Hammarkullsfestivalen och Näset

Haallloo !

Idag gick jag hemifrån vid klockan elva för att möta Julia och Nadia på marklandsgatan. Jag hoppade på deras buss och så åkte vi in till stan med den och bytte sedan till spårvagnen för att åka till Hammarkullen. Ni vet, det är hammarkullsfestival idag, det var därför vi åkte dit :D Det var sjukt mycket folk på spårvagnen och det var såå jävla varmt. Det har aldrig varit så varmt som det var idag ! Höll på att döö seriöst. Fick fläkta mig med en solfjäder hela tiden :P haha ! När vi kom dit var det hur mycket folk som helst. Vi gick runt och kollade på de olika stånden som de hade där. Man kunde köpa kläder, smycken, skor och väskor. Sen hade dem karuseller man kunde åka på och hjul man kunde spela på. Vi kollade också lite på paraden och sen gick vi och köpte  ungersk langos :D Det är såå gott, om ni inte ätit det gör det ! :) Träffade på Claudia och Maja en snabbis, de skulle också köpa langos hihi.

Sen åkte Vivi, jag, Nadia och Julia till stan. Jag tänkte jag skulle kolla på bikinisar men jag pallade inte det så jag och Nadia åkte hem till mig och Julia och Vivi skulle träffa någon en snabbis. Då var klockan runt tre. Sen vid fem träffades vi igen och tog bussen till Näset. Jag tog mitt första dopp ! :D Det var svin kallt men det blev varmare efter ett tag. Julia skulle egentligen inte bada men hon hoppade i ändå haha, my babyy is crazy ;) Nää men det var kul ! Vi tog bussen tillbaka vid sju. När jag kom hem hade jag huvudvärk, säkert druckit för lite vatten som vanligt..jag duschade, åt flingor och gick sedan och la mig. Vaknade för en halvtimme sedan typ och huvudvärken har fortfarande inte försvunnit men det är lite bättre i alla fall. Nu kommer lite bilder från dagen:



Folk väntar på att paraden ska sätta igång:



Julia :)


Paraden:



My babyy har skaffat lugg :)


Näset:



Här är Julia påväg att hämta en boll som några killar råkade kasta i, haha:


Nadia:


Påväg hem:



Nu ska jag äta jordgubbar, Puss

Inga läxor/prov kvar :D

Hej !

Dagen idag har varit låååång, Puhh !! Vi hade både ensamble uppspel och inso uppspel för klassen. Jag var jätte jätte jätte nervös när jag skulle sjunga inför klassen på inso uppspelet men det gick bra :) Såå jag är nöjd. Jag kom hem lite efter fem, värsta sent ! Käka pizza och fortsatte sedan med recensionen som jag precis blev klar med. Nu har jag inga läxor eller prov kvar och det känns så jävla skönt ! :D Nu kan man bara koppla av och vänta tills skolan slutar :) Woohooo ! Nu ska jag dra , puss !

Torsdag

Halloo !

Sitter här och försöker komma på vad jag ska skriva på min recension som ska vara inlämnad imorgon. Det är jobbigt och jag pallar egentligen inte men det är det sista jag gör i svenskan och jag vill att det ska bli bra !

Igår var jag med min bäver : Anna ! Vi åkte till Slottsskogen för att sola men när vi kom dit ändrade vi oss och åkte tillbaka till mig och solade uppe på ängen där jag bor. Anledningen till att vi åkte tillbaka var att vi ville spela kort och vi hade ingen kortlek med oss såklart soo that's why.  Vi satte oss uppe på ängen som sagt och satt där och spelade kort. Jag vann hela tiden, Woohooo ! När vi var påväg hem matade vi änderna med muffins. Ni vet dem som blev så misslyckade, haha. De kom små änder och dem var värsta söta. Jag tog en massa bilder på dem, var tvungen, dem var ju såå gulliga hihi. Kan lägga upp bilder lite senare :) Vi kom hem och fixade käk, sen kollade vi på film - Förtrollad. Jaa jag vet, jag såg ju den i lördags med Maja och Lotta men Anna hade inte sett den och jag tycker den är är bra såå de gjorde inte så mycket. Sen gick vi upp till änderna igen och hade med oss resten av muffinsarna och lite bröd som vi gav till dem. Vi kom hem vid klockan nio och kollade på Girlilicious. Efter det åt vi varma mackor och kollade på Sex and the city :) Vi la oss vid halv tolv och vaknade nästa morgon av att väckarklockan ringde.

Jag hade satt klockan på halv sju. Vi skulle vara i skolan vid nio och sjunga igenom låtarna som vi skulle sjunga för alla studenterna och vid tio kom dem. Dem skrek och tjooade och hoppade runt och var glada och sjöng och aa ni kan ju tänka er själva. Sluta 3an liksom :D Men det var kul och jag blev lite avundsjuk på dem, faan vill också ta studenten ! Det verkar så kul, tjaa jag har ju bara två år tills dess haha. Nää men de var kul, sen åkte jag hem och började på min recension och den är fortfarande inte klar än. Nej nu måste jag fortsätta med recensionen, puss !


Anna Banana:


Änderna:


   

Onsdag

Hej, hoppas alla mår bra :)

Ledig idag från skolan :D fast jag var tvungen att gå upp ganska tidigt idag ändå. Jag skulle på informationsmöte vid klockan 10, ni vet jag har ju fått sommarjobb. Skickade in en blankett om feriejobb och så fick jag det ! Mötet var vid Svingeln så när jag kom dit fick jag en lapp men lite informacion och så sa dem att jag skulle följa pilarna tills jag kom till ett rum så jag gjorde det. I rummet satt en massa andra och alla var tysta. Det var verkligen helt knäpptyst haha. Jag tyckte det var lite kul. Alla såg jätte ledsna och sura ut hihi, undra hur jag såg ut? :P Jag ville säga något och liksom lätta upp stämningen men jag gjorde aldrig det haha. Mötet var en halvtimme, sen åkte jag hem. Anna ska komma hit lite senare, hon ska sova över :) Muchoo fun !

Hade konsert - pjäsgrej igår. Det var jättekul. Men först efter att kören slutat så åkte jag och Anna hem till mig. Vi bakade muffinsar och den första satsen blev helt misslyckad ! Muffinsarna var helt tomma inuti och chokladen som vi lagt ovanpå muffinsarna som skulle smälta åkte rätt ner och bildade ett hål som såg jätteroligt ut. Jag och Anna skrattade som faan , HAHA ! Sen gjorde vi en till sats och dem blev faktiskt lyckade, lite brända blev dem men betydligt bättre än dem första :) Sen fixade vi käk - pasta och bacon och efter det gjorde vi oss iordning och åkte sedan till Angered. Vi kom dit lite efter fem och då hade redan många kommit. Jag bytte om och Josefin gjorde rynkor på mig, skulle ju vara mormor och dem brukar ju ha lite rynkor  ;P och jag såg inte riktigt klok ut. Det kändes lite konstigt att se sig i spegeln men det var faktiskt ganska kul och gå runt så hihi ! Uppspelet gick bra, vi hade jättekul :D

Här kommer lite bilder från igår:


Muffinsarna haha:


image150


 




Jag bjuder på denna, mormor ;P  


image153


Anna och Claudia: Fjååårtissaaar  ;)


image155




Åsa är mycket vacker :), drottning :


image156


Nu ska jag dra , hare gött

Tisdag

Hellu ! 
 
Idag har jag bara en lektion - Kör, så jag slutar vid 11.20 :D Anna följer med mig hem efter det. Vi måste baka någonting tills ikväll, ni vet jag ska ju ha konsert idag.. men jag vet inte vad jag ska baka, några förslag? Kanske kokosbollar eller kladdkaka? Jaja jag kommer väl på något, annars får Anna hjälpa mig :)

Nu tänkte jag lägga upp en bild på min söta tunika som jag köpte på Indiska förra veckan:


image148


I have to go now, hugs

Måndag

Hej !

Nu har jag strykit i över två timmar, mina ben är helt slut ! Fatta att jag har stått upp i två timmar. Puuhh ! ( är lite stolt ;P )

Igår cyklade jag hem till Maja och Lotta för att hämta glasögon, stora glasögon som jag ska ha till pjäsen som är imorgon. Jag spelar mormor så jag tänkte att de skulle passa bra med det :) Jag hade varit hos mormor innan jag cyklade ner till dem och jag tog mammas nyckel för att först gå hem och hämta cykelnyklar och så. Mamma och Melinda hade ingen extra nyckel så de sa att jag skulle lämna dörren olåst. Visst tänkte jag och cyklade ner till dem men efter att jag varit där i kanske 20 minuter kommer jag på att jag låst dörren. Såå jag slänger mig på cykeln och cyklar som en dåre hem så att mamma och Melinda ska kunna komma in hahaha :P  Jag är såå smart ;P Men det löste sig. 

Idag repade alla sina pjäser rakt igenom för varandra, det var jättekul och vi skrattade som faan åt varandra haha ! Imorgon gäller det, då ska vi ha uppspel för föräldrar och kompisar och jaa alla som vill komma och kolla helt enkelt. Det ska bli kul :D Kommer ha med mig kameran imorgon och tänkte ta lite bilder på everybody, så får ni se hur jag såg ut också ;P

Nej nu ska jag fixa varma mackor till mig, mums. Hare gött !

Mors dag

Heej !

Igår var jag ju hemma hos Maja och Lotta. Vi kollade på film - Förtrollad som vi fick cykla och hämta hemma hos mig. Det var helt underbart att cykla, det var jätte varmt ute och det var härligt när håret blåste i vinden :D
Sen kollade vi på Eurovision Song Contest och jag blev fan förvånad att inte Sverige fick högre poäng, vi fick ju bara 1:or och 2:or typ. Såå jävla dåligt !!  Jag tror inte att någon förväntade sig det, men nu blev det som det blev så nästa år måste vi kvala in igen..tråkigt.

Vi la oss väl vid ett på natten och jag kunde inte alls sova bra. Jag vaknade varje halvtimme typ och det var jätte jobbigt så jag gick hem ganska tidigt. Åt frukost hemma och hjälpte mamma med tvätten. Mitt huvud känns lite konstigt nu, det beror nog på att jag inte sovit så bra :(  Men jag ska ändå till Frölunda Torg med mamma och så ska jag köpa blommor till henne. Det är ju mors dag idag :) Såå glöm inte bort nu att vara extra snäll mot era mammor :D hihi  Pusss


Mamma jag älskar dig ♥


Lördag

Haalloo !

Var hemma hos papi igår. Jonathan var såklart också där. Det var mysigt. Vi kollade på film - White Chicks, den är såå jävla rolig ! :D Faan va jag skratta. Den skulle jag lätt rekommendera till alla att kolla på. Kan skriva vad den handlar om imorgon eller nåt för nu hinner jag inte hihi.

Kom precis hem från papi, vi har firat honom ! Det var jättekul att träffa alla :) Vi käkade smörgåstårta, det var faktiskt gott. Har bara ätit det en gång innan. Sen fannas det ju godis, bullar och muffins men jag tog inget, I'm soo goood  ;) Har inte ätit godis och chips och sånt på en månad nu ! Erkänn lång tid, och längre ska det bli ! 

Nu ska jag snart åka hem till Maja och Lotta.  Jag ska sova där och vi tänkte kolla på Eurovisoin Song Contest och ha det mys :) Jag måste packa sovgrejor nu men vi hörs, puss !


Smörgåstårtan :


image147


Charlotte i final

Hej igen , glömde ju skriva att Charlotte gick vidare igår !! Det var 16 eller 17 länder som sjöng sina bidrag och 10 kunde gå vidare till finalen. Såå dem började läsa upp länderna som hade gått vidare men de nämnde inte oss förrän de fyra sista platserna och jag var lite nervös, men sen när killen började sjunga på våran låt så visste jag att vi skulle komma med och både jag och Melinda skrek haha, det var kul ! Det som var roligt var att de bara sjöng på våran låt och inte någon annans ;P Såå då blir det Eurovision Song Contest på lördag då !

Var bara tvungen att skriva det ;) Puss

Senil ?

Godmorning !

Vaknade för en timme sen och nu har jag precis borstat tänderna :) När jag vaknade kunde jag inte komma på vilken dag det var. Jag trodde att det var måndag men jag kunde inte komma på vad jag hade gjort på helgen. Det var jätte läskigt. Sen kom mamma in och då frågade jag henne om det var måndag men då sa hon att det var fredag, jag pustade ut och blev lättad haha. Har det hänt så för er någon gång?
Nu är det fredag ( inte måndag :P ) och det känns skönt. Det har varit en jobbig vecka så det ska bli skönt med lite ledighet :) Idag ska jag hem till papi och sova där men först skola. Ni får ha det så bra så länge, puss !

Eurovision kval

Hej !

Kollar på eurosvision nu, det är kval. Alla har sjöngt nu, har hört nästan alla och jag tycker att våran är bäst ;) Men man vet ju aldrig vad dem som röstar tycker. Jag hoppas att vi kommer till finalen, skulle vara så tråkigt om vi inte gjorde det. Röstningen är igång så nu det är bara och vänta och se hur det blir.

Här kommer en bild på den söta väskan som bara kostade 99 kr :) :


image146


Sweet dreams

Den svarta väskan

Helluu !

Vi hade ingen idrott idag så vi slutade vid 12.20 Mathilda kunde inte göra något så jag och Anna åkte in till stan istället. Jag kollade på väskan på Indiska men köpte den aldrig. Den var jättesöt men den var för liten. Vi gick runt lite och sedan kom jag på att det fanns en väskaffär utanför stan så vi gick dit och kollade. Jag hittade en söt vit väska men jag ville ha den i svart men naturligtvis så fanns den inte i den färgen, såå typiskt men hon som jag frågade sa att de hade en svart i Backaplan så jag åkte dit. Anna åkte hem.

Backaplan är stort och har en massa affärer och jag visste inte vart affären låg. Hon som jag frågat sa att affären låg vid ÖB men jag kunde inte hitta den någonstans så jag fick fråga en massa som gick förbi :P hihi. Tillslut hittade jag affären och köpte den :) Påvägen tillbaka kom en kvinna fram till mig och gav mig en ros, kommer ni ihåg at jag fått en ros i Angered också? För länge sedan.. ja det var i alla fall samma grej. De delade ut rosor till folk som gick förbi och gav dem flygblad om rättvisa eller nåt, men jag tog bara rosen, man är la smart ;P
Åkte hem och fixade mina naglar - klippte dem, fila dem och målade sedan rött nagellack över dem :) Såå nu är de korta och fina.

Sedan tog jag och Melinda en tripp till Frölunda Torg. Vi försökte hitta en present till papi vilket vi gjorde :) - Vi köpte Axe den nya doften, ni vet den som går på reklam nu, där han är en choklad och alla tjejer gillar honom haha ! Såå han fick en Axe- Spray och en Axe- Shower gele, sen ska vi köpa en pyramid lott till han :) Får hoppas att han blir glad för det. Kom hem vid sju, försökte komma på stämmor till min rödluva låt men jag vet inte om jag gör rätt, ska nog fråga om hjälp imorgon. Lägger upp en bild på väskan lite senare, kram !

Torsdag

Halloo !

Hoppas alla sovit bra, det har jag gjort i alla fall :)

Nu har jag provat att ta diplinern på mig som jag köpte för ett tag sen. Jag har aldrig använt en flytande eyeliner förut så det var lite trixit att få det jämt men jag tycker det blev helt okej :P haha ! Det enda jag kan göra är ju att öva och öva och öva och hoppas att jag blir bättre på det :) Men visst är det lite svårt att få den pefekt? Eller det är kankse bara jag som tycker det hihi

Skola idag som vanligt. Vi ska ju ha idrott idag, men igår sa vissa att vi inte skulle ha det men det är lika bra att ta med sig kläder ändå, you never know. Om vi inte ska ha gympa så slutar vi vid 12 vilket skulle vara jätte skönt + att jag skulle kunna hinna vara med Mathilda också. Det var ett tag sen vi sågs och jag saknar henne :) Om vi träffas möts vi nog i stan och då tänkte jag passa på att kolla på Indiska om den vita väskan finns :)

Nu hinner jag inte skriva mer, ha en bra dag nu puss !

Väskan

Heellu !

Kollat på girlylicious nu, det var bra. Det som är lite konstigt är att de har blivit valda från jag vet inte hur många sökande ner till 15 stycken. Dem väljer ju dem så är bra på att dansa och sjunga men alla kan ju inte göra det. Vissa sjunger bättre än vad de dansar och tvärtom och jag trodde att man skulle vara bra på både och nu när man är såå nära målet, förstår ni vad jag menar? :P Såå de är lite konstigt tycker jag. Jag tycker de sjunger och dansar bra och så ser dem bra ut också, dem är nästan perfekta ! Undra hur dem ser ut utan smink haha ! Nej nu var jag taskig, de kanske är jättefina men ändå.. om man sminkar sig mycket varje dag och aldrig ser den personen utan smink så kan det ju kännas lite konstigt om han/hon skulle visa sig utan smink. Det var det jag menade :)
Jaja, nog pratat om det, här kommer bilden på väskan, vad tycks? :D



image145

Thank god

Hej !

Oh my god säger jag bara ! Det har varit så himla jobbigt med bokrecensionen. Jag var nästan klar med den idag, det var bara små ord jag skulle kolla med läraren så jag frågade honom och han hjälpte mig men när jag kom hem såg jag att jag hade missat en massa ord ! Såå jag ringde runt och frågade en massa om de kunde hjälpa mig men alla sa olika saker, t ex Jonathan trodde att det skulle stavas på ett sätt medan Lotta trodde tvärtom så jag blev helt förvirrad ! Nu har jag ringt Annika och hon har hjälpt mig så jag hoppas att det är rätt nu :) Men tack alla som hjälpt mig, jag är väldigt tacksam :) såå nu är den nog klar, ska kolla igenom den en sista gång innan jag skickar iväg den så får jag hoppas på det bästa. Har verkligen slitit som ett djur så jag hoppas det har varit värt det ! Snart kommer Girlylicious ;)  Det är typ som PussyCat Dolls fast nu söker dem efter tre nya medlemmar som ska bilda en grupp så jag tänkte kolla på det.

Thank God att bokrecensionen är klar nu ! Det är det sista jag skriver om den haha !
Lägger upp en bild på den vita väskan lite senare, puss !

Bokrecensionen, almost done

Hallo ! :)

Nu är jag nästan nästan klar med bokrecensionen, haha ska fixa det sista imorgon ! Sen kommer jag släppa bokrecensionen, det kanske har varit mycket tjat hit och dit om den, hoppas ni inte har tröttnat ;) 

Kören gick bra, jag var bara trött, gäspade typ hundra gånger haha. Min röst var helt slut efter två timmars sång men jag hade ändå min sånglektion och försökte sjunga så gott det gick. Har bytt låt nu, nu tänkte jag köra "Let's give them something to talk about" men jag är fortfarande lite osäker på om jag ska ta den. Att jag ska vara så velig :P Jag trodde inso-uppspelet skulle vara denna vecka men dem har ändrat det till nästa vecka så då har jag en vecka till på mig att öva så det känns bra !

Jag kom hem vid fem, käka mat och läste lite i frida- tidningen där dem hade en bild på en vit liten väska, söt var den. Kan visa bild på den imorgon så får ni se :) Kollade på Gossip Girl klockan 20.00 såklart ;D  och nu måste man vänta en heeel vecka till innan de visar nästa avsnitt och det är värsta låång tid tycker jag hihi ! 


Bara för att man får äcklig mat i bamba så köpte jag & Anna  Start - Mini Meal, man kanske inte blir jätte mätt på det men det funkar ändå !

image144

Tisdag

Godmorgon !

Känner mig helt död. Nu kunde jag ha legat i min sköna säng och sova, men jag måste gå på kören. Men jag kommer säkert piggna till snart, det brukar jag göra :) Jag har två pass idag efter att jag haft kören sen slutar vi vid 15.40 som vanligt fast jag har sånglektion också vid 12.00 Jag känner mig så osäker på vilken låt jag ska välja på inso-uppspelet som vi har på fredag inför klassen. Jag vill egentligen inte sjunga. Jag känner inte att jag sjungt någon låt som passar min röst. Jag har mest valt lite svåra låtar så jag vet inte vad jag ska göra, help me !

Jaa, dagen ser väl ut som den gjorde igår. Ska fortsätta med bokrecensionen och försöka få den klar idag ( vilket jag inte kommer hinna ) och kanske gå en promenad eller något. Sen kommer Gossig Girl idag klockan 20.00 och jag ska såklart se på den. Såg alla avsnitt i söndags och kom på hur bra det var ;P haha Det är lätt att glömma av serier när dem har långa uppehåll så det var bra att de visade dem igen så att man kunde få en liten reminder på allting som hänt :) Nu ska jag äta frukost, kram !

Måndag

Hej !

Har suttit med bokrecensionen sen jag kom hem typ och den är fortfarande inte klar. Jag är verkligen seeg, men det är svårt att få med alla punkter, jag måste verkligen tänka ordentligt på hur jag ska skriva och formulera mig och så och jag är inte van vid att skriva bokrecensioner på engelska så det blir ju twice as hard ! Men jag har faktiskt kommit en liten bit på vägen nu :) Den ska vara inlämnad på onsdag så jag ska försöka skriva klart den tills då eller jag ska skriva klart den tills då :P haha. Imorgon börjar vi 13.10 men jag ska ha kör så jag börjar 9.30 ! Ännu en dag man ska gå upp tidigt dåå, fan behövde verkligen den sovmorgonen ! Men om man vill få bra betyg i kören så måste man pallra sig dit klockan 9.30  ; P

Pappi fyller år idag, 45 år :D Sååå grattis pappi !! <33 Vet inte vad jag ska köpa till honom, har bara 40 kronor :P haha men jag ska fråga mamma om jag ka få lite av studibidraget i förskott och det ska nog gå bra :) Jag och Melinda tänkte lägga ihop våra pengar och köpa något gemensamt men vi får se vad det blir. Vi får kanske gå till Frölunda Torg eller något på fredagen och kolla :)

Snart kommer American Idol, tänkte ta en paus från pluggandet och kolla på det, det är jag värd  ;) Puss

Ohh

Hej !

Har suttit hela dagen med bokrecensionen medan jag kollat på Gossip Girl. De har visat alla åtta avsnitt nu. Den är ju såå bra. På tisdag kommer nya, I can't wait ! Har jätte mycket kvar att skriva på bokrecensionen. Just nu skriver jag allting på svenska för att sedan översätta det på engelska och jag ska ha med såå himla mycket ! Åhh är så himla trött på att bara sitta här och skriva. Jag har inte varit ute idag och jag sitter fortfarande i pyjamas. Tiden går såå fort ! Imorgon är det skola, vill inte gå ! Kan jag inte få en ledig dag till, I need it, more than ever.. Jag vill bara ge upp but I have to be strong ! Jag klarar det om jag vill, och jag vill verkligen få bra på denna grej. Det är ju det sista vi gör i engelska så jag ska bita ihop.

Nej nu ska jag tillbaka till pluggandet, Hurra ! Kram

Lördag

Haallooo ! Kom hem nu :) Dagen/kvällen har väl varit helt okej. Vi hade våra stunder men det var ganska dött :P haha , men ångrar inte att jag åkte dit. När vi åkte hem var jag ganska trött men nu har jag piggnat till, men så är det alltid för mig. Ena stunden är jag jätte trött, andra stunden är jag pigg :P haha

Här kommer lite bilder från kvällen:



Mötte Anna och Oskar i Mölndal. Vi gick till parken och väntade på att Ylva skulle komma.

image138


Vi gick hem till Annas syster Helena, sen gick vi ut för att möta Mikke och Oscar

image139



På hållplatsen, haha kolla man ser mig och anna ;P

image140


Vi hann precis gå till Willys innan de stängde. Sen satte vi oss på gården och grilla. Det var kallt !

image141


Vi gick upp. Tråkigt blev det. Jag och Anna ville hitta på något men vi kom aldrig på vad :P Det slutade med att vi busringde till folk :D haha Det var kul !

image142


Sen bar det hemåt !

image143


Nu ska jag borsta tänderna, Puss !

Hem till Anna Banana

Hej !

Vaknade vid halv elva. Åt frukost och fortsatte med bokrecensionen. Nu känns det som att den aldrig kommer bli klar. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva och den ska vara på engelska så det blir mycket svårare. Men jag ska kämpa vidare, får inte ge upp !
 
Kände mig lite konstig efteråt så jag gick och la mig i en halvtimme. Det var sköönt ! Jag ville bara ligga kvar och soova, men jag gick upp och diskade och fixade lite käk till mig. Nu mår jag bättre :)
Ska snart åka till Anna. Ylva kommer också och hennes kille och några till. Vi ska grilla så det ska bli mysigt :) Hoppas bara att det inte börjar regna ! Nej nu måste jag gå, jag tar med mig kameran. Kanske lägger upp några bilder lite senare, pusss !

Latmask

Helluu !

Har bara varit hemma idag.. jag är en latmask men det måste man vara ibland :P
Har skrivit lite på bokrecensionen men den är långt ifrån klar så jag får fortsätta imorgon också. När jag ska skriva en bokrecension är jag väldigt seeg så det kommer kanske ta några dagar till innan jag är färdig med den, men jag tycker det är bättre att man lägger ner lite mer tid än att försöka göra den så snabbt som möjligt. Då kan man kanske få ett bättre resultat och det vill jag ha såklart :)

Har slarvat med situpsen, armhävningarna och upphoppen. Måste faktiskt göra det varje dag, men jag börjar imorgon..promise ; ) Jaa imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. Antingen så är jag med kompisar eller så är jag hemma och sooftar, få se vad jag känner för imorgon. Nu ska jag snart gå och lägga mig, sweet dreams ♥

Fredag

Hallo alla glada !

Nu är det äntligen fredag ! Någon annan än jag som har längtat till det? :)
Idag händer inte så mycket. Ska nog bara vara hemma och skriva min bokrecension så att den blir klar och kanske gå en promenad.

Skulle fått reda på mitt betyg i ljudeknik idag men läraren sa att de hade blivit något fel på den och att det var något som fattades på min remix. Jag blev jätte orolig och trodde att allting hade försvunnit men det hade det inte. Jag vet inte riktigt vad som hade hänt men nu är det i alla fall löst så det känns bra så jag får veta betyget nästa vecka.
Ska snart börja med maten, det blir taccos :D Kram

I love sunset


Faan råka raddera hela mitt inlägg så nu får jag skriva om. Jag är såå smart !
Har bara sooftat hemma sen jag kom hem från Frölunda Torg. Blev ganska trött efter att ha gått så mycket så jag har inte orkat göra någonting förutom att måla min naglar röda och kolla på tv såklart hihi :D Skulle egentligen behövt plugga men jag gjorde inte det så jag får skriva min bokrecension till helgen istället, jippi ! Inget jag ser fram emot precis. Nu tänkte jag gå och lägga mig, har huvudvärk ! Det är verkligen skit jobbigt. Hela mitt huvud dunkar och jag mår illa, Usschh, jag hatar det ! Någon som håller med mig? Men innan jag går kommer lite bilder på det jag köpte idag :)

I love sunset


image135


   

Torsdag

Hallo :D Kom precis hem från Frölunda Torg med mami. Är helt slut nu :P

Skolan gick väl bra. Vi slutade vid två idag, vi brukar annars gå till fyra så det var sköönt att komma ifrån tidigare ! Jag åkte in till stan och köpte min efterlängtade t-shirt. I loove it. Den är enkel och söt vilket passar mig perfekt ! Jag lägger upp en bild på den lite senare så får ni se :) Köpte också ett rosa nagellack på H&M sen satte jag mig på spårvagnen och åkte till Frölunda Torg för att möta mami.
Jag provade kjolen hon hade lagt undan till mig men jag gillade den inte alls... Det var lite synd för jag behöver / måste minst ha två nya kjolar nu till sommaren, men jag har inte hittat någon kjol än så länge men det är väl bara att leta tills man hittar någon. Jag vill också ha en liten väska, typ en sån rosa väska som jag visade er från Bianco fast i en annan färg men jag hittade ingen idag. Jag vet en affär i stan där dem har en massa väskor så jag ska nog åka dit till helgen och kolla :)
I Frölunda bjussa mami mig på örhängen :) Ett par ringar och sex små örhängen. Lägger upp en bild på dem också lite senare. Nu ska jag äta mat,är vråål hungrig, puss !

For real men

Hej !

Idag är det skola som vanligt. Slutar lite tidigare idag bara vilket är skönt ! Ska åka in till stan efter skolan och köpa t-shirten, så jag lägger upp en bild på den lite senare på dagen :) Sen ska jag möta mami i Frölunda Torg. Hon har sett en kjol till mig så jag ska kolla på den. Ska kanske plugga lite idag också. Måste skriva en bokrecension på min engelska bok. Den ska vara inlämnad nästa vecka så jag tänkte börja skriva på den idag. Kram

Jag och Åsa i skolan igår. Dem har hängt en massa bollar vid ingången, don't ask me why men det är fint :)


image132


Sen gick jag, Åsa och Mats in i på UVX och hittade mega stora bling bling örhängen. Vi fick värsta skrattatacken när vi såg var det stod under örhängena: For real men ! HAHA Typ om man köper dem så är man en man :P Hur kul som helst !

image133

Onödig skoldag

Halloo !

Har kommit hem nu från Lottas konsert :)

Skulle inte gått till skolan idag.. Aktivdagen var inte så kul. Det enda som var roligt var när vi fick kolla på våran schlager konsert :) När vi hade kollat färdigt på schlagern hade vi värsta håltimmen på typ tre timmar så jag, Claudia och Jakob åkte in till stan för att möta Maja istället. Sen gick jag, Maja och Claudia runt lite i stan. Det har kommit så mycket nya snygga kläder nu som jag vill ha, speciellt en vit t-shirt med tryck där de står I love sunset. Hade inga pengar med mig så jag ska köpa den imorgon :)

Vi åkte sedan hem till Maja och lagade mat. Sen satte vi oss och kollade på två Desperate Housewifes avsnitt, mys var det  =) Ella kom lite senare, hon skulle också med och kolla på konserten. Vi åkte vid sex och kom dit vid halv sju sen började konserten klockan sju. Konserten var bra :D Vi stannade kvar där till åtta sedan åkte vi hem. Top Model är på tv nu. Mammi sa precis att hon köpt revbenspjäll till mig så jag ska ta och äta det nu, är hungrig :) Puss

Dagens outfit:



image131

♣ Tunika från Hope ( tror de heter så )
♣ Kofta från Cubus
♣ Halsband från Indiska

Onsdag

Godmorgon :)

Aktivdag i skolan idag vilket innebär att vi inte har några vanliga lektioner ! Tack för det :) 

Jag är fortfarande röd efter att ha solat mig men det håller på att försvinna. Nu flagnar jag istället, på min panna, på näsan och på hakan ! Varför just i ansiktet? Ser ju inte riktigt klok ut haha. Men jag smörjer in mig varje dag nu så jag hoppas att det ska sluta.

Idag ska Lotta ha konsert så jag, Maja och Claudia ska åka dit och kolla :) Nu hinner jag inte skriva mer. Hoppas alla får en bra dag ! Puss

Gossip Girl

Helluu !!

Kollat på både Ugly Betty och Desperate Housewifes nu. Måste bara berätta ( om någon missade det ) att Gossip Girl kommer nästa tisdag istället för Ugly Betty. Dem sa det när Ugly Betty var slut. Jag blev Happy :D Det var längesen man såg det och jag har fan längtat :) Hihi och nu kommer det ! Ville bara säga det, nu ska jag gå och lägga mig, puss och godnatt  =)


image130



Rosa väska från Bianco

Hej !

Nationella idag, det gick inte så bra..mer behöver jag inte säga :P haha Efter lunchen hade jag omprov i ljudteknik. Jag tyckte det gick bra såå förhoppningsvis får jag G :) Efter lunchen skulle vi egentligen jobba med pjäsarbetet men vi soofta istället :D
När jag kom hem satte jag på mig träningskläderna och gick en promenad runt my neighbourhood och sprang lite. Kom hem och gjorde situps, armhävningar och upphopp. Ska börja göra det nu varje dag hade jag tänkt :)
Ugly Betty och Desperate Housewifes kommer lite senare, ska kolla på det.

I den senaste frida-tidningen har dem lagt ut en bild på en rosa väska som jag tycker är suupersöt :) Fast jag skulle vilja ha den i svart men jag vet inte om den finns i den färgen :/  Så här ser den ut:

image128

Visst är den fin :D

Måndag

Halloo !

Idag gick jag en snabbis på Frölunda Torg. Ville köpa ett nagellack men hittade ingen färg som jag ville ha. Jag köpte istället en dipliner. Första gången jag köper en sån haha, har aldrig använt det tidigare så jag tänkte jag skulle prova på det :) Sen åkte jag hem. Var tvungen att diska en fet stor disk, hur jobbigt som helst. Julia ringde när jag diskade och sa att hon var påväg hem till mig. När hon kom visade hon mig sin mage. Hon hade piercat sig i naveln ! Jätte fint var det :) Det hade gjort ont att ta det och hon hade fortfarande ont nu så jag tyckte lite synd om henne. Disken tog typ en timme..bara för att jag inte har en diskmaskin.. :P Vid halv åtta gick vi ut och spela lite basket. Det var lite kyligt ute men det gick bra ändå. Det var ändå skönt att komma ut. Vid åtta sa vi hejdå till varandra och jag gick hem och åt varma mackor - mums ! Ska ha omprov imorgon i Ljudteknik. Förra gången vi hade det ( som var förra året ) så visste jag inte om att vi skulle ha provet, eller ingen visste om det så jag kunde inte plugga på något så det var därför jag failaaa men jag ska göra bättre ifrån mig imorgon :) Nationella prov imorgon, kommer inte klara det, I just now that ! Men jag ska göra mitt bästa, but wish me good luck ! :D Nu ska jag borsta tänderna, måste lägga mig någorlunda tidigt idag. Börjar 8.30 imorgon bara för att vi ska ha nationella ! Puss ♥

Dreamgirls

Godmorgon :)

Jag såg Dreamgirls för några dagar sedan och tänkte att jag kunde skriva vad den handlar om, så här står det på baksidan av filmen:

Dreamgirls innehåller fantastiska  framträdanden från den stjärnspäckade rollistan och skildrar den fängslande berättelsen om tre sångerskor som inser att allt är möjligt bara man håller fast vid sina drömmar.

Grammy belönade Beyonce knowles (Deena) , Oscar-vinnaren Jamie Foxx (Curtis) och Golden Globe belönade Eddie Murphy (James "Thunder" Early) är fullkomligt lysande i oförglömliga rollprestationer som ger prov på deras stora talang. Jennifer Hudson (Effie) är dessutom en sensation i det genombrott som gav henne en Oscar 2006 för bästa kvinnliga biroll. Den Oscarbelönade filmen Dreamgirls, som bygger på den Tony belönade Broadwaysuccen, är regisserad av Oscar vinnaren Bill Condon (manusförfattare till Chicago) och är en triumf av filmunderhållning som kommer att fascinera dig om och om igen.

Filmen är verkligen bra ! Dem sjunger väldigt mycket i filmen och de sjunger låtar som berör :)
Nu tänkte jag äta frukost, kram !

Varma mackor

Hej !

Ny duschad och frässch, härligt är det :) Kollade lite i matteboken förrut, om saker som kan komma på provet, sen klockan åtta kollade jag på andra avenyn. Egentligen är det inte så bra, vet inte varför jag kollar :P Men nu är det bara några avsnitt kvar sen slutar det. Syrran säger att det ska komma en till säsong men palla det ! Jag tycker det är onödigt. Det räcker med 105 avsnitt !
När klockan blev nio kollade jag och mamma på sanningens ögonblick på 5an, har ni sett programmet? Man kan vinna pengar om man svarar ärligt på frågor. Frågorna kan vara helt sjuka haha men det är kul. Åt varma mackor som mamma hade fixat i ugnen också, det var såå himla gott <3 Ni borde verkligen testa det :D
De 20 sista sidorna i boken läser jag imorgon. Nu ska jag bara njuta av den sista ledigheten jag har innan skolan börjar, vilket är imorgon tyvär, but that's life !  Godnatt ♥


Det kanske inte ser såå gott ut men det är det :)


Söndag

Heeellluu !

Vaknade vid halv tio idag. Ville inte sova bort hela dagen ! Gick ut med Melinda och solade vid halv elva. Jag tog med mig min bok och läste lite medan jag solade ryggen. Härligt ! Vi låg där i en och en halvtimme sen gick vi hem. Jag fortsatte att läsa min bok och vid tre så åt vi mat. Jag och Melinda gick upp på ängen igen vid halv fyra och låg och solade i en timme. Det är såå underbart att vara ute. Det är såå varmt och skönt :D När vi kom hem fortsatte jag att läsa min bok. Måste blir klar med den idag. Jag har läst över 100 sidor idag såå nu har jag bara 20 sidor kvar :) Den är på engelska så det går ju lite seegt men det känn skönt att den snart är slut !

Sen kom mamma hem från stan. Hon hade köpt  vattenmelon som vi åt och det var mums :) Tänkte ta mig en dusch nu och kanske plugga lite matte, har nationella på tisdag och jag är nervös !
Är fortfarande röd,  jag hoppas bara att det ska gå bort tills imorgon men det kommer det antagligen inte göra. Får väl se ut som en kräfta i skolan imorgon :P haha

Kram !

image120












Grilla with the familyy

Hallo !

Jag har bränt mig ! På halsen, i ansiktet och på armarna ! Det är hemskt. Faan det trodde jag aldrig att jag skulle göra..men nu är det som det är. Jag är ju såå vit så jag blir nog lätt röd. Faan för att man är vit ! Varför kan man inte vara naturligt brun? Jag ser ut som en röd tomat. Ser hemskt ut :P Hoppas att det går över snart. Tänkte sola imorgon också om det är fint väder men jag vet inte om det är en såån bra ide. Ska nog sola ryggen i så fall för det gjorde jag inte så mycket idag.

Jag och familjen grillade ute på gården vid halv sex. Solen sken och det var varmt och härligt. Maten var mums filibabba :D Kyckling, ris, klyftpotatis, sallad och vitlöksbaugette <3 Efter maten spelade jag, Melinda och kusinen Lisa basket och fotboll :) och sedan åt vi jordgubbar. Klockan sju ville Lisa kolla på Eva & Adam så vi gjorde det. Sedan ringde jag Julia och så kom hon till mig och vi spelade lite fotboll. Sedan kom Vivi och Issa också och vi körde basket :D Myggen kom också. Dem flög runt oss och satte sig på mitt huvud och mina ben Usschh ! Sen gick dem hem och jag gick hem till mig.. Not..hade glömt nyckeln hemma och mamma och Melinda var ute med mormors hund såå jag gick ner till grannen och var där en stund. Nu sitter jag här och funderar på om jag ska ta något att äta. Är lite hungrig.

Imorgon ska jag sola tror jag, plugga och läsa min bok. Kanske ska ta och jogga också vi får se :) 
Hoppas alla haft en underbar dag ute i solen :) Puss ♥

image123

   

Lördag

Hej !

Dagen igår började med att alla på spårvagnen fick gå av i Gamlestan. En ledning hade gått av mellan Gamlestan och Hjällbo så jag fick ta en ersättningsbuss till Angered och det tog värsta låång tid ! Såå typiskt. Kom lite sent till skolan men det gjordeinte så mycket. Lärarna förstod :) Remixen skulle bli klar idag, vi skulle lämna in den senast klockan 15.00 och det var precis vad jag gjorde ! När vi slutade skolan satte jag mig i midisalen tills klockan blev 15.00 Hade inte ätit i bamba såå jag var vråål hungrig så jag och Ylva gick till Hemköp och jag köpte frukt och pucko :) Spårvagnarna funkade som vanligt igen så vi slapp sitta i en svettig buss !

Jag kom hem och kollade på OC ( what a chock !  :P  ) sen åkte jag och Melinda till pappi. Jag var jätte hungrig när jag kom dit och pappi hade köpt revben och potatissallad :D Mums ! Sen satt vi och pratade och kollade på tv och sen kom Jonathan :) Vi kollade på talang och sen satte vi på en film - 10 000 BC , tror den går på bio nu, är inte säker..men den var bra :) Jonathan började känna sig lite dålig när vi satt och kollade på filmen och det visade sig att han hade feber :/ Hela han var varm, stackaren, så han gick och la sig. Sen vid tolv så somna jag, pappi och Melinda med.

Nu idag har jag och Melinda solat ! Vill bli bruun , vem vill inte det liksom? Dem säger att de kommer bli sämre väder nästa vecka så jag måste passa på nu när solen är framme ! Vi satt och sola uppe på ängen och det var härligt ! Såå varmt och sköönt. Underbart :D Jag och familjen ska grilla lite senare, mys ! Sen ska jag kanske vara med Julia, men vi får se, hon ska ringa lite senare. Nu ska jag ta mig en dusch, skriver senare ♥

Torsdag

Hallo !


Vi började med ensemble i skolan idag och jag ska sjunga lead och köra. Vi ( min grupp )  ska sjunga en låt som 3:orna gjort. Det ska bli kul !

Vi hade gympa idag då vi skulle springa så lång vi kunde/orkade på tolv minuter. Vi har gjort det en gång innan fast det var förra året så jag var lite nervös + att jag hade huvudvärk men det gick bra ändå. Jag sprang längre än vad jag gjorde förra året så jag är jättenöjd :) Men jag blev röd som en tomat efteråt och det var kanske inte så kul :P haha men sånt får man ta !


Har varit lika varmt idag som det var igår. Det känns lite konstigt tycker jag, det var ju inte så länge sen det snöade och nu helt plötsligt så är det sol ! Men det är härligt, nackdelen är att man lätt blir svettig och det är inte så mysigt :P Har varit hemma idag, mått lite sådär..känner mig fortfarande lite snurrig i huvudet. Det är såå typiskt nu när man vill vara ute i solen ! Jag vill ju sola min bleka kropp och få lite färg. Det är såå tråkigt att vara vit ! I waanna bee brown ! En browniie ;) Nej nu ska jag ta mig något att äta, puss !


Jag älskar detta nagellack<3

image119

Till Ruddalen med pappi

Haalloo !

Pappa kom upp till mig lite innan sju. Jag tog ut mammas cykel och pappa pumpade däcken. Har ju inte använt cykeln på ett år typ :P haha så det var lite konstigt att cykla men sköönt när håret blåste i vinden :) Jag vingla lite ibland haha men jag klarade det ! Vi cyklade till Ruddalen och kollade på matchen. Det var en massa människor som var där och spelade fotboll så det var kul :) Solen sken och vädret var underbart :D
När jag kom hem pluggade jag lite och sen klockan nio kollade jag på Top Model och åt flingor och macka. Nu sitter jag här och kollar på Sex and the city, det är faktiskt roligt ! Ska lägga mig snart, måste de annars kommer jag inte orkar gå upp i morgon ! Har varit trött hela veckan nu och mamma tjatar alltid på mig att jag ska lägga mig tidigare, det är jobbigt ! Hoppas alla haft en bra dag ute i solen ! Kram

Onsdag

Hej ! Hur mår ni? Här är det bara bra :D

Det är såå jävla vaarmt ute ! Seriöst ! Puhh, man kan ju typ inte vara ute haha men det är härligt att det är såå fint väder :) Hade matte nationella idag, det gick inte så bra.. glömde nästan av att vi skulle ha det idag. Kom på det klockan halv fyra på natten :P Efter matte nationella var jag heelt slut, ville bara gå och lägga mig men jag försökte ändå jobba, I'm good ;P Nu är jag hemma och kollar på OC, ska ringa pappa snart. Ska kanske gå till Ruddalen med honom och kolla på en fotollsmatch :) Behöver komma ut, var nästan inte ute någonting igår och nu är det ju såå fint väder så man bangar ju inte :D Nu ska jag återgå till OC , puss !

Tisdag

Hallo !

Jag vet att jag inte skrivit någonting idag men jag har inte haft tid. Jag är såå stressad nu, det är så mycket som händer nu ( tror jag så det igår också ) och det är jobbigt.

Idag spelade jag och Claudia in med mupparna ( musikproducenterna ) Sunna glömde av att vi skulle ha det såå det var bara jag och Claudia. Vi hade skit kul :D Vi var inne i 5an i över två timmar och spelade in. Vi sjöng igenom den några gånger eller ganska många gånger för vi började skratta en massa när vi sköng haha det var fan kul. Mupparna var schyssta och roliga :) muppar och muppar..det var två killar från musikproduktionen men jag vet inte vad dem heter så det är enklast att kalla dem mupparna :P Vi sjöng Oh happy day och så sjöng en mupp med i studion haha och så lyssnade vi på det efteråt och det lät kul. Jaa vi hade skit kul som sagt :D :P

Efter att vi spelat in hade jag sånglektion, det gick väl sådär. Efter lunchen hade vi två pass då vi skulle jobba med våra pjäs. Sen satte jag mig i midisalen och fortsatte med min remix. Det gick bra men jag tror inte jag kommer hinna tills på fredag, need more time ! Får försöka sitta där imorgon och på torsdag också om det är ledigt.

Har inte joggat idag, har bara varit hemma och kollat på tv och pluggat matte. Nationella imorgon ! Jag är piss nervös ! Hoppas verkligen att det går bra ! Hoppas alla haft en bra dag ute i solen, vilket inte jag haft :( Puss ♥

Måndag

Halloo !

Lite dålig uppdatering på bloggen känner jag :P Igår skrev jag inte. Var inte inne på datorn över huvudtaget igår, gjorde andra saker som att plugga, läsa min bok ( som aldrig tar slut ! ) , gå en promenad, jogga och kolla på film och så. Jag sa att bilderna från festen skulle komma igår men det blev inte så men ni får dem idag istället :P

Jaa idag har det varit en låång dag. I skolan jobbade vi vidare på våra pjäsarbeten och hade matte. När vi övade repliker satt vi ute i solen, det var sköönt :D Det har börjat bli väldigt fint väder nu vilket är suuperbra ! Det är så de ska vara :) Efter skolan gick jag en promenad och sprang runt dammen. Såå himla härligt att vara ute och känna solen värma en ! Kom hem och duscha sen åt jag mat. Sen har jag suttit och pluggat matte och kollat på Vänner. Matte nationella om två dagar, är lite nervös men jag hoppas att det ska gå bra.

Imorgon ska jag, Claudia och Sunna spela in våran egen låt som vi uppträde med på Punk konserten. Eller det var ju min grupp som gjorde den men dem andra har redan spelat in sitt så det är bara sången och percussion kvar soo that's why. Så jag och Claudia ska sjunga och Sunna ska spela percussion. Vi börjar lite tidigare än dem andra men det gör inte så mycket. Det ska faktiskt bli lite roligt att spela in men jag kommer inte kunna sjunga så tidigt på morgonen :P men det får la gå ändå.
 
Måste sätta mig i midisalen och fortsätta med min remix efter att vi spelat in, den ska vara inlämnad denna vecka såå jag är lite stressad, eller mycket stressad !! Nej nu tänkte jag käka en macka och kolla på Idol, puss !


Tila tequila

Heelluu !

Sitter här och äter popcorn :) Har inte gjort det på en vecka ! It's a looong time :P haha
Har precis sett på två avsnitt av: A shot at love med Tila tequila haha. Den är faktiskt rolig. Den går på MTV varje lördag klockan sju, ni kanske har sett den? Handlar om Tila Tequila. Hon vill hitta en pojkvän/flickvän, jaa hon är bisexuell så både tjejer och killar tävlar om henne och så händer det en massa saker, drama drama drama.. :P
Nu funderar jag på att kolla på en film fast jag vet inte vilken jag vill kolla på..hairspray hade jag velat se men vi har lånat ut den såå det går inte menmen vi får se vilken det blir. Jag sa att jag skulle lägga upp en bild på tunikan idag men jag gör det imorgon istället och det gäller också bilderna från festen, just so you know. Imorgon blir det plugg, måste det. Hade planerat att jag skulle plugga jätte mycket nu när vi var lediga men det har inte riktigt blivit såå.. så jag måste göra det imorgon ! Ska kanske jogga också :) Nej nu ska jag dra mig, hoppas alla haft en bra dag idag ! Puss

Lördag

Hej ! Nu har jag kommit hem :)

Dagen igår var jättebra. Jag och Lotta åkte in till stan och kollade runt i massa affärer. Vi gick in på Butterricks för att kolla om de fanns polissaker och det gjorde det men allt var såå dyrt. En poliströja kostade över 200 kronor och jag tyckte det var lite dyrt. Jag ska ju bara använda den en gång typ såå jag kände att det var lite onödigt. Men när vi var inne i H&M hittade jag en poliströja i storlek 122-128 ! HAHA ! Barnstorlek. Jag provade den och tyckte att den satt helt okej, haha den var kanske lite tajt men det sket jag i :P Köpte också en tunika, lägger upp en bild senare. Sen köpte vi present till Claudia - ring, armband, örhängen och godis :) Efter det var klockan nästan fem och vi blev lite stressade ( vi skulle vara hos Claudia klockan sju ) så vi åkte hem. Mina ben var helt slut när jag kom hem :P Jag käkade lite mat och gjorde iordning mig sen vid sju skjutsade Maja och Lottas mamma oss till Claudia. När vi kom dit hade Bella och Vilde kommit. De höll på med pizzan :) Sen kom Ella, Julia och Nadia :)

När pizzorna var klara satte vi oss ute på gården och åt dem. Vi satt inte där så länge för det var ganska kallt ute. Vi gick upp och myste i vardagsrummet. Käka chips och popcorn och drack läsk och cider :) Sen flyttade vi till köket och satt där. Mys ! Lite senare på kvällen kollade vi på en film - Take the lead. Den var jättebra :) Det är en dansfilm, se den om ni inte sett den !

Jag, Lotta, Maja och Vilde sov över och vi la oss vid fyra på natten tror jag :)
Nästa morgon vaknade jag vid elva. Vi åt frukost och vid ett gick jag hem till Maja och Lotta. Hade glömt mina nycklar hemma och mamma och Melinda var på marknad så jag kunde inte komma in. Kom hem vid fyra och åt taccos :) Nu sitter jag här och kollar på The Hills :) Bilder från festen kommer senare , puss !


Vilde var docka
Lotta var docka
Jag var polis ;)
Julia var hiphopare
Nadia var hembiträde
Maja var fröken
Claudia var pimp
Bella var rockstjärna
Ella var spöke

Såå here come some pic :

image111

      

Till stan med Lotta

Halloo !

Solen skiner och jag mår bra :) Hur mår ni?

Vaknade vid halv elva idag, lite tidigare i alla fall :P
Nu sitter jag här och väntar på att Lotta ska ringa mig. Vi ska åka till stan :) Få se om jag köper något, måste ha en pistol till min outfit ikväll ;) Ska ju vara polis ! Måste också köpa en present till Claudia. Nej nu måste jag dra, puss !

Torsdag

Hallo !

Sheet vad dagen har gått fort ! Kanske inte så konstigt eftersom att jag vaknade vid tolv idag haha. Jag har kollat på alla andra avenyn avsnitt så nu ligger jag inte efter längre men kommer säkert göra det snart igen :P haha , sen har jag ätit pannkakor :) och läst min bok och duschat och varit inne på datorn. Det är typ i stort sett allt jag gjort idag. Det har inte varit fint väder idag, bara tråkigt och regnigt men jag hoppas det blir bättre väder imorgon :D

Sitter här i myskläder nu ( som jag gjort hela dagen ) och funderar på vad jag ska ha på mig på Claudias fest imorgon. Hon har maskerad tema och man ska vara något yrke och jag ska vara polis ;) Jag tänkte att jag kunde ha ett blått linne på mig, en slips och en kort kjol, handbojor och en pistol haha, what do you think ? Men det ordnar sig säkert :)

Vi var med i tidningen igår.. våran skola..eftersom att en kille blev skjuten och så under skoltid ! Det står både i metro och i punktse. Ni kanske har sett det.

image100


image101



Sedan stod det om Bill i metro. Att det kanske blir en konsert här i Sverige i höst och det hoppas jag verkligen att det blir :D <3 Såg han idag på en hemsida där han tackade alla fans för allt stöd dem gett han inför hans operation och så och han pratade helt vanligt och han var såå vacker <3


image102

Nu ska jag kolla på film, pusss !

Sooftish dag

Hej !
 
Vaknade för en haltimme sen typ :P haha Skönt att sova så länge, ibland behöver man det !
Nu är vi äntligen lediga i några dagar, och det är såå härligt :D föutom att det regnar...
Idag tänkte jag bara vara hemma, det känns som att det är en sån dag där man bara myser och tar det lungt. Måste läsa min bok också, har halva boken kvar nu och sen kanske jag ska plugga lite matte. Mitt rum är verkligen stökigt nu ! Har inte städat det på hur länge som helst ! Ska städa det i helgen tänkte jag :) Nu tänkte jag kolla på ett andra avenyn avsnitt, kram !

Valborg

Halloo !

I skolan jobbade jag med min remix i midisalen och det gick väl helt okej. Den ska vara inne nästa vecka och jag vet inte om jag hinner det men jag vill så gärna få VG om jag nu kan få det ! Men det är svårt.. jag måste dela upp låten i olika delar för att få det ( och göra en massa andra saker så klart ) och jag har inte gjort det och jag vet inte vad jag ska göra. Kan ju inte göra om allting nu, det kommer jag verkligen inte hinna !
På lunchen drog jag och Anna till hemköp. Jag köpte vitlöksbaugette och pucko - såå gott ! Sen jobbade jag med min visa och efter det hade vi teori prov. Hoppas att jag får G, då blir jag nöjd !

När jag kom hem kollade jag på OC och lagade mat. Ringde Lotta också och frågade vad hon skulle göra. Hon skulle åka hem till Claudia och kolla på film och så. Hon frågade om jag ville hänga på men jag visst inte om jag kände för det, kände bara för att vara hemma men så blev det inte. 

Mötte Lotta på spårvagnen lite senare och så åkte vi hem till Claudia. Vi hyrde film - Underbara älskade och Lotta köpte godis. Då ville jag med ha men jag köpte ingenting ! Har faktiskt inte ätit godis på sju dagar nu ! Stolt är jag :D haha Sen kollade vi på filmen och Maja kom också. Det var mysigt. Sen kollade vi lite på Top Model. Efter det gick Lotta och Maja, de skulle på en fest men jag stannade kvar ett tag. Claudia sminkade mig och plattade mitt hår ( som blev skiit låångt ! ) och så kollade vi på sex and the city samtidigt :) Sen vid elva åkte jag hem. Det var en massa folk ute både fulla och nyktra haha. 

Mina ben är helt slut nu :P Ska bli sköönt att lägga sig i sängen sen :) Såå här kommer lite bilder :)  puss !


En bra valborg med tjejerna <3


image109




     
 

RSS 2.0