En prinsessas dagbok 2

Skolan är imorgon (booring) ! Såå innan jag börjar en ny vecka, min andra vecka i skolan tänkte jag mysa och käka gott, just nu kollar jag på en prinsessas dag bok 2 (kollade på den första förra veckan) men det blev precis reklam. Tänkte ta mig en pannkaka nu och efter det ska jag sätta mig tillrätta i min soffa och äta godis och maybe lite chips och kolla på filmen :D. Ha en bra kväll !



Söndag

Hej, mår ni bra? Jag mår väl sådär. Jag mådde illa förrut så jag gick och la mig en stund men nu mår jag lite bättre :) Kunde inte skriva igår. Försökte men det stod att sidan inte kunde visas :S , menmen..jag skulle bara säga att jag skulle hem till Anna Banana. Sov över där igår :) Vi hade jättekul (som vanligt) och det var skönt att bara glömma allting (ja, asså alla bekymmer) och bara komma bort för ett tag ! Så tack Anna för en mysig dag :D Det behövde jag.


Vi bakade..dem kladdiga muffinsarna så jag typ är helt fäst vid nu ;)


 

Vi åkte skateboard ;)


Look at mee :D


Kram

Jag beslutade mig för att vara hemma och koppla av, den här veckan har varit helt crazy och det beror på att jag började skolan i måndags. Har haft huvudvärk varenda jävla dag (förutom idag och det beror väl på att jag inte varit i skolan) och det har varit stressigt och jobbigt så jag kände att jag behövde vila upp mig och nu känns det bra. Sen har jag inte mått så bra den här veckan heller (så där har ni anledningen till att jag inte bloggat så mycket) men det ska vi inte gå in på nu..Nu tänkte jag sätta på en film och käka popcorn, ni får ha det så bra, kram ! :)



Så här vackert ser det ut utanför mitt fönster just nu

Fredag

Hallo !

Vaknade halv elva idag. Tänk om man kunde få ha en sån låång sovmorgon varje dag hihi, fan va sooft det hade varit ! Jaa ett önsketänkande från mig ;) Har ju ingen skola idag, det var därför jag kunde sova så länge :)

Solen skiner ute och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, jag kanske ska ta en tripp till Frölunda torg och köpa lite skolgrejer, behöver lite nya pennor, suddgummi och sådana saker. Eller så åker jag till stan och shoppar. Fast jag vill inte åka dit själv,  alla går ju i skolan nu så jag kan inte ringa någon..hmm..eller så städar jag här hemma, det ser inte riktigt klokt ut i vår lägenhet, speciellt i mitt rum ! Kläder, smycken och papper ligger överallt + att det är väldigt smutsigt också..men jag vet inte om jag orkar fixa det nu :P Jag kanske ska kolla på en film istället hehe. Nej jag kan inte bestämma mig, jag får fundera lite på det så återkommer jag lite senare  ;P Vad ska ni göra idag? :)

Torsdag

Hade mitt första mattepass idag och det kändes faktiskt helt okej. Sista lektionen på schemat var gympa och då fick vi träffa vår nya lärare, han verkar bra men man vet ju aldrig :P haha, joo men det ska säkert bli bra. Vi fick sluta 50 minuter tidigare och det kändes skönt men jag kom ändå hem vid halv sex (!) strange...såå jag har inte hunnit med något speciellt idag. Jag har bara varit hemma och tagit det lungt. Imorgon är vi lediga från skolan and it feels good  !
Känner att jag behöver det nu efter dem tuffa dagarna i skolan så det ska bli skönt :) så sovmorgon blir det imorgon !

Stockholm, dag två


Inne på Bikbok i ett omklädningsrum ;P Här inne provade jag en massa jeans, ville så gärna hitta ett par. Vi var säkert där i över en timme haha men det var det värt, hittade ju ett par jeans som kostade halva priset, perfekt !



Vi tog en paus från shoppandet och satte oss och käka lunch :) Detta åt vi, såå gott !


Fina Julia :)


Fina Nadia :)


Värsta många örhängen :D


Vi fixade till oss inför kvällen då vi skulle gå på bio (okej, ser lite fövånad ut på det här kortet men aja det får duga haha)


Me and Juliii i väntan på tunnelbanan haha !
Outfit för kvällen:
Tunika från Gina Tricot
Grå tröja från Stockholm ;) - H&M
Halsband från Indiska
Väska från Bianco


Den här bilden är såå himla cool , love it !


Innan bion skulle börja gick vi till Hemköp och köpte..jahh godis såklart :D


Narnia som vi såg var grym (!) men det har jag ju redan sagt hehe


Efter bion var klockan ganska mycket så vi åkte hem.


Söta Julia <3


We are feeling the music, bjuder på denna bara för att den är såå rolig haha ;D Kolla bara på oss liksom ;)


Avslutar med den här bilden på vårat rum. Väldigt städat, don't you think? :P

Tisdag

Två dagar har gått i skolan och det känns som att jag gått där i några månader redan, helt sjukt ! Idag fick vi reda på vad vårat nya projekt skulle vara - Visor. Blev inte så glad när dem sa det, visor är inte riktigt min grej men det ska ändå bli kul att prova på något helt nytt. Vi fick också veta vilka grupper det skulle bli (vem som ska vara med vem) och så gav dem oss tre låtar som vi skulle ha. Dem sa också att vi skulle skriva en egen låt, en vislåt tillsammans med resten av gruppen. Jag skrattade när dem sa det, liksom hitta på en vislåt haha. Det kommer nog bli kul fast väldigt flummigt. Vi började med första låten idag, vi bestämde vad alla skulle göra, vem som skulle sjunga, spela gitarr osv och det gick bra. Jag ska spela keyboard. Jag är inte så värst bra på det men det ska väl gå ändå hehe. Det jobbiga är bara att vi ska kunna låten och allting tills nästa vecka, då ska vi ha uppspel för lärarna. Texten ska sitta, ackorden ska sitta, snacket ska sitta (vi ska prata om låten en liten stund innan vi spelar den), samspelet ska funka, allt ska sitta perfekt ! Vi har liksom haft en lektion nu, precis börjar med låten och nu nästa vecka ska allt sitta, det är tufft. Men vi ska fixa det (hur vet jag inte) men vi får försöka. Försöka göra vårt bästa helt enkelt.

Nu måste jag dra, ska snart intevjua mamma om olika frågor som vi fick i läxa igår (första dagen !) och det ska vara inne på torsdag. Kram

NM2

Jaa nu har man börjat andra året på gymnasiet dåå, det känns bra fast ändå lite läskigt. Vi började klockan 10.00 och då fick vi reda på hur vårat schema skulle se ut och så fick vi lite lappar och spårvagnskort och sådana grejer. Sen berättade dem lite om att det kommer bli tuffare nu och att alla kurser kommer bli svårare. Även om jag visste om att det skulle bli så så är det ändå lite scary men jag hoppas att jag kommer fixa det ändå. Det är bara att kämpa på och försöka göra sitt bästa, eller hur? :)

Jag trodde att vi skulle sluta efter infomötet men jag hade totally wrong. Efter infomötet så hade vi en lång rast sen hade vi Livskunksap (två pass) innan vi kunde sluta så det blev en låång första dag och det var lite jobbigt. Fick huvudvärk och mådde lite illa efter att vi slutat men nu mår jag bättre som tur är. Mitt schema är väl ingen höjdare heller. Slutar 15.40 varje dag förutom på torsdagar då vi slutar 17.00 (!) Det känns inte bra. Kommer komma hem sent every single day :(  Tråkigt som faan...menmen det är bara att gilla läget.


NM2 nu istället för NM1


Just got home

Kom precis hem från moster. Nu har vi firat henne och mumsat på tårta precis som jag sa att vi skulle göra :)

Jaa, då ska man lägga sig om några timmar (jättekul), börjar skolan klockan 10.00 imorgon fast det står inte var vi ska samlas någonstans (panik) men det löser väl sig. Nej nu ska jag in i duschen och efter det käka godis och kolla på film, kram.

Dagens Outfit (ursäkta att spegeln är lite..smutsig)

Svart tunika från (kommer inte ihåg var affären heter)
Jeans från Bikbok, köpta i Stockholm ;)
Hasband från H&M


Söndag

Åhh idag är det söndag. Söndag ! Imorgon börjar skolan. Jag ser verkligen inte fram emot det. Sommarlovet har gått för fort, fattar inte riktigt att det är slut nu. Nu kommer det bli ännu tuffare eftersom att jag börjar andra året. Jag vill inte ens tänka på hur det kommer bli nu, men jag hoppas att det inte blir för jobbigt. Det återstår att se.


Det var egentligen meningen att jag skulle möta Mathilda på Brunnsparken idag vid halv två men hon skickade ett msn nu och sa att hon inte kunde komma, det hade dykt upp någonting som hon inte visste om förrän nu så vi får väl hitta på något någon annan dag. Jag hade sett fram emot att träffa henne, det var så längesen sist vi sågs. Saknar dig Mathilda, bara så du vet :)

Moster fyller också år idag så vi ska fira henne ! Vi ska vara där vid fyra och äta mat och mumsa på tårta hehe så det ska bli kul :) mormor och morfar kommer ju också dit och det var ett tag sen jag träffade dem. Dem har nämligen varit i Ungern i två månader så lite har man saknat ju saknat dem ;) sen har jag också saknat mormors soppa. Hon gör nämligen den godaste soppan <3

Nej nu ska jag försöka njuta av ledigheten jag har kvar, hoppas ni får en bra dag. Kram

Kolla på film och mysa

Nu tänkte jag kolla på film - I want Candy ;P och äta godis, bara mysa :) Hur ska ni spendera eran kväll? Kram




Lördag

Igår åkte jag hem till Maja och Lotta. Vi kollade på film - He's the girl och käkade godis och popcorn. Det var mys ! Sov över hos dem och nu idag åkte jag till Aktuell Optik och köpte nya linser för ett halvår. Mamma var också där och efter att vi köpt linserna så gick vi lite i stan och försökte hitta en väska jag kollat på för ett tag sen på H&M men vi hittade den inte. Vi var inne i tre olika H&M men den fanns inte någonstans så den är väl slut nu :( men jag ska kolla i deras katalog och se om jag kan beställa den där :) Hoppas bara att den finns kvar ! 


Så ser den ut:








 

Lite pic från Stockholm, dag ett

Nu har jag kollat igenom alla bilder från Stockholm och typ hälften av bilderna är suddiga ! Jag vet inte riktigt vad som har hänt. Det är så jävla tråkigt :( menmen nu är det som det är..Tänkte ändå visa några bilder från dag ett i Stockholm soo here it comes :)


Det första vi gjorde när vi kom till Stockholm var att lämna in våra väskor i ett skåp så att vi slapp bära runt på dem, sen köpte vi tunnelbanskort och efter det begav vi oss till Centrum:



Vi satte oss och käka på I love Kebab. Love this pic på Julia ;) Sötnos !



Shoppa :)



Kvällens outfit:
Kofta från Rut m fl
Tunika från Gina Tricot
Vitt linne från Rut m fl
Väska från Bianco



Ser ni vad det är för något? Juste en massamassa fåglar:



Nadia och Julia brevid en massa nakna typer ;P



Kväll



Vi gick genom den här långa gatan, mysigt men lite kallt.



Efter den långa promenaden gick vi in på cafe la rose för att värma oss och ta en fika, vi tog dessa bakelser för att det såg så himla goda ut men det var dem inte..tyvär. Dem får G- av mig :P haha. Men vi hade det ändå roligt, skrattade jättemycket åt ingenting, vi var nog lite pömsiga alla tre efter den långa dagen hehe :)


Torsdag

Nu är jag hemma. Åkte in till stan och mötte mamma där. Vi satte oss på en kina resuarang och käka..jaa kinamat såklart haha. Sen gick vi och beställde tid till mig hos Aktuell Optik. Behöver nämligen köpa nya linser (mina är snart slut) så jag fick en tid på lördag och jaa, jag är egentligen en glasögonorm haha fast använder linser istället. Mycket bekvämare :) Efter det tog vi spårvagnen till Linneplatsen för att hyra filmer på Hemmakväll. Det var inte enkelt för oss att välja filmer, vet inte riktigt hur länge vi stod där men länge var det men vi hyrde ändå tre filmer tillslut + lite godis ;P såå nu, snart ska vi kolla på "He's the Girl"



Tillbaka från Stockholm

I'm back from Stockholm :D


Vi har haft sjukt kul. Stockholm är såå stort om man jämför med Göteborg hehe. My first time in Stockhom som jag sa innan jag åkte. Vi bodde ju hos Julias mammas kompis - Pyret och hennes man och dem var jätte snälla. Vi fick både frukost och middag hemma hos dem och låna duschen och alla sådana grejer så det var hur bra som helst :) 
 
Såå vad har vi gjort? Vi har mest gått runt i stan och kollat runt i alla affärer, eftersom att Stockholm har såå många affärer så har det blivit väldigt mycket spring ut och in i affärerna haha. Jag har köpt en massa saker, bilder på det kommer, antingen idag eller imorgon :)

Vi åkte och kollade på Globen, Den var jättestor, som en rund boll. Försökte ta kort på den men jag kunde inte få med hela bollen, it was too big hehe. 

Sen var vi på slottet också. Vi var inte där såå länge, det var för mycket folk där och vi orkade inte knö med dem :P

Sen var vi på bio en kväll och såg Narnia, prins Caspian. Den var jättebra ! Älskade filmen :D Om jag ska dra en sammanfattning på vad jag gjorde under filmens lopp såg det ut såhär: Jag satte mig tillrätta i stolen. Det var kanske 15 pers inne på biosalongen. Filmen börjar. Jag upprepar yes, usch, nej och åhh högt typ hundra gånger, jag skrattar åt skämten i filmen, jag råkar klappa mina händer under en scen i filmen så att det hördes mycket, jag njöt av att kolla på Prins Caspian (han var såå söt) + att jag grät (jag var den enda som gjorde det) och när Nadia och Julia upptäckte att jag gjorde det skrattade de åt mig vilket gjorde att jag också började skratta, så jag skrattade och grät samtidgigt haha men det var kul !

Vi fikade på Cafe la rose en gång och tog en not so good cake. Den såg värsta god ut men den var väl sådär (fast jag åt upp den i allafall :p)

Sen har vi ätit på Donken, en restaurang och ett annat ställe som hette I love kebab :)
Sådär nu har jag berättat lite om vad vi gjort i Stockholm :) Tog naturligtvis med mig kameran dit så bilder kommer jag också lägga upp :) men det får bli lite senare, nu är jag ganska trött. Kom hem vid tolv på natten igår efter att ha suttit baklänges på tåget i tre timmar..det var inte kul. Sen gick jag upp ganska tidigt idag, har varit hos läkaren och tagit lite tester och så och nu är jag hemma. Mamma ringer väl snart, vi tänkte hyra film :) Kram !

Vinsterna

Packningen går segt. Jag är seeg..vet inte varför men det är jobbigt. Äsch jag blir nog piggare lite senare när jag kommer till Julia och Nadia :) hehe.
 
Nu tänkte jag visa vinsterna, dem tre vinsterna som vi vann igår: en Marilyn Monroe spegel som pappa vann, en dvd film - Alpha dog som pappa också vann och ett gosedjur som jag vann (stolt) där man skulle slå på "spikar" som åker upp och ner. Förstår ni vad jag menar? haha. För att vinna stjärnvinst skulle man ha 690 poäng och för att vinna en 1:a vinst 560 poäng . Jag fick 570 så jag hade väl tur hehe men det var kul. Trodde aldrig jag skulle vinna. Vi vann också en twist påse och en plopp men det är väl ingenting och se haha ;P

Gosedjuret jag vann, hehe såå söt :)



 

Söndag

Imorgon åker vi  :) Åhh, det ska bli så himla kul !

 
Jag har inte packat än..har bara skrivit upp allting jag ska ha med mig..I know, jag ska inte vara borta såå länge..två dagar haha men det är lika bra jag gör det så att jag inte glömmer någonting. Det blir liksom lättare om man skriver ner allting, det tycker i alla fall jag. Tänkte börja packa snart, så att det är gjort. Ska sova över hos Julia och Nadia idag, så åker vi tillsammans till Centralen imorgon. Tåget går klockan 08.02 så vi måste gå upp tidigt. Det kommer inte bli lätt men vi fixar det ;), vi kan ju sova på tåget eller aa i alla fall försöka göra det men det löser sig :) Det tar fem timmar att komma till Stockholm..såå för att få tiden att gå lite snabbare har jag med mig tidningar och min mp3 + att Julia ska ha med sig sin dator (om hon nu inte har ändrat sig), så vi kan kolla på film och så på tåget, mysigt :)

Nej nu ska jag packa, visar vinsterna från Liseberg lite senare..inte för att det blev många vinster menmen..kul att visa ändå ;P

Liseberg

Och jag som tänkte vara hemma och ta det lungt idag..nej det blev ju inte riktigt så. Pappa ringde och frågade om jag hade lust att åka till Liseberg med han och Jonathan och det tackade jag inte nej till. Första gången jag var på Liseberg i år och det var jättekul ! Vi gick runt och spelade mest. Spelade på alla hjul och åkte två saker - Jukebox som jag och Jonathan åkte och Parishjulet som alla åkte :) Vi hade mucho fun :D Vi vann också lite saker men det kan jag visa imorgon eller något, nu ska jag kolla på film, kram !

Jukebox :)



Parishjulet, hade värsta utsikten över hela Liseberg, det var så fint :)




Höjdskräcken, den är såå rolig..but scary !




Yeahh, brorsan och jag <3


Lördag

Tänkte berätta lite om vad som hände igår. Jag kom till Julia. Vivi och Nadia var redan där. Vi fixade till oss och åkte sedan till Dennis (en som går i Julias klass). Han hade en liten fest så det var vi fyra + några andra som han kände. Det var en ganska sooft fest, det hände inte så mycket. Hans kompisar satt mest ute och rökte och drickte och det ville inte jag göra. Jag vill dansa så jag gjorde det istället haha. Men det var kul, jag hade kul :) Vi gick därifrån vid elva. Lazee skulle ju komma klockan halv tolv på discot och jag ville inte missa honom och det gjorde vi inte heller :D Han var jättebra ! Den bästa låten var ju Rock Away, faan va jag dansa när han sjöng dem. Såå jävla bra var det, höjdpunkten på hela dagen haha :D När han hade sjöngt färdigt så stannade vi på discot i en timme till och dansade. Sen när klockan var ett så gick vi till Nordstan och var där en stund, and after that åkte vi hem..

Vivi och Julia :)



Fredag

Idag har jag och Melinda varit på banken. Satte in lite pengar som jag ska ha till Stockholm :) Nu är allting klart. Julia bokade biljetter idag till måndagen så nu är hon i stan och hämtar dem. Det gick på 900 kronor för en person (tur och retur) och det är inte så farligt. Vi kommer ju ändå inte bo på något vadrarhem så vi sparar pengar ändå och dem pengarna som skulle gå till vandrarhemmet kan gå till shopping istället  ;) haha. Perfekt ! Nadia ska också med så det blir jag, Julia och Nadia :D Fan va kul vi kommer ha det, längtar som faan. Vi är borta i två dagar och det är ju inte så lång tid men det spelar inte så stor roll, bara vi kommer bort från Göteborg så är vi glada haha :)

På kvällen ska jag ut med Julia, Nadia och Vivi. Vi ska se Lazee :) Han kommer vid halv tolv och håller på i ungefär en halvtimme. Kul ska det bli i alla fall. Efter Lazee vet jag inte riktigt vad som händer..får se. Nu ska jag ta mig något att äta, kram !

The hot chick

The hot chick kommer nu. Någon som ska se den? Det ska i alla fall jag göra :)


Torsdag

Nu är jag hemma. Har varit hos ordontologen, hos moster och kusin Lisa och käkat där och hos Julia för att försöka fixa det här med Stockholm. Okej först om ordontologen..jag och mamma kom dit. Först fick vi vänta några minuter i väntrummet innan dem ropade in mig. Sen när vi väl var därinne så kollade dem på mina tänder och pratade lite med mig. Dem tog lite bilder och avtryck på mina tänder (vilket innebar att dem satte upp gojs i min mun haha) men det gick bra. Dem sa också att jag behövde tandställning..både uppe och nere och att jag skulle ha tandställningen i ungefär två år ! TVÅ ÅR ! Det är fan låång tid..men vad gör man inte för att få fina och raka tänder? såå det är klart att jag ska ha det men det kommer bli jobbigt men jag får bara bita ihop och tänka på att det kommer bli ett bra resultat :) men innan jag kan få tandställningen så måste dem först gå igenom vad dem ska göra med mina tänder..om jag ska ta bort någon tand osv..så det kommer ta ett tag, så jag kommer få tandställning i december ungefär så det är ju ett tag kvar..men så ligger det till, såå no you know :P haha men det känns bra nu, att jag ska få tandställning :)

Efter att jag käkat hos moster och Kusin Lisa så åkte jag hem till Julia. Vi försökte hitta ett vandrarhem som låg nära centrum men alla var typ fullbokade så vi fick lite panik. Men det fixade sig sedan så nu ska vi sova hos Julias mammas kompis som bor uppe i Stockholm haha. Men det kommer bli hur bra som helst. Nu är det bara tågbiljetter som ska fixas och det ska vi göra imorgon ! :D

Nu ska jag ta mig en muffins som jag och mamma bakade igår, och gissa vilka vi bakade, yeah that's right..dem kladdiga goda ;) Kram

Odontologen

Om en timme ska jag vara hos odontologen på Shalgrenska. Dem ska kolla om jag ska ha tandlställning. Jag hoppas att dem säger att jag ska få det för jag hatar verkligen mina tänder ! Jag har inte kunnat skratta riktigt på hur många år som helst och det stör mig så enormt mycket ! Det har bara varit jävligt jobbigt helt eneklt. Jag har varit på en väntelista nu i över ett år för att få tandställning och nu har vi fått tid hos dem, men det står att det inte är säkert att jag kommer få det. Dem ska typ bedöma det först..och jag är jättenervös nu för jag vill ha tandställning. Eller vill och vill men jag vill ju ha fina och raka tänder. Det vill väl alla liksom ! Såå jag kommer bli jävligt besviken på dem om dem säger att jag inte behöver det för det behöver jag. Punkslut. Men nu hinner jag inet skriva mer, wish me good luck ! kram

Kladdiga chockladmuffins

Här kommer receptet på hur man gör de goda muffinsarna som vi gjorde ;D
ps. vi la choklad i muffinsarna också innan vi la in dem i ugnen för att dem skulle bli ännu kladdigare och det blev lyckat :) Hemsidan vi var inne på heter www.dagensmuffin.se Check it out !


Kladdiga chokladmuffins:


20 portioner | Normalstora formar, 12 st/plåt


2 ägg
3 dl socker
1 1/2 dl vetemjöl
4 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
1 krm salt
100 g margarin eller smör
20 rutor mörk blockchoklad



Smält fettet och låt det svalna. Vispa ägg och socker vitt och poröst. Tillsätt fettet och mjölet blandat med kakao, salt och vaniljsocker. Häll upp i formar och grädda i 200°C 10-15 min i mitten av ugnen. När de är gräddade, lägg en ruta blockchoklad på varje muffins och låt smälta.


Onsdag

Vaknade tolv idag. Jag satte klockan på 10.15 men jag måste ha somnat om :P haha. Idag ska jag nog bara ta det lungt. Kolla på en film, måla mina naglar, kanske börja läsa på den sista Harry Potter boken..jaa jag får se vad jag hittar på helt enkelt :) Jag har läst alla Harry Potter böcker, har bara den sista kvar nu och jag vill så gärna veta vad som kommer hända. Det är ju den sista boken liksom :) Är det någon som har läst alla böcker?

Jag ska träffa Julia imorgon istället och då ska vi bestämma allting :D Can't wait ;)
Tänkte att jag skulle lägga ut receptet på de kladdiga muffinsarna lite senare, i fall det är någon som vill ha dem :) men det blir lite senare som sagt..nu ska jag måla naglarna, kram

Tisdag

Jag sov över hos Maja och Lotta igår. Vi hade det mysigt..kollade på film och så :) sen när vi vaknade idag kollade vi på Desperate Housewifes och käka frukost. Jag kom hem vid tre och strax därefter kom Julia till mig. Det är så att vi har funderat på att åka upp till Stockholm..bara hon och jag :) så vi ville kolla upp hur mycket det skulle kosta för oss att vara där i två nätter, och med tågresa både dit och hem + boende skulle det gå på 1500 kronor ungefär och vi tyckte inte det var så farligt dyrt men vi ska kolla på det lite mer innan vi bokar biljetter och så. Jag har aldrig varit i Stockholm och att åka upp dit med julia, bara hon och jag liksom skulle vara så jävla roligt :D Vi vill åka på måndag, men vi får se vad som händer ! ♥

Muffins

Hej !

Nu är Maja och Lotta här. Vi ska snart gå hem till dem..ska sova där :) Förut så bakade vi muffins, fast vi bakade inte muffinsar med glasyr..vi bakade istället chokladmuffins + att vi hade choklad i och uppe på muffinsarna..såå himla gott..så man kan ju säga att jag synda lite hehe men skitsamma ! När vi bakade muffinsarna så hade vi öppet balkongdörren och gissa vad som kommer in? joo en geting. Alla får panik och typ skriker  (!) haha men jag dödade den (även fast jag hatar att göra det, får rysningar av dem). Men det var såå jävla roligt haha, jag blev fan hes efter allt skrikande :P Såå nu vet ni det hehe..efter att vi bakat muffinsarna så kollade vi på film - Heartbreak hotel :) 
 

Ser dem inte goda ut? :D



Måndag

Måndag idag..bara två veckor kvar tills jag börjar skolan ! Det går hur fort som helst nu. Nu kommer dagarna bara flyga iväg hehe..flyga iväg haha men aa ni fattar? Så nu ska jag försöka njuta av dem dagarna jag har kvar :) 
 
Idag vaknade jag vid tolv men det behövde jag ! Sen har jag bara käkat lite frukost och kollat på tv..med andra ord kopplat av. Maja och Lotta kommer hit lite senare. Vi ska baka muffinsar med glasyr på, yummie :) sen ska vi nog kolla på en film. Det kommer bli hur mysigt som helst och efter det får vi se vad som händer.

 Btw, Råttatouille som jag såg igår vad jättebra. Såg den med mami och Melinda. Filmen var jättegullig och jag skrattade many times. När jag såg att den skulle komma ut på bio så har jag alltid velat se den men det har inte blivit av..men nu har vi den hemma så jag kan se den om och om igen hihi. Tecknade filmer är bra, så är det bara ♥

Mamii

Jag och Melinda gick precis till affären och då började det spööregna men vi blev inte så blöta (vi var ganska nära affären när det väl började). Såå vi går in i affären. Jag hämtar popcorn..Melinda kollar på godiset..och när vi står i kassan så ser jag mamma komma in genom dörrarna. Då har hon med sig tre paraply..ett till henne, ett till mig och ett till Melinda. Jag frågade varför hon hade kommit dit och då sa hon att hon inte ville att vi skulle bli blöta. Så när vi är påväg ut från affären så ser vi att det slutat regna :P haha såå typiskt ! Så mamma kom i onödan. Men tänk att hon kom för våran skull !


Mamma du är bäst ♥

Råttatouille

Nu ska jag kolla på barnfilm - Råttatouille  ;P Shit the same om den är tecknad, jag älskar barnflmer ;) haha

Någon som sett den?



Last night

Hej ! Kom hem från Julia för en stund sedan. Är sjukt trött..har inte sovit så många timmar i natt nämligen. Gårdagen var jättekul ! Jag hade jätte roligt :D Träffade nytt folk som var hur trevliga som helst ! Jag tog med mig kameran igår så jag tänkte visa lite pic :)


Jag kom till Julia lite över klockan sex. Då hade dem andra redan kommit. Det var jag, Julia, Nadia, Vivi och Jenny :) Vi lyssnade på musik och flumma runt lite, sen satte vi oss och käka glass, maränger, godis, chips, läsk, cider...mums ! Efter the delicious meal gjorde vi oss iordning och tog bussen till kapellpatsen där vi bytte till 19 bussen som skulle ta oss till Johannesberg (I think haha) där vi skulle träffa lite folk :)




Jenny och Vivi :)


Hemma hos en som hette Cesar. Här har vi då Mikael och Julia ute på balkongen :)



Söta Jenny :)



Dance for your life ! Jag dansa hela tiden typ :P haha. Såå jävla roligt :D



Samir :)



Jenny, Nadia, Jäger, Johan och Mikael :)



Jaa..här har vi dåå Jäger, Cesar, Nadia och Samir haha



Vid klockan ett tog vi bussen till stan för att käka på Donkan (förutom Jenny och Vivi som var tvugna att åka hem)



När vi kom till stan upptäckte Jon att det var en tjej som hade en likadan tröja som han så vi tog kort på det haha



Födelsedagsbarnet <3
Efter Donkan strussa vi runt..några åkte hem. Det slutade med att jag, Julia, Nadia, Cesar och Samir tog bussen hem till Cesar och sov hos honom..vi hade missat våran sista buss. Vi la oss ganska sent..vid fem och så var vi tvugna att åka hem klockan nio..cause Cesar skulle jobba men det var en trevlig kväll :)


Chilli

Sa att jag skulle lägga upp en bild på kuddarna som jag köpte igår på Chilli så här kommer ett pic på dem :)


Det var rea på dem så dem kostade bara 39 kronor..dem har kostat 129 kronor ! Sick..haha. Men dem är verkligen jättefina och dem passar perfekt till mitt rum :)



Congratz gumman !

Idag är det lördag och vet ni vad som händer då? Joo myy baby fyller 17 år - Julia :D Grattis gumman <3

Såå idag ska jag hem till Julia och fira henne med några andra :) Kul ska det bli i alla fall.



 

Julia och jag - A long time ago men jag hittade ingen nyare :P haha



Tristan + Isolde

Det blev ingen städning idag för mig...kände att jag var för trött för att hålla på och röja hemma + att jag hade lite huvudvärk. Nu kollar jag på en film som går på 5an, Tristan + Isolde heter den. Den är jättebra men sorglig. Har redan gråtit en massa och mer kommer det väl bli..



The outfit for today

Dagens Outfit:






♣ Kofta från Cubus
♣ Tunika, också från Cubus
♣ Leggings från ?

Mamma Mia

Nu är jag tillbaka. Vi åkte lite senare till stan..ca halv två och var där vid två. Vi käka på en kinarestaurang nära Brunnsparken, gott var det. Vi tog buffe så vi kunde ta hur mycket vi ville men jag orkade bara ta två omgångar men det räckte. Sen tog jag lite frukt kompott som efterätt. Efter kinamaten hade vi god tid på oss så vi gick in på Chilli. Jag hittade två fina kuddar till mitt rum, kan visa lite senare :) Vi tog sedan spårvagnen till Filmstaden och kollade på Mamma Mia. Den var jättebra. Allt var sjukt bra. Man blev såå glad när dem sjöng och dansade och låtarna var jättebra (även om jag inte är ett big fan av Abba låtarna) såå den tycker jag verkligen ni ska se :)

Nu är det städdags ! Dagens outfit kommer lite senare, kram så länge !



Fredag

Bion - Mamma Mia börjar klockan halv fyra idag. Mamma ville inte ta en som gick senare för hon ville komma hem lite tidigare och kunna fixa hemma och så. Ser ut som ett bombnedslag hemma hos oss :P haha. Vi tänkte gå hemifrån klockan ett ungefär..sen äter vi inne i stan och sen går vi på bio :) Perfekt. Det ska bli så kul.

Nu är mamma i Frölunda Torg, hon skulle fixa något där men hon kommer hem om en timme och då ska vi vara klara..vilket jag inte är. Sitter här i t-shirt och mysbyxor så det är nog dags för mig att börja göra mig iordning :)

Vad ska ni göra idag? Kram

Godnatt

Mamma kom precis hem nu. Jag har väntat på henne (det brukar ju oftast vara tvärtom, att hon ska vänta på att jag kommer hem hehe) men nu blev det jag som väntade på henne :)  Imorgon ska jag, mamma och Melinda käka på restaurang och gå på bio och se Mamma Mia. Såå en heldag med mami och syrran blir det imorgon. Det var ett tag sen vi käka ute och gick på bio tillsammans så det ska bli kul :) och Mamma Mia verkar hel skön och många som jag känner har sagt att den är bra ! Mycket bra musik och dans i den, and that's what I like.

Nej nu ska väl jag börja göra iordning mig for the night. Första gången på läänge jag är uppe så här sent. Men idag kan jag ju vara det eftersom att jag inte ska upp vid klockan sju imorgon och det känns skönt. Godnatt ♥


Not again

Jag vet inte vad som har hänt men jag har fått ont i halsen.. helt plötsligt ! Det kom för en stund sen så nu får jag ont i halsen så fort jag sväljer och det är inte kul ! Fan kan jag aldrig bli frisk? Åhh..och jag som vill sjunga ! Har fan inte gjort det på evigheter , bara för att jag varit sjuk ett tag nu men jag trodde det var över. Tydligen inte. Bara det inte är början på något nytt.. jag har inte lust att vara sjuk igen. Please gör så att det inte är något !

Hallonpaj

Pajskal:
150 gram smör
1 dl florsocker
3 dl vetemjöl
1 äggula

Fyllning:
400 g hallon
Drygt 1 dl strösocker
Färska hallon att dekorera med

Börja med att göra pajskalet. Smula samma smör, florsocker och vetemjöl, gärna med fingrarna eller i en matberedare. Tillsätt äggulan och arbeta ihop degen. Slå in den i plastfolie och låt den ligga kallt i minst en timme. Pressa ner degen i en smord pajform, ca 26 cm i diameter. Nagga botten med en gaffel. Grädda pajskalet i 200 grader i 5-7 minuter eller tills det fått fin färg. Låt det svalna. Om degen glider ner från kanterna tar du ut formen och pressar upp degen mot kanterna igen med en gaffel. Koka upp hallon och socker i en kastrull. Låt blandningen småkoka utan lock i 30 minuter eller tills sylten tjocknar. Låt sylten svalna och häll den sedan i pajskalet. Dekorera med färska hallon och servera med vaniljsås eller grädde :)

Har tyvär ingen bild på pajen..jag hittade receptet i en bok på jobbet nämligen. Men den såg verkligen superduper god ut :D Såå try it (fast det kanske blir lite svårt om ni inte har bild på den) menmen ni gör som ni vill :)


Torsdag

The finall day på jobbet idag. Både skönt och tråkigt, men det har jag ju redan sagt. Rulltårtan blev en hit :) alla gillade den (som tur var). Jag var lite orolig över att dem inte skulle göra det. Jag sa hej då till alla gamla och dem tyckte det var tråkigt att jag skulle sluta. Dem önskade mig lycka till i framtiden och sa en massa andra bra saker så jag blev helt rörd och ville nästan börja gråta en skvätt (men det gjorde jag inte haha). Efter att jag sagt goodbye till alla, även personalen så lunkade jag hem och när jag precis kommit innanför dörren så kommer jag på att min mat som jag hade med mig på jobbet fortfarande ligger kvar där ! Så jag fick gå ner igen..jobbigt ! Men jag skylla mig själv haha. Men nu är jag hemma. Funderar på om jag ska hitta på något idag men jag vet inte om jag orkar.. jag får se vad som händer. Men först ska jag käka lite dinner, kram.

Done baking

Nu har jag och mamma bakat klart :) Vi gjorde två rulltårtor - en med grädde och sylt och en med bara sylt. En blev lite bränd fast jag tror inte att man tänker på det. Dem kanske inte ser värsta goda ut men det viktigaste är att dem smakar gott och det hoppas jag att dem gör. But what if they don't like it..äsch då skyller jag bara på mamma haha..nej men det går säkert bra ! Jag ska snart ta en dusch, men vill ju inte lukta usch ;) Men nu ska jag kolla färdigt på Project Runway. Kram.

Rulltårta

Nu vet jag vad jag ska göra till everybody tills imorgon..rulltårta ! Det är enkelt och smakar mums :) Jag och mamma ska gå till affären först och köpa lite ingredienser till the cake och sen ska vi baka..baka..baka !






Onsdag

Hallo, mår ni bra? Här är det bara bra. Har kommit hem från jobbet nu (eller aa kom hem för en stund sen).

Nu sitter jag här och kollar på tv och tar det lungt. Det har nästan blivit så varje dag nu..att jag tagit det lungt men det är bara för att man är så himla trött när man kommer hem från jobbet. Man går upp tidigt och jobbar i 8 timmar, sen kommer man hem och kollar på klockan som är över halv fem och aa då har liksom dagen gått känns det som, så man kan inte riktigt hitta på något att göra för man vet att man ska upp och jobba (tidigt) nästa morgon igen. Men imorgon slutar jag ju och det känns skönt. Jag tänkte (eftersom att det är min sista dag imorgon) att jag skulle bjuda på något gott :) kanske en daimtårta eller muffins eller något annat. Jag får se vad det blir ! :D


Disturbia

Ny låt med Rihanna - Disturbia. I like it  :)
Vad tycker ni?



Mästerverk

Igår målade jag med the old people ;P och jag gjorde detta mästerverk med vattenfärger haha ;)



Blendas bekännelser

Tänkte att jag skulle börja med att tipsa er om bra böcker som jag läst. Det är ju såå kul att läsa (det tycker i alla fall jag) om man har tid att göra det dvs haha. Men det kan vara skönt att bara koppla av med en bok ibland och komma bort från nuet ett tag om ni förstår vad jag menar? :) Så här kommer mitt första boktips:

Boktips: Blendas bekännelser

Jag tror du ska försöka hitta en på Heavy is hot, sa expediten, som nog var i min ålder. Hon såg medlidsamt på mig, sådär som smala, normala tjejer brukade se på mig. Heavy is hot...jävla tantaffär. Deras bikinisar liknade något mittemellan skottsäkra västar och fallskärmar.Jag ville ha något läckert ju. Något litet..något gulligt. Herregud, jag har ju faktiskt inte så jäkla stora tuttar, vädjade jag till mig själv. På väg ut snodde jag en flaska schampoo i sminkavdelningen. Någon tröst skulle jag ha efter förödmjukelsen.

Blenda har just gått ut gymnasiet. Hon vet inte vad hon vill ägna sig åt i livet, alla vägar verkar stängda för en sån som hon. Det allt överskuggande problemet är hennes enorma vikt. 114 kilo. Och hon älskar mat. Hon tröstäter trotsigt, och sommarjobbet på pizzerian är inte precis till någon hjälp om hon skulle vilja ta itu med sitt problem. De vill hon egentligen inte, för hon anser att alla har rätt att se ut hur de vill. Vi får följa henne under en het sommar i Göteborg och Aten, träffa hennes familj och hennes vänner och se hur hon till sist hittar sin väg i livet. Hon har en talang nämligen och hon blir INTE en trådsmal sylfid när hon väl funnit sin plats i tillvaron. Men hon lyckas.

En rolig och djupt engagerande roman om en tjock tjej som vägrar att ge upp sin stolthet och sina drömmar fastän nästan ingen tror på henne.




Tack så mycket !

För att vara på den säkra sidan tog jag stövlarna till jobbet idag ifall det skulle börja regna men det gjorde det naturligtvis inte. Lika bra det. Som tur var så hade jag tagit med mig ett par tofflor så jag slapp gå i stövlarna all day hehe.
 
Vi hade bingo idag..min sista bingo. Jag var nära på att vinna, behövde bara ett nummer till som aldrig ropades ut men jag fick pris ändå :) Sen köpte jag aftonbladet till en och när jag kom tillbaka för att lämna tidningen sa han tack och gav mig ett litet hjärta, ett hjärtsmycke och så räckte han fram två femtiolappar också. Jag sa att jag inte kunde ta emot det, att han skulle behålla pengarna själv men han insisterade och sa att han ville ge mig det och efter ett tag sa jag okej, tack så mycket. Jag tänkte att om jag säger det och sedan lämnar tillbaka dem utan att han vet om det så blir allt bra. Jag frågade vad jag skulle göra till dem som jag jobbar med och dem sa att jag skulle prata med chefen så jag gjorde det och efter att jag berättat hur det låg till sa hon att jag skulle behålla pengarna så jag gjorde det :) Så nu är jag hundra kronor rikare. Tack så mycket för pengarna och smycket ....... (får inte säga namn och så, har ju tystnadsplikt) men tack så mycket :)








Handcuffs

This handcuffs köpte jag i Italien. När jag såg dem för for the first time tvekade jag inte att köpa dem ;) Dem är läckra ! Jag tycker alla borde ha ett par handcuffs..man vet aldrig när man behöver dem ;P




Kylskåp.städat

Hmm..undrar hur många bloggare som har lagt upp en bild på vad de har i deras kylskåp..det är i alla fall vad jag ska göra nu haha. Jag är bara tvungen att göra det ! När jag öppnade kylskåpet för en stund sedan (för att ta ut the butter) blev jag lite chockad över att det var så fint inside. Vi brukar aldrig ha det snyggt och prydligt, (allting brukar oftast ligga huller om buller hehe) såå that's why. Städandet hade mamma fixat så en applåd till mamma, klapp..klapp..klapp..klapp ! hahaha


Hello Kitty Pyjamas

Jag äger inget nattlinne/pyjamas. Har bara stora t-shirts som jag sover med och det funkar jättebra men skulle ändå vilja ha en pyjamas och nu har jag fastnat för Hello Kitty pyjamaser och jag bara måste ha en ;) Dem är jättesöta. Take a look here.

Vilken tycker ni är sötast?
Själv tycker jag nog linnet och shortsen :)






Picture.Mee

Visst blir man deppig av vädret? Det blir i alla fall jag.

Så för att få bort mina tankar på det dåliga vädret sminkade jag mig and took some picture :) Mucho fun !


 


3 photos:







Måndag

Regn regn och åter regn. Det har regnat all day long. Från när jag gick till jobbet tills nu. It's sick ! haha. Men det är ganska skönt att det regnar nu. Värmen som vi haft har varit ganska jobbig. Speciellt för mig som bara har kollat på den och inte riktigt upplevt den bara för att jag varit sjuk så jag har mest varit hemma och kopplat av...tråkigt. Men sånt händer ibland. Nu är jag nästan helt frisk så det känns bra :) En på jobbet sa att det skulle vara dåligt väder hela veckan men vi får väl se hur det blir. Det får gärna komma lite sol på fredag för mig (slutar jobba på torsdag). Det hade varit ganska skönt att bara kunna relaxa i solen och ligga och mysa och njuta av värmen..det var ju ett tag sen jag solade, typ en månad sen nu och det känns surt ! Men det är sånt man får ta om man sommarjobbar.

Work

Nu är ännu en helg över. Snart börjar skolan. Det går för fort !

Imorgon ska jag jobba som vanligt. Nu har jag inte så många dagar kvar, only four sen slutar jag :) Det kändes som att jag började där för inte så länge sedan men ändå har det gått 1 månad. Tiden bara flyger förbi haha. Snart slipper jag gå upp klockan sju på morgonen. Snart kan jag få lite sovmorgon och det behöver jag så som jag har slitit ;P I'm joking. I början var det lite jobbigt att gå upp men man vänjer sig. Det är segast på morgonen när man ska vakna och så men när man väl är på jobbet så går det ganska fort och jag har haft väldigt kul, tro det eller ej hehe :) Många tycker säkert att det låter tråkigt..jobba på ett äldreboende liksom men det har varit fun !

Tänkte gå och lägga mig strax..inte riktigt än men snart. Godnatt ♥

The tunic

Kollat runt lite på www.asos.com och hittade den här söta tunikan :)

What do you think?



Taccos

Håller på och fixar taccos nu, skriver senare..kram :)




Halsbandet

Har helt glömt bort att visa halsbandet jag köpte förra veckan när jag var i Frölunda Torg med mami. Det var rea, halva priset på en massa snygga halsband :)

Vad tycker ni?




 

Casanova

Filmtips: Casanova


Casanova är en ljuvligt het romantisk komedi i samma anda som shakespeare in love. För första gången i sitt liv är den legendariske Casanova (Heath Ledger) på väg att möta sin jämlike, när den förföriska Francesca (Sienna Miller) gör det enda som den notoriske kvinnotjusare aldrig varit med om - hon nobbar honom. Med förklädnader, knep och list lyckas Casanova komma närmare och närmare Francesca. Men han spelar det farligaste spel han någonsin gett sin in på. En lek där Casanova inte bara riskerar sitt liv och rykte, utan också sin enda channs till sann kärlek.




Söndag

Kom hem för en stund sen. Jag sov hos Anna igår :) Det var såå jävla längesen vi gjorde något tillsammans..typ över en månad sen så det var kul att träffa henne igen :D Vi har ju alltid så roligt tillsammans <3


Jag mötte Anna på Lackarebäck, sen gick vi hem till henne. Vi var hemma en stund tills vi bestämde att gå till Stensjön och käka på restaurangen som låg där. Vi kom dit och då var det jättevarmt ute (och jag som trodde att det skulle regna) så vi tänkte sätta oss ute men då upptäckte jag att det flög runt getingar på borden så vi satte oss därinne istället. Vi var dem enda som satt därinne haha men shit the same ! Jag beställde pizza, Anna tog en kebabrulle och när dem kom ut med min pizza var den huge ! Jävlar vad stor pizzan var haha. Man kanske inte ser det så bra på bilden men den var mycket större än tallriken ! Och den var mums ;) Så där satt vi och mumsa i oss pizza och kebabrulle och hade det mysigt  :)



Jag tog med mig lite filmer och dessa tre såg vi :)
Först såg vi White Chicks. Anna hade aldrig sett den ! Så den filmen var ett måste att se för den är ju så jävla rolig. Det tyckte Anna med. Det var en scen som vi spolade tillbaka till många många gånger och det var när han sa "Move Bitch" till en tjej när han höll på att skita ner sig haha ! Fan vad det var kul :D Jag skratta som fan hehe.
Andra filmen blev Casanova. Jag har sett den förut men hade typ glömt av allting. Den var också jättebra.
Den sista filmen blev Little man. Den var jättekul ! Samma skådisar som spelar i White Chicks :)



Innan vi kollade på Little man drack vi te och käka macka och pratade. Mysigt.




RSS 2.0