi träffades så det var kul att träffa dem :) Vi kollade på Hairspray. Den är jättebra ! Undra om jag skrivit om den här på bloggen? För den måste ni se :D Jag och Maja cyklade sedan hem till mig så att jag kunde hämta mina grejer (skulle sova hos dem) och för att hämta filmer som vi kunde kolla på. Det slutade med att vi tog med 6-7 filmer :P haha. Sen kollade vi på Fullt hus och Dina, Mina och Våra. Både filmerna är typ familjefilmer men dem är roliga :) Sen nästa morgon när vi vaknade kollade vi på Hemma bäst. Den är också bra. Skriver kanske om den lite senare :)

Jag åkte sedan hem och tog mig en dusch. Sedan åkte jag till Blomsterriket och köpte rosor till pappa. Jag ville ha röda men det fanns bara gula så jag köpte det haha. Pappa blev jätteglad när han fick dem så det blev ändå lyckat ! Sen satt vi och tjööta hemma hos honom i några timmar. Efter det cyklade vi ner till Frölunda Torg och käka på McDonalds. Efter att ha ätit en Big Mac och pommesfrites och druckit Fanta cyklade vi till Marholmen och satt där en snabbis. Sen bestämde vi oss för att åka till Askim och spela minigolf :) Det var muchoo fun ! Efter det cyklade vi tillbaka till Frölunda Torg och sa good bye till varandra.


Nu börjar Gossip Girl, kram !


En rolig dag med pappa ♥

Rain

Halloo !!

Jag vaknade klockan halv tio och kollade ut genom fönstret. Det regnade. Jag ringde Julia vid tio för att kolla om hon ville ta en promenad ändå men hon svarade inte så jag bestämde mig för att gå själv..in the rain. Men det var ändå härligt. Jag tog med mig ett paraply så jag blev inte så blöt. Jag promenerade i en halvtimme. Jag kunde gått längre men jag blev såå hungrig så jag gick hem. Innan jag käkade tog jag mig en dusch så nu luktar jag gött  ;P

Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra. Jag är ganska trött såå jag tänkte att jag kanske ska vara hemma idag och soofta. Kolla på film och kanske städa här hemma bara. Men jag får se hur jag gör.

p.s Nu har det slutat regna men jag tror att det kommer göra det igen lite senare..

I alla fall hoppas alla får en härlig dag, kram !

Fotbad

Jag och mamma gjorde fotbad förut. Det var härligt ! Sen filade jag dem, måla nagelack och smörjde in dem såå nu är dem jättefina och mjuka :) Medan vi fixade våra naglar satte vi på en film - The Host. Mamma trodde att dem skulle prata engelska men istället såå började dem prata koreanska och det lät såå himla roligt. Typ Tjing Tjong haha nää nu överdriver jag men ni fattar :P Men filmen var ändå ganska bra.


My ugly nails :P , men dem är ändå lite finare med rött nagelack :)





Mina örhängen:









Börja promenera !

Idag var jag med mamma i Frölunda Torg. Vi kollade på shorts till mig men jag hittade nothing. Köpte ett par örhängen istället på Indiska thihihi. Jag bara älskar örhängen :D Sen mötte jag Julia på Markland och gick en promenix med henne. Från och med nu har vi bestämt oss för att gå varje dag i minst en timme :) Hmm.. vi får väl se hur det blir med den saken men jag vill verkligen det. Motion är sjukt bra ! Man tränar ju hela kroppen typ och det är ju inget som är jätte ansträngande att göra såå det är perfekt ! Såå imorgon, (before breakfast) ska vi gå en promenad :)

Nuu regnar det, finally ! Det har ju varit en sån jävla torka överallt nu så det är bara bra att det regnar lite tycker jag. Hoppas att det inte gör det föör länge bara...
Nu är jag jätte hungrig ! Mamma håller på med maten nu. Det blir klyftpotatis och kött med någon sås och sallad :) Mums säger jag bara ! Det vattnas i munnen på mig bara jag tänker på det haha ;P 

Tänkte lägga upp en bild på the earrings lite senare, kram !

FAN !

Fyfaaan !! Vi förtjänar inte det här !! Det står 1-1 i hela andra halvlek, sen när det är en minut kvar av matchen så lägger Spanien mål.....faaan asså, åhh blir sååå sur !!! Men vad ska man göra? Nu får vi bara hoppas att vi vinner mot Ryssland, annars är det kört :(

Lördag

Puuhhh !! Första halvlek är över. Spanien började bra och gjorde ett mål i 15:de minuten men sen hade Sverige övertaget och Zlatan gör mål i 37:de minuten (I think) !! Sheet vad jag blev glad, skrek och tjooade så nu känner jag att min hals börjar göra lite ont :P haha men skitsamma ! Nu står det 1-1 och det känns bra. Hoppas Sverige lägger ett till mål och ett till i andra halvlek ;P haha men vi får se vad som händer.

Idag har jag bara slappat och varit ute på ängen med Melinda. Det har ju inte varit såå jättefint väder ute men solen tittade fram ibland och då passade jag på att sola, sen när den gick i moln virade jag en filt över mig och låg och väntade på att solen skulle komma tillbaka ;)  !

Det var egentligen meningen att Anna skulle komma till mig idag. Vi skulle åka till Liseberg och kolla på matchen och hon skulle sova hos mig men hon hade glömt bort att hon skulle fira sin farbror hehe. Men vi kanske ska åka dit på onsdag istället, då spelar Sverige mot Ryssland :)

Men nuu börjar andra halvlek och jag tänkte poppa popcorn, Kram  !!

True love

Hello everybody !
 
Sitter här och kollar på Oprah. Det handlar om True love. Då var det en kille som satt i ett koncentrationsläger, året var 1944 och jag tror han var 10 år. En dag såg han en tjej i samma ålder som gick fram till honom och det började prata och hon gav honom ett äpple för att stilla hans hunger och hon kom tillbaka varje dag och gav honom äpple och bröd i sju månaders tid tills han en dag sa att hon ine behövde komma mer då han skulle flytta till ett annat läger. En tår föll från hennes kind och hon gick iväg. Han gjorde desamma och började gråta jättemycket. Han ville inte lämna henne men vad hade han för val? Såå han och många andra lämnade lägret för att åka till ett annat läger där dem skulle dö. Men två timmar innan de skulle dö kom ryssar eller tyskar och räddade dem. 15 år senare hade hans kompis fixat en blind dejt till honom och gissa vem det var? Yes det var hon, den lilla flickan som hade gett honom äpple och bröd varje dag i sju månader ! Han friade och hon svarade ja och nu har det varit gifta i snart 50 år ! :D Och de älskar varandra fortfarande lika mycket ! Jag började gråta, kunde inte hålla mig för det var såå fint. Snacka om ödet ! ♥

Var bara tvungen att berätta det. Visst var det fint? :)

Bikbok och Cubus

Kollade precis på en film med Melinda - Nanny McPhee. Det är en kids film but I like it :)
Tänkte visa tunikan och t-shirten jag köpte igår soo here it comes:


T-shirten köpte jag på BikBok - 99 kr roch tunikan köpte jag på Cubus - 129 kr  :)



   

White Chicks

Hello !

Tänkte ge er ett filmtips nu - White Chicks !!

Hur går FBI-agenter, blonda peruker, blå kontaktlinser och blekt kroppssmink ihop? Fumliga FBI-agenterna Kevin ( Marlon Wayans) och Marcus (Shawn Wayans) går under täckmantel i försök att beskydda två megarika hotellarvtagerskor från att kidnappas. För att kunna infiltrera societeten klär de ut sig till vita överklassbrudar med attityd! En hejdlöst galen film med dansduell, sköna toner och tokroliga skämt från början till slut.

Den här filmen är såå jävla rolig och bra ! Man skrattar fan hela tiden, i alla fall jag :D Ni måste se den, lova mig det :) haha. Om ni inte gör det missar ni något roligt !




Den svarta väskan

Kommer ni ihåg den rosa väskan från Bianco som jag visade er för ett tag sen, den som hade varit med i Frida? Jag gick till Bianco och kollade om väskan fanns men jag hittade den aldrig och igår när jag var med Julia på stan så såg jag den ! I svart också, precis den färg jag ville ha ! Men jag köpte den aldrig. Såå när jag kommer hem får jag syn på väskan i Melindas rum. Då har hon fått den av mamma i avslutningspresent ! Då blev jag lite avis haha och ångrade att jag inte köpte den när jag var i stan. Typiskt ! Men okej, till the point...nu fick jag väskan av mami ! Jag öppnade the present precis och gissa om jag blev glad ! :D Thank you mami, you are the best <3





Torsdag

Igår så hann jag inte skriva, var med Julia hela dagen, sen sov jag hos henne också :)

Vi gick på stan hur länge som helst och gick ut och in i en massa affärer. Jag letade inte efter något speciellt men hittade ändå en grå tunika och en t-shirt med tryck på som jag köpte. Lägger upp bilder lite senare på dem :) Kommer ni ihåg det jag sa för ett tag sen..att man alltid hittar saker när man inte letar efter något speciellt och tvärtom? Det är soo strange. Undrar varför det är så..menmen jag är i alla fall happy med mina köp :D

Efter att vi gått i några timmar fick jag ont i min rygg. Jag får alltid det när jag går för länge utan att sitta ner och det är lite jobbigt.. När klockan var runt halv sju åkte vi hem till mig. Jag var sugen på kebabpizza men jag köpte aldrig någon. Istället åt jag flingor :P Jag packade mina saker och sedan gick vi hem till Julia. Då kom suget tillbaka efter kebabpizza och Julia blev också sugen men vi var såå jävla trötta och vi orkade inte gå ner och beställa så vi ringde till hur många som helst och frågade om dem kunde köra hem den till oss men ingen hade hemleverans. Vissa hade stängt också för klockan var nio. Såå jävla typiskt ! Vi börajde kolla på Girlilicious och i pausen ringde Julias mamma och fixade everything. Fast vi var tvugna att åka till Markland och hämta dem men vi var såå sugna att vi inte orkade bry oss haha såå vi gick lite innan Girlilicious slutade. När vi kom hem satte vi på tv:n och kollade på Sex and the city medan vi åt kebabpizzan, kan det bli bättre? :D Efter det kollade vi på en film, åhh kommer inte ihåg vad den hette...hmm...take the lead 2..tror jag, aja den var i alla fall bra.

Gumman min :)



Mums på kebabpizza






Idag har jag varit och spelat golf med Melinda och Kusin Lisa :)



What a poose ;)




Here I am haha



Nu tänkte jag kolla på The Hills, see ya !

Go Sverige

Yeeaahhh Go Sverige, Go Sverige !!!

Matchen slutade precis och dem vann med 2-0 :D Faaan va jag skrek och tjooade när dem la mål. Hoppas inte grannarna hörde mig alltför mycket ;P hihi Men faan vad det känns bra. Första matchen och det blev 2-0, nej jag är supernöjd :D Var tvungen att säga det :)

Är ni inte glada? :D

Tisdag

Idag kom Julia och Nadia hem till mig. Vi myste och kollade på film - White Chicks som är såå jävla rolig, tänkte skriva om den lite senare för ni MÅSTE se den :D och Girls just wanna have fun som också var bra. Sen har jag klippt, filat och målat mina naglar i rosa. Det blev snyggt !

Har inte varit ute på hela dagen idag så jag följde med mamma till affären förut. Jävlar vad det blåste + att det var kallt, jag gick bara i shorts och t-shirt. Jag höll på att blåsa bort också hehe. När jag målade naglarna så öppnade jag fönstret för att få bort den äckliga lukten. Det blåste sjukt mycket då och min Tokio Hotel flagga åkte ner på min säng. min blomma blåste omkull och hamnade på golvet och mina gardiner åkte upp i taket och allting hände samtidgt  :P Det såg lite roligt ut haha.

Nu kollar jag på Vänner, snart är det Gossip Girl och lite senare fotbollsmatch - Sverige - Grekland ! Måste kolla det. Hoppas Sverige vinner :D Nej nu missar jag vänner, måste gå, kram !


Be happy

Kollade på Outsiders som kom idag klockan 20.00. Det handlade om makalösa barn. Där berättade dem om en flicka som hette Terri Calvesbert som vid endast 18 månaders ålder drabbades av 85-procentiga brännskador vid en brand i hemmet. Nu var hon 10 år och hade genomgått över 80 operationer för att återställa sig själv. När hon fick brännskadorna så kördes hon akut till sjukhuset där dem inte kunde rädda hennes armar. Dem var döda så de var tvungna att ta bort dem + att ett av hennes ben var så illa bränt att dem var tvungna att ta bort det med. Hennes mamma orkade inte med det och lämnade henne och pappan så pappan har tagit hand om henne helt själv vilket jag tycker är såå himla bra. Att han varit där för henne och hjälpt henne genom allting ! Det är ett under att hon lever överhuvudtaget. Hon slutade andas många gånger när hon opererades då hon var 18 månader men klarade sig ändå. Det är verkligen ett mirakel ! Nu när jag såg henne på tv så hade hon brännskador på hela kroppen och det gjorde ont i mig att se på henne. Och då slog det mig att jag fanimej ska vara glad att jag är frisk och ser ut som jag gör. Livet kan förändras så fort och jag tycker verkligen att man ska ta vara på den tid man har tillsammans. You never know what's gonna happen. Man såg att hon kämpade varje dag med allting + att hon var glad och positiv och det gjorde mig glad. Jag grät också, jag är en sån lipsill men jag kunde inte hjälpa det.


Jag var bara tvungen att säga det här. Och glöm inte nu att vara glad för den du är och kom ihåg att du är unik ♥


Måndag

Jag och Anna åkte till Askim, det var typ inga där, hur sooft som helst. Vi solade, lyssnade på musik bla Tokio Hotel :) och spelade fotboll. Det var mys. Det blåste ganska mycket men det gjorde inte så mycket, det var ändå härligt ! När jag kom hem duschade jag och fixade köttbullar och makaroner till mig själv. Märkte också att jag bränt mig i ansiktet så nu är mitt face helt jävla rött. Tack för det ! Rebecka kom lite senare för att fixa Melinda. Hon ska nämligen ha bal idag så Rebecka lockade hennes hår och sminkade henne. Jag är såå dåligt på sånt haha eller det är klart att jag kan locka hår och sminka folk but still, det är inte riktigt min grej fast jag vill gärna kunna göra det. Jag får väl gå i en "hur man sminkar sig" kurs. Undra om det finns något sånt? Hon blev jättefin i alla fall. Som en prinsessa :)

Julia kommer hit lite senare, vi får la se vad vi hittar på :) Nu tänkte jag kolla på ett The Hills avsnitt. Den kommer på lördagar kl 17.00 och det är verkligen en bad time så jag kollar på avsnitten på internet istället. Erkänn att jag är smart ;P Kram

Askim nästa

Igår åkte jag, mami och Melinda till Askim. Jag orkade inte bada så jag låg och solade istället :) När vi kom hem tog jag en dusch och gjorde iordning mig. Sedan åkte jag till scandinavium där jag mötte Mathilda :) Hon hade beställt biljetter så vi gick och hämtade dem. Sedan köpte vi en MER på Willys. Man tjänar 8 kronor på att köpa den på Willys istället för att köpa den på Bergakungen så tänk på det innan ni går och köper den där. Willys ligger väldigt nära Bergakungen så det är perfekt. Sen kan man ju också passa på att köpa godis där och spara en slant :)
Vi satte oss på en bänk inne på Bergakungen och pratade om everything innan vi köpte popcorn. Sen började den klockan halv sju. Den var jättebra ! :D Jag tycker verkligen ni ska se den. Jag kom hem klockan nio och kollade på "Kärleken checkar in" med Jennifer Lopez. 

p.s Nu när jag tänker efter så heter nog Bergakungen Filmstaden istället, men whatever :P 


 Om en timme ska jag ta spårvagnen till Frölunda Torg och möta Anna. Sen ska vi ta en buss ut till Askim och ligga och sola :) Det kommer bli mys. Det ska ju bli sämre väder snart så jag måste verkligen njuta av solen nu !

Hoppas alla får en bra dag ♥

Förtrollad

Jag glömde ju säga att det inte blev någon bio idag med Mathilda, men det kanske ni fattade :P Vi ska gå imorgon istället. Mathilda har bokat biljetter så vi ska hämta ut dem imorgon 17.45 ! Det var längesen vi träffades så det ska bli jättekul att se henne :)

Tänkte skriva om en film - Förtrollad såå here it comes:

En prinsessaga blir verklighet i den här nya Disneyfilmen. Genom att hämta inspiration från sina klassiska äventyr, skapar Disney en fantastisk berättelse, som inte liknar någonting du sett förut. Förtrollad är ett nyskapande äventyr med massor av späning, humor och underbar musik av den legendariska Disneykompositören Alan Menken. För den blivande prinsessan Giselle är livet en saga, tills hon blir förvisad från det tecknade fantasilandet Andalasia och kastas rakt in i vår tids osminkade verklighet på Manhattan. När en tuff skilsmässoadvokat kommer till hennes undsättning, inser han föga att den glada, onskuldsfulla flickan är på väg att fullständigt förtrolla honom. Den här musikaliska komedin kommer att trollbinda hela familjen. 

Man får både ser tecknat och verklighet i filmen ( fast mest verklighet ) och jag tycker den är jättebra ! Såå se den :D

Lördag

Idag har det  varit en slapp dag. Vi käka ungersk soppa hos mormor, mumsmums och sen åkte jag och my family till Sisjön :) Vi kom dit vid fyra ungefär och jag, Melinda och Lisa hoppade i direkt ! Vi simmade runt och hoppade från bryggan, vi stod på händerna under vattnet, vi dök och gjorde en massa andra saker. Det var jätte skönt i vattnet. Vi bada en gång till lite senare och tog lite picture ;P hehe. När jag bada första gången så snublade jag på en sten när jag var påväg upp och jag ramlade framåt och slog i benet och låret och mina fötter + att jag fick en massa sand överallt på kroppen. Det började blöda lite på benet och det gjorde ont men det gick över lite senare. Men det var ändå lite läskigt. Tänk om jag hade slått i huvudet, nej usschh. Så jag hade tur.

Nu har jag duschat och ätit lite jordgubbar. Tänkte poppa lite popcorn snart och kolla på Portugal - Turkiet. Dem spelar nu. Det är ju EM och på måndag eller tisdag spelar Sverige :D Ska lätt kolla på det ! Älskar fotboll <3


Sisjön:



Nu var det 1 månad och 15 dagar sedan jag åt glass ! Börjar bli lite sugen på det nu..



Yeeaah look at mee ;)




Fredag

Hej !

Idag har jag städat som en galning för att få det fint. Det var jobbigt men resultatet blev bra. Nu har vi pretty nice :) Släkten kom vid fyra-tiden. Vi åt kinamat och sedan blev det paj och glass med jordgubbar :) Mycket gott ! Morfar hjälpte mig med att sätta upp två speglar och en tavla också :) Vi hade pratat om att han skulle komma hit och hjälpa mig många gånger men det blev aldrig av men nu finally sitter dem där dem ska sitta ! Nu ska jag bara ta bort alla papper, tidningar, smycken och och aa alltiing som ligger på mitt golv och på min byrå så att det för en gångs skull kan bi snyggt i mitt rum. Sen måste jag dammsuga också. Men det orkar jag inte tänka på nu, har redan städat för mycket idag hehe.

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer..jag ska ringa Mathilda och höra om hon vill gå på bio. Vi har snackat om att gå på What happens in Vegas.. Någon som har sett den? Vi tycker i alla fall att den verkar rolig :) Om det inte blir någon bio imorgon så ska jag kanske åka till pappi men jag får se vad som händer.


   


Ska snart kolla på National Treasure 2 - Hemligheternas bok med mamma. Vi kollade aldrig på någon film igår, det blev I robot istället som gick på tv. Nu ska jag ta mig något att äta, börjar bli hungrig, puss

 

Grattis mormor <3

Sisjön

Hellu !

Vi fick skjuts av morfar till Sisjön, sooftsooft :) Jag och Lisa badade och det var varmt i vattnet, skönt ! När vi bada så tappade jag mitt nässmycke i vattnet. Jag letade efter det men det är ju typ omöjligt att hitta den i vattnet. Och det var massa som badade och hoppade så jag gav upp. Såå jävla typiskt. Jag har varit rädd för att tappa den när jag badat och nu hände det..så jag gick utan piercing i en och en halvtimme. Det kändes som att något fattades på mig och det var lite konstigt. Liksom det är ju bara ett litet nässmycke men ändå. Det gör stor skillnad. Jag var rädd att hålet skulle täppas till men det gjorde det inte som tur var :)

Imorgon kommer the family hit. Vi ska fira mormor, äta kinamat och paj och glass med jordgubbar ( fast jag ska inte äta paj och glass :P hehe ) Dem kommer imorgon and the problem är att vi inte städat så det ser jätte snuskigt ut i våran lägenhet. Okej jag överdriver kanske lite :P haha men ändå... vi har väldigt stökigt här hemma just nu såå vi måste verkligen städa imorgon så att det blir fint när dem kommer :)

Nu tänkte jag bara slappa och kolla på en film.  Jag och mammi hyrde tre filmer idag så det kanske blir någon av dem, kram !


Sisjön:



Lisa and mee in the glasses ;)


School out for summer

Tjoohoo !

Nu är skolan över, finally ! Jaa i alla fall i två månader och 10 dagar :D Det känns såå jävla skönt !

Jag kom till skolan klockan nio. Vi i kören gick igenom låtarna vi skulle sjunga och sen vid tio kom 1:orna och 2:orna. Sen gick vi tillbaka till hallen och fick våra betyg och så lyssnade vi på lärararna när de sjöng och spelade. Det var kul ! Vi slutade vid halv tolv, tog spårvagnen hem och så fick jag en present av mamma: en klänning. Precis vad jag behövde :) Den var jättefin. Sen åkte vi till Linne för att äta på pasta house. Det var mys.


Klänningen:




Myy food:




Nu ska jag snart till Sisjön med mammi, moster och kusinen :) Såå bye så länge, kram !

Tiden går fort

Hej !

Nu har jag duschat, rakat benen hehe och målat naglarna. Imorgon är det skolavslutning ! Jag fattar inte att det gått så snabbt. Det kändes som att jag precis började på Angered men det har snart gått ett år. Tiden har gått så fort. Man har träffat en massa nya människor och fått nya polare. Man har haft både bra och dåliga stunder. Sheet det har hänt så mycket. Det är lite trist att det är över nu men det ska såklart bli skönt med sommarlov. Det är ju det jag har längtat efter for soo long ! Men det är ändå lite trist, don't ask me why men såå känns det nu i alla fall. Vi får väl se hur jag känner mig imorgon :P Ska vara i skolan klockan nio, är med i kören så jag måste vara där tidigare. Ska sjunga för everybody ! Men det fixar jag ;P Nu måste jag borsta tänderna, godnatt !


Punk konserten: Mathilda och jag , love this pic :D




 

Onsdag

Hallo    !

Idag har jag gått i stan med Anna och försökt hitta en klänning och en bikini. Vi gick in i en jävla massa affärer i hopp om att hitta den perkekta klänningen men utan resultat. Det är alltid så för mig att när jag inte letar efter något speciellt så hittar jag alltid saker och när jag väl letar efter något speciellt så hittar jag aldrig något, någon som känner igen sig? Det är såå himla störande för jag vill så gärna ha en fin ny klänning. Dem som jag hittade var antingen för stora eller i fel färg. Jag vill ha en vit eller en svart klänning men hittade bara klänningar i gult, lila och rosa typ och jag passar inte i dem färgerna. Jag hittade ingenn bikini heller men jag får väl komma tillbaks en annan dag och kolla.

Jag gick också till Frölunda Torg men jag hittade inget där heller förutom nagellack och en parfym som jag funderar på att köpa. Ska snart börja med maten tänkte jag, det får bli falukorv med makaroner :P har bara käkat frukost idag hemma hos Anna och det var vid klockan halv elva och nu känner jag att jag börjar bli hungrig.

En klänning jag provade på H&M:


Den här klänningen provade jag på Rut m fl:



Va tycker ni?

Men innan jag går tänkte jag lägga upp några bilder från igår :)



Jag, Anna och Sandra drog ner till Stensjön för att sola och bada. Det var jätte härligt :D



Vi kom hem och la oss i solen och soofta :)



Det blev för varmt att bara ligga och sola så vi drog ner till Södra, ett annat badställe med Sandras moppe och bada där :)




Det fanns ett rep där man kunde svinga sig ut och hoppa. Det var jätte läskigt men kul. Här har ni då mig hihi, fan va rolig jag ser ut :P




På kvällen kollade vi på tv och soofta :)




Nej nu måste jag fixa käk, puss !

Tisdag

Hellu !

Jag  vaknade jag vid halv tio och skulle ta mig en härlig dusch. Men det funkade inte, det kom bara iskallt vatten :/ jätte konstigt ! Idag ska jag till Anna och sova där så jag måste packa nu men jag kanske skriver senare, få se.

Men innan jag går kommer postern på Tokio Hotel:




   




Bilderna är kanske inte de bästa men jag hoppas ni ser ändå :)

Måndag

Heellu !

Har legat och degat på ängen i dag med fast bara i en timme. Ni fattar inte hur skönt det var att ligga där. Speciellt efter att man varit i skolan :)  Jag har precis diskat och nu sitter jag här i soffan och är trött. Var kommer all trötthet ifrån? Det känns som att jag alltid är trött. Jag kanske lägger mig för sent på kvällarna... eller så måste jag kanske äta något som gör att jag blir pigg. Synd att det inte fanns en tablett man kunde ta så att man blev pigg, eller det kanske redan finns?

Melinda köpte Frida tidningen förrut och i den fanns det två megaposter och en var på Tokio Hotel ! :D Postern är jättefin ! Lägger upp en bild på den lite senare :) Jag brukade köpa frida och okej tidningar när det kom något med Tokio Hotel så jag har några posters som fortfarande sitter i tidningarna vilket jag helt glömt bort men nu ska jag banimej sätta upp dem på väggen ! ( måste passa på nu när mitt minne är bra ;P )

Nu tänkte jag kolla på Newport Harbor, kram 


Sötnöten Anna i skolan:


Newport Harbor

Godmorgon !

Igår så kollade jag på Newport Harbor, and I got stuck :P Kollade på 4-5 avsnitt igår och tänkte kolla på resten idag. Jag vet inte varför jag kollar på det egentligen men jag tycker att det är bra. Såå why not? Den går på mtv på lördagar vid 16.30 men palla kolla då. Det är bättre att kolla på datan haha fast då finns det ingen text men det är bara bra att det inte finns det för då kan jag öva på att första vad dem säger :) och jag fattar nästan allting så det är perfekt !

Skola kl 9.50 som vanligt. Idag ska vi ha mysdag, hihi. På schemat står det att man kan ta med sig frukost/fika :) Vi ska kolla på gamla konserter och utvärdera året så det blir nog bra. Men nu hinner jag inte skriva mer, kram



Söndag

Hellu !

Låg och dega i solen med Melinda i två timmar förrut. Det var skönt ! Det var inte lika varmt som det var igår men det dög ändå haha. Sen gick vi hem och kollade på reprisen av Gossip Girl. Jag missade den i tisdags för jag hade ju pjäs-uppspel då. Vi gick till mormor lite senare och åt mat där, gottgoott ! Jag kollade på Sverige-Ukraina också och Sverige förlorade med 1-0, men det var bara en träningsmatch så det gjorde inte så mycket men det hade varit kul om de vann menmen man kan inte alltid få som man vill.

Nu sitter jag i pyjamas och tänkte kolla på Newport Harbor. En ny serie som går på mtv :P Den började för inte så länge sedan så jag tänkte kolla och se vad det är för något. Någon som sett den? Ska nog måla naglarna också, den röda färgen har börjat gå bort nu och det ser jätte fult ut !

Btw jag har fått lite färg today  ;) och jag blev inte röd, it's a miracle ! Hahaha. Fast jag är ju låångt ifrån brun men det kommer la.. förhoppningsvis :)  Puss

Relax

Godmorgon, hoppas alla sovit bra  :) !

Jag vaknade först vid tjugo i åtta sen vid nio. Efter det gick jag upp. Det har ju börjat bli så jävla ljust ute nu när klockan är åtta-nio på morgonen och det är ganska jobbigt. Jag har jätte svårt att sova när det är ljust ute så jag måste köpa något att hänga för mina fönster så att det blir mörkt när jag sover. Då blir jag happy ! haha.

Idag ska jag ta det lungt. Tänkte sola med Melinda uppe på ängen och jag hoppas att jag får lite färg. Bara jag inte blir röd som jag blev förra gången :P Nej nu ska jag smörja in mig med lot's of solkräm ;P Kram !


RSS 2.0