?

Godmorning !

Idag är det valborg och jag vet inte vad jag ska göra. Alla vet vad dem ska göra förutom jag.. lite jobbigt ! Vill inte sitta hemma och trååka liksom, det är ju valborg. Men det kommer säkert bli så ändå. Har ju skola idag och vi slutar inte för än 15.40 och då kommer jag komma hem vid typ halv fem och jag kommer vara helt slut ! Är man inte ledig på valborg? , hade för mig att det var så men tydligen inte. Aja ska i alla fall ringa Lotta lite senare och höra vad hon ska göra, kanske hänger på henne vi får se :) Nu ska jag fixa mig, ska åka snart, puss !


Dont't know what to do

Hej !

Imorgon är det valborg och jag vet inte vad jag ska göra. Alla har planer förutom jag. Jag känner att jag måste hitta på något, va faan det är ju valborg. Vill inte sitta hemma och trååka men vi får se vad som händer. Ska ringa Lotta imorgon och se vad hon ska göra. Skola imorgon. Vill inte gå dit, är rädd för det som hände idag. Tänk om det händer igen, imorgon. Usch ! Nej nu måste jag lägga mig, ska vara pigg imorgon :) Godnatt !

Tisdag

Hallo !

Gick upp kl sex idag, det var såå jävla jobbigt. Ville bara ligga kvar i sängen men jag tvingade mig upp. Jag kom till skolan 8.28 typ och de engelska nationella provet började kl 8.30 så jag fick springa genom korridorerna för att komma till klassrummet och jag hann som tur var. Provet gick inte så bra..vill såå gärna ha VG i engelska men jag vet inte om jag kan få det..Hoppas hoppas verkligen det.
 
Efter provet satte jag mig i midisalen och fortsatte med min låt. Tycker det går bättre nu, vet inte vad som hänt :P haha när vi började med låten kunde jag typ ingenting men nu har jag börjat förstå och det är jättekul ! Efter lunchen hade vi pjäsarbete och det gick inte så bra. Anna hade glömt våra repliker och vårat manus hemma hos sig så vi kunde inte göra så mycket. Men bara så du vet Anna vi förlåter dig ändåå ;) 

Måste bara berätta en sak: innan vi började med pjäsarbetet såg jag att det stod en massa människor lite längre bort från våra skåp men tänkte inte mer på det men när vi satt i klassrummet så såg jag poliser och ambulansmän gå förbi i korridoren och det var då vi fick veta att det var någon som hade skadat sig fast vår lärare visste inte mer än så men sen innan vi slutade sa han att det var en kille som hade blivit skjuten ! Killen gick på skolan och hade blivit skjuten ute på parkeringsplatsen ( I think )  och man visste inte vem som skjutit han. Jag tror att några hade sett två killar springa iväg från platsen så det var antagligen dem som hade gjort det. Men fatta, det är ju helt jävla sjukt ! Det kunde fan varit jag. Föresten han blev skjuten i vaden men vi vet inte om han klarade sig men förmodligen så gjorde han det.. hoppas jag. Nu är jag fan livrädd. Tänk om de kommer tillbaka, va händer då? Asså usch det var så overkligt och det är så obehagligt. Tycker det är jobbigt att prata om det såå vi släpper det men now you know.
 
Ahh jag kom hem och gick ut och  joggade i det fina vädret. Faan va varmt det var + att det var härligt :D Duschade när jag kom hem och kollade lite på OC sen gjorde jag mat och nu sitter jag här och pluggar inför teoriprovet som jag ska ha imorgon. Klockan åtta kommer Ugly Betty och klockan nio kommer Desperate Housewifes men jag har redan sett det avsnittet hemma hos Maja och Lotta så jag behöver inte se på det :) Nu ska jag dra, puss !

Måndag

Hallo !

När jag kom till skolan på morgonen var klockan 9.45. Vi börjar 9.50 Gick till hallen för att kolla var vi skulle vara och det var då jag såg det... att vi började 11.10 Såå jävla hemskt. Här har man kommit hit över en timme för tidigt ! Jag kunde fan sovit en timme till ! Såå jävla dumt och så hade jag lite huvudvärk också så det kändes inte så bra.

Jag ville hitta på någonting, inte bara sitta och vänta i över en timme så jag gick till midisalen och arbetade med min remixlåt och det gick bra. Sen hade vi matte och bamba. Åt faktiskt lunch denna gången ! Brukar aldrig göra det eftersom att det är såå jävla usschh mat i bamba !

Sen efter lunchen övade vi på engelska nationella - Reading och det gick helt okej sen hade vi en teori lektion. Gick igenom vad vi skulle ha på provet som är nu på onsdag. Sen slutade vi. Jag köpte klementiner med Sunna, var hungrig och sen åkte jag hem.

Åt mat när jag kom hem så nu är huvudvärken nästan över. Tänkte jogga idag men jag tror jag ska ta det lungt. Tror inte att det är någon bra idè nu när jag mått dåligt nästan hela dagen. Ska plugga lite också men först ska jag kolla på ett andra avenyn avsnitt. Ligger efter med nio avsnitt nu men det gör inte så mycket..följer det inte..ser bara på det när jag har lust typ :P haha

And btw det har varit jätte fint väder idag ( det är det fortfarande ) , typ 20 grader !! Fatta vad varmt. Synd bara att man ska må dåligt på en sån här dag. Vill ju vara ute ! Men har inte tid, måste plugga... I know, det är booring !
Hoppas ni haft en bättre dag än mig , puss !

Koftorna

Hej !

Har kollat färdigt på filmen nu, den var okej, lite barnslig bara haha :P Men jag gillar barnsliga filmer ;)
Här kommer bilder på koftorna jag köpte idag :) Dem är verkligen mysiga att ha på sig, you should buy one !
Det är faktiskt lite svårt att ta bilder när det är mörkt ute och jag har inte så bra ljus här i mitt rum men hoppas ni ser någorlunda bra ändå :)

image96

 

Sunday

Hejsan ! Har ni haft en bra dag? Det har i alla fall jag haft :)

Mötte Mathilda klockan två på Brunnsparken. Vi satte oss på ett fik och tog oss en kycklingmacka båda två. Den var mums. Vi satt där ganska länge och prata och så, det var mys ! Sen gick vi och kollade i olika affärer. Jag köpte två koftor på Cubus, en present till mammi - fyra glas och ett litet hjärta som blinkade ( var bara tvungen att köpa det ! ) sen åkte  jag hem till Maja och Lotta ( ovanligt , haha ;P ) vi kollade på två desperate housewifes avsnitt<3 Jag gick hem när klockan var lite över sju.

Kom hem och åt mormors ungerska soppa - såå god är den ! Nu sitter jag här och väntar på att mammi ska bli klar med maten som vi ska äta imorgon. Vi ska snart kolla färdigt på en film som vi såg igår - Cheetah Girls 2 tror jag den hette. En disney film, fast den är inte tecknad men den är helt okej !
Har inte pluggat idag... eller joo övat på min låt men inget mer :P Ska nog göra det lite senare eller kanske inte haha ! Lägger upp en bild lite senare på koftorna jag köpte :D Ska draa mig nu puss ♥


Mathilda det var kul att träffa dig, det var så längesen sist :)

Söndag

Halloo !

Sitter här i myskläder och sooftar. Klockan två ska jag möta Mathilda i Brunnsparken :) Men innan dess ska jag öva på en ny låt som jag fått av min sånglärare, jag ska diska, kolla på Vänner tänkte jag och fixa mig. Vet inte om jag hinner göra allting innan två men ska försöka hinna med det ! Jaaa solen är ju borta nu. Det regnar :(  Men Julia sa att det skulle bli 20 grader imorgon men man vet ju aldrig, men hoppas att det blir så :D Det är ju såå härligt med sol, don't you think? Hoppas alla får en bra dag idag ♥

Bio och käk med mammi :)

Hej !

Har kommit hem nu !
Jag och mammi åkte till Filmstaden för att köpa biljetter till bion vi skulle se - Fool's Gold. När vi köpt biljetterna gick vi och letade efter en restaurang där vi kunde käka. Vi gick till olika restauranger men det var så mycket folk så vi fick inte plats någonstans men sen hittade vi en pizza restaurang och satte oss där. Jag var hungrig och hade lite huvudvärk ( hade druckit för lite vatten ) så jag fick en ibumetin av mamma och sen gick det över. Det var nog bara för att jag åt pizzan också. The pizza was good, tog en salami pizza :)

Efter det kollade vi på filmen. Den var nästan två timmar låång men den var jättebra ! Den var spännande och rolig :D Ni borde se den ! Den är ju helt ny så ni har ju plenty of time to see it :D Åt ingenting på bion, jag drack bara mer som vi hade köpt på willys innan. Det kändes lite tomt att inte ha någonting att äta på. Brukar ju alltid köpa godis eller popcorn ! Men jag har ju slutat med godis och så nu. Tredje dagen idag, fatta vad det är bra. I alla fall för att vara mig ;) Brukar äta varje dag annars :P, det är ju såå gott. Håller ni inte med mig?

Imorgon ska jag vara med Mathilda. Det var ett tag sen vi träffades nu så det ska bli kul :) Saknar henne. Vi ska träffas morgon kl två på brunnsparken och kanske ta något att äta.. jag menar inte att jag ska ta någon kladdkaka..( vill egentligen det, det är ju mums ! men ska hålla mig ) ska kanske ta någon macka istället :)
Nu ska jag ta mig något att äta, puss ♥

Dagens Outfit :


image94

Svart kofta från Cubus
Tunika med tryck från någon affär i backaplan
Örhängen från H&M

Lördag

Hallooo !

Vaknade vid nio idag hos pappi. Jag och Melinda käkade frukost, klädde på oss och åkte sedan spårvagn hem. Jag duschade och fixade iordning mig sen kom Julia vid tolv. Vi sooftaa och pratade om allting som hänt och så och så var inne lite på datorn. Hon gick precis nu. Det var kul att träffa henne själv för det var längesen <3

Ska snart gå ut och käka mat med mammi sen ska vi på bio :) Mys !
Vädret har inte varit såå bra idag, ingen sol, inget regn.. men ändå lite tråkigt menmen man kan ju inte alltid ha fint väder.



Sen har jag heelt glömt bort att jag skulle informera er om Good luck chuck, the movie I saw för några dagar sedan :P Såå sorry for that, men ni får den nu istället:

Dömd till att tumla runt i sänghalmen med nya, vackra kvinnor varje natt? Det måste vara den bästa förbannelsen någonsin! Varenda singelkvinna i stan står på kö utanför Charlie Logans sovrumsdörr. Förbannelsen som vilar över Charlie gör att de efter en natt med honom garanterat kommer att möta sitt livs kärlek. Han är helt enkelt en inkörsport till ett perfekt liv! Men när Charlie blir förälskad i den vackra Cam får han uppleva "förbannelsens" baksida. Nu måste han hålla på sig ifrån kvinnan han vill ha för att inte förlora henne för alltid. Kommer Charlie äntligen att ha tur i kärlek?

Den är faktiskt bra och rolig :)
Nej nu ska jag gå, hoppas alla får en bra dag idag ♥


Hos pappi

Tjoo !

Nu är jag hos pappi :) My brother is also here och vi har haft jättekul :) Vi har käkat mat, kollat på tv och gjort armbrytning och så har vi skrattat som faan :D Nu ska vi kolla på film - Step Up. Mamma köpte den i Ullared :) Jag har sett den en gång innan men det var ett tag sen såå jag har glömt av en massa saker så det ska bli kul att se den igen :) Pappi och Jonathan, min broder.. ska till Danmark under dagen imorgon så dem kommer åka väldigt tidigt imorgon men jag och Melinda kommer stanna kvar och sovaa :P
 
Imorgon ska jag träffa Julia <3 Vi ska kanske spela bakset om det blir fint väder annars så hittar vi på något annat. Sen på eftermiddagen ska jag vara med mammi, vi ska käka ute och gå på bio , mys :) Nej nu tjatar Melinda på mig. Hon vill se filmen, pusss !

Fredag

Halloo !

Dagen har varit låång och den är inte slut än !

För det första så fick jag springa ner till hållplatsen på morgonen för att hinna med spårvagnen som gick 9.57 Men sen påväg till Angered så fick vi veta att det var en spårvagn som hade brunnit mellan gamlestan och hjällbo så det gick inga spårvagnar till Angered. Jag fick lite panik .Alla gick av på redbergsplatsen. Jag ringde Anna som redan var i skolan och hon sa att det bara var fyra där. Så alla i klassen hade fastnat någonstans så jag satte mig på 6an som åkte till Gamlestan och så gick jag av där och såg att en massa folk stod och väntade på ersättningsbussar som gick till Angered. Jag träffade några från klassen så det kändes bra :)

Jag kom en halvtimme försent till skolan men det gjorde ju inte så mycket eftersom alla var sena så vid halv elva hade jag ljudteknik. Bytte låt så nu har jag en Destiney's Child låt men det gick inte så bra denna gången heller.

Sen hade vi engelska nationella - spekaing och det gick väl inte heller så bra. Pratade inte så mycket så jag är besviken på mig själv. Vet att jag kan bättre menmen. Sen slutade vi fast jag stanade kvar i skolan och käkade i bamba och var i midisalen och fixade min låt. Då gick det bättre så nu har jag börjat göra lite på låten :D

Sen när klockan var tre I think så joina jag med Mats. Vi fick ta bussen till gamlestan och det gick really slow ! Det var hemskt. Det var fullt och jag stod upp hela tiden så det var jobbigt ! Sen tog vi 4an in till stan och sen tog jag 7an hem. Såå nu är jag hemma, håller på att packa..ska till pappi. Jag och Melinda ska snart dit och jag är jätte hungrig ! Men pappa ska börja med maten nu såå thank god ! Nej nu måste jag dra. Skriver senare ,hoppas alla får en bra kväll ♥

Torsdag

Hej !

Dagen har väl varit ganska bra ! På gympan spelade vi fotboll och kastade frisbee så det var kul :) Sen åkte jag hem, tog mig en dusch och kollade på OC. Sen kom mamma hem. Hon hade köpt baugette och kyckling så jag gjorde en kycklingbaugette till mig själv och den var mums :D Efter det bytte jag om ( hade myskläder på mig ) och gick hem till Maja och Lotta. Det har varit mycket springande till dem denna vecka men det är bara kul att för en gångs skull kunna umgås så mycket :D !

Vi kollade på ett avsnitt av One Tree Hill<3 och var inne på datorn lite. Sen hoppade jag och Maja på studsmattan och när klockan var nio gick jag hem. Det var ju egentligen meningen att jag skulle plugga hemma hos dem men så blev det inte så när jag kom hem åt jag jordgubbar :) och pluggade. Ska skriva en saga-låt tills imorgon med notgrejs och sånt och det är ganska komplicerat tycker jag och jag har inte hunnit göra allting. Låten och texten är klar, det är bara noterna som ska på plats och det är det som är svårt. Får försöka fixa det imorgon och gå upp lite tidigare. Nu ska jag lägga mig, börjar bli lite trött, godnatt

 
    

 

I skolan

Hello everybody !

Sitter här i skolan nu och ska snart ha matte. Booring ! Pallar inte att ha matte menmen man är la tvungen. Sen har jag gympa och då hoppas jag verkligen att vi ska göra något kul ! :D Solen skiner fortfarande som den har gjort nu i några dagar och det är underbart ! Ringde mamma förrut medan jag käkade en hamburgare ute i solen med kompisar. Ville kolla med henne om hon kunde köpa baugette och kyckling till min kycklingbaugette som jag ska göra idag. Den är såå jävla god, tro mig ! Jag gör dem bästa kycklingbaugetterna ;D haha you sholud try it ! Men min mattelektion börjar snart, hinner inte skriva mer, Puss !

Onsdag

Hejsan !

Jag var skit trött idag i skolan. Det var faan hemskt och så hade vi matte ! Och när jag har matte måste jag vara pigg och liksom verkligen tänka och jag kunde inte göra det när jag var trött men jag försökte ändå och det gick väl helt okej.
 
Efter skolan åkte jag hem, satte på mig träningskläderna och gick ut i det fina vädret :) Jag var typ ute i en halvtimme sen gick jag hem och tog en skön dusch och satte på mig myskläder :) Efter det läste jag min bok och diskade. Sen fixade jag käk - köttbullar och makaroner och kollade på OC.
 
Nu väntar jag på att mammi ska komma hem. Hon har nämligen köpt godis till mig :P haha Nej men jag ska bara äta godis idag sen ska jag sluta ! Jag ska fanimej sluta äta godis  och kakor och chips och allt sånt i en månad. Och så ska jag börja jogga och gå promenader. Får se om jag klarar av det men jag tror det. Eller jag vet att jag kan göra det om jag verkligen vill ! Det kommer att bli en utmaning men I can fix it ;) .... I think ^^ Nää men vad tror ni, skulle ni klarat av det? Men ska dra mig, puss och kram

Godmorning

Godmorgon !

Mammi har precis gått nu. Hon ska åka till Ullared ! Jag vill också med, men mammi sa att jag inte fick plats och nu ringde hon precis och sa att jag kunde följa med ! Lite sent att säga det nu när dem redan sitter där nere och jag sitter här halvklar ! Aja , jag får väl följa med en annan gång.
Två matte lektioner idag sen slutar jag ! :D Sen ska jag hem och jogga och plugga. Solen skiner nu, får hoppas att den gör det resten av dagen :) Min spårvagn går 9.57 så jag ska snart göra mig iordning. Puss !

Godnight

Hej !

Kom hem för en stund sen. Åkte till Maja och Lotta förrut. Mika var också där. Vi kollade på Ugly betty och soofta. Sen började vi kolla på Desperate Housewifes men jag gick hem efter första reklamen, så jag missa lite men det gjorde inte så mycket. När jag kom till hållplatsen så fick jag stå en stund och vänta på att 3an skulle komma. Då kom en spårvagn från andra hållet och stannade på hållplatsen. Då ser jag två killar sitta längst bak och en kollar på mig och typ ler lite och nickar och jag kollade bort. Trodde jag hade sett fel eller något och sen när den började åka så kollade han bak på mig och vinkade och jag vinkade tillbaka haha. Tyckte det var lite roligt :)

Nu sitter jag här och planerar vad jag ska göra imorgon. Slutar vid tolv tror jag så det ska bli skönt och då tänkte jag passa på att jogga om det nu blir fint väder ! Sen ska jag läsa min bok, gjorde inte det idag :P Får ta och skärpa mig, börjar bli såå slarvig tycker jag, men orka sitta inne och plugga när det är fint väder ute ! Men jag måste faktiskt så jag ska bannimej göra det haha. Ska snart gå och lägga mig nu, Godnatt ♥

Tisdag

Hallooo !

Har tyvär inte kunnat skriva i bloggen. Jag var ju hemma hos Annas syster igår och när vi satte på datorn så funkade inte internet ! Soo that's why ! Fast imorse så funkade det och jag skrev ett inlägg men sen försvann det ! Lite störande..menmen

Dagen igår var bra. Skolan gick bra och sen när vi slutat åkte vi in till stan eftersom Anna skulle pierca sig i tungan men det blev inget av det. Hon fick lite beslutsångest typ :P haha Hon får ju inte för sina föräldrar och så men hon kanske ska göra det lite senare :) Såå vi åkte hem till hennes syster och lämnade våra tunga väskor, sen gick vi till Willys och köpte lite käk :) Sen när vi kom hem fixade vi nudlar och efter det kollade vi på Brokeback mountain och åt glass, hallon och maränger - Såå gott ! :D När klockan blev nio kollade vi på American Idol och åt popcorn och drack flädersaft :) Myss ! Sen slappade vi och så övade jag på min låt som jag hade tills idag.

Det var jätte mysigt igår och vi hade jättekul :D <3

Nu tänkte jag läsa min engelska bok, det var ett tag sen jag gjorde det ! Fast jag vill egentligen göra något annat, typ träffa någon eller gå ut, det är ju såå fint väder :D , men jag vet inte. Klockan åtta börjar Ugly Betty och efter det Desperate Housewifes :) Hoppas alla haft en bra dag , Puss !

Dagens outfit :


image89


♣ Jeans från H&M
♣ Skinnjacka från Rut m fl
♣ Svart kofta från Cubus
♣ Blommig topp från H&M
♣ Halsduk från Gina Tricot 


           

Hem till Anna imorgon

Hej !

Åkte hem till Maja och Lotta. Vi satt vid datorn och efter det gick vi till affären. Lotta köpte glass, maja köpte pringles och jag köpte candyy. Sen satte vi oss på deras studsmatta och pratade och mysste :) Sen hoppade vi på studsmattan en snabbis och sen gick jag hem såå kom hem för typ en timme sedan. Tänkte lägga upp några bilder på det jag köpt idag + en svart kofta som mammi köpte till mig för några dagar sedan. Tänkte ta mig en dusch snart och kanske plugga lite också. Städa orkar jag inte göra nu, det får bli en annan dag :P

Imorgon ska jag sova hos Anna eller rättare sagt hos Helena hennes syster men hon har åkt till Tunisien I think så det är bara jag och Anna som är där ! Fatta vad sooft. Jag och Anna i en lägenhet alldeles själva :) Woohooo ! Efter skolan imorgon ska vi åka in till stan för då ska Anna pierca sig i tungan :) Faan vill också göra det men jag vågar inte haha. Men det ska bli kul att se hur de gör, fast jag kommer säkert kolla bort när dem gör det menmen nu måste jag dra. Ska dusschaa. Hoppas ni haft en härlig och bra dag :D Puss

image76

   


Hem till Maja och Lotta

Hello everybody, hur mår ni? Solen skiner och jag mår superbra ! :D

Visst är det härligt att det börjar bli fint väder nu? Nackdelen med solen är humlorna, är ju livrädd för dem :P haha
Gick en promenad till Frölunda Torg med mammi förrut. Det var härligt. Hann inte kolla i så många affärer för vi kom ganska sent och så men jag köpte ändå en ring och en blommig fin topp :) Tänkte lägga upp en bild på det lite senare för jag hinner inte göra det nu. Jag ska hem till Lotta :) Vet inte riktigt vad vi ska göra men vi hittar säkert på något ! Sen måste jag hem och städa lite, har inte hunnit det än :P Och så blir det kanske lite mer plugg.. aja men nu måste jag börja röra mig, puss !

Söndag

Hej !

Vaknade vid klockan elva. La mig två på natten igår och det var så himla skönt att lägga sig i sin säng !
Har precis käkat frukost och nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra idag. Jag vill gå till Frölunda Torg eller så tänkte jag att jag skulle jogga. Solen skiner ju så det är perfekt. Men jag vet inte. Jag skulle ju egentligen börja jogga 3 ggr i veckan men det har inte riktigt blivit så :P Men jag får försöka göra det nu denna vecka. Sen måste jag ju plugga och städa mitt rum men det ordnar sig. Igår såg jag en film med Anna som hette Good luck chuck, har ni hört talas om den? Den var lite smårolig och så, så jag tänkte skriva lite senare vad den handlar om i fall ni vill se den :) Får se vad jag hittar på idag. Ska i alla fall börja med att plugga lite nu tänkte jag, puss !

Lördag

Hellu !

Kom precis hem från Maja och Lotta. VI har kollat One Tree Hill<3 och käkat godis, mysmys. Sen kom Lovisa, deras kompis. Dem skulle på någon fest eller dem skulle i alla fall ut och leta efter en :P haha och jag ville följa med men nu sitter jag här och käkar popcorn och kollar på tv. Jag är fan på partyhumör nu ! :D Men kan kanske följa med någon annan gång ! :) Hope so, det skulle varit kul !
Imorgon måste jag plugga och städa. Sen får jag se vad som händer. Nu ska jag dra, hoppas alla får en bra kväll, Puss ♥

Everything that happened yesterday !

Hallo ! Anna gick precis hem nu så jag tänkte berätta om hur dagen var igår :)

Först gick jag till skolan, som vanligt. Det gick inte så bra.. hade ljudteknik först. Vi ska remixa en låt och så men jag gjorde typ ingenting. Ljudteknik är väl kanske inte mitt bästa ämne. Vi har det så sällan så jag glömmer lätt av allting som vi lärt oss och det känns lite tråkigt fär jag vill verkligen kunna. Om typ två veckor ska vi lämna in våran färdiga remix och det känns inte så bra nu eftersom jag knappt börjat på min men jag får försöka lösa det på något sätt. Måste i alla fall få G !
 
Efter ljudtekniken så var jag lite depp men gick ändå till engelskalektionen som vi skulle ha. Då fick jag reda på att vi skulle läsa en text på engelska för oss själva i 10 minuter och sedan berätta vad texten handlade om för de andra. Och så skulle man också välja en bild och berätta om den och jag klarar verkligen inte av det. Jag gillar inte att prata högt inför andra, speciellt inte på engelska. Jag blir nervös och aaah det är verkligen jobbigt. Ni vet kanske hur det är själva? Sen kände jag att tårarana började komma så jag gick ut ! Jag vet, jag är såå töntig men jag tyckte att det var jobbigt och så hade det inte gått så bra på ljudtekniken heller så det blev väl för mycket antar jag. Ni tycker säkert att jag är värsta lame, men det var så jag kände. Jag är bara ärlig ! Såå now you know what happened.

Efter skolan åkte jag och Anna till stan för att leta upp ett piercing ställe. Anna ska nämligen pierca sig i tungan, eller hon vill göra det men hon får inte för sina föräldrar.. typiskt..men vi gick til pelos ( jag tror det hette så ) och frågade hur mycket det kostade och så. Det var egentligen meningen att hon skulle ta det igår men han som tog piercingar skulle inte vara tillbaka förrän klockan tre och hon ville tänka på det lite till så vi åkte hem till mig och köpte pizza<3 såå gott, jag var så jävla hungrig :P Sen kollade vi på tv och var inne på datorn.
 
Sen när klockan blev kvart över sex så fixade jag och Anna oss. Vi skulle nämligen ut och träffa Julia och Issa och några till. Julia hade ringt förrut och frågat om jag ville med på en grillfest i Delsjön och så frågade jag Anna om hon ville dit och så bestämde vi oss för att göra det så vi fick stressa lite ( som jag alltid brukar göra ! ) sen satte vi oss på spårvagnen och Julia och Issa hoppade på efter att vi åkt en hållplats och så åkte vi in till stan först där vi skulle träffa deras kompisar och så. Det var en massa folk i stan som också skulle dit. Sen tog vi 5an till Tupplegatan ( tror hållplatsen hette så :P ) och så stod vi där och snackade medan vi väntade på lite folk till sen gick vi upp till Delsjön. Vi gick en ganska lång bit innan vi kom fram till Delsjön. Då hade det redan börjat bli mörkt och det var inte så mycket folk där. Trodde det skulle vara mucho mer. Men vi satte oss med några och grillade och pratade och så. Det var väldigt mysigt att sitta där och se ut på havet och himlen. Det var så stilla liksom. Annas brorsor och deras kompisar skulle egentligen komma men vi gick innan de kom. Vi frös och jag var så jävla sugen på godis och Anna var jätte törstig så vi gick. Vi tog spårvagnen till Korsvägen och gick in på Pressbyrån där Anna köpte Fanta exotix <3 sen satte vi oss på 6an och åkte till Linneplatsen där vi köpte godis. Anna köpte för 51 kr ! Värsta mycket , haha ! ;P Sen åkte vi hem och myste med godis och kollade på film < 3 
 
Okeej nu blev det väärsta berättelsen men shit the same ! haha
Nu ska jag käka taccos<3 Puss ♥

Dagen började dåligt men blev bara bättre och bättre :D <3

Har inte hunnit skriva..

Hallo , hur mår ni? Jag mår superbra ! Har inte hunnit skriva något i bloggen idag, har haft fullt upp hela dagen. Jag och Anna kom precis hem nu, vi har varit ute och så :) Men jag berättar om allting imorgon istället. Puss !

Promenad med Lotta

Hej ! 
 
Förut efter att jag käkat mat så åkte jag till Lotta. Vi kollade på ett One tree hill avsnitt<3 efter det gick vi till affären och köpte kakor haha och sen gick vi till Slottskogen och kollade på djuren och gick runt och pratade. Det var myss <3

Sen gick vi tillbaka och började kolla på ett till One tree hill avsnitt men jag hann inte kolla på hela. Var tvungen att gå hem och städa lite. Skulle ju göra det ! Men måste berätta en grej innan bara. När jag och Lotta satt och kollade på OTH i Lottas rum kom det plötsligt in en humla ! Vi skrek värsta mycket och sprang  ut från Lottas rum snabbt som faan haha det var så jävla roligt :D Asså sheet vad jag är rädd för humlor ! Jag vet att man ska vara stilla när dem kommer emot en men jag kan verkligen inte vara still :P haha

Jag kom hem och städade, värsta duktig är jag haha så nu ser det lite bättre ut i mitt rum, thank god for that ! Sen pratade jag med pappi<3 och käkade värsta goda kakan , muummss ! Imorgon kommer Anna hit, hon ska sova här. Det kommer bli kul ! :D Få se vad vi hittar på. Nu ska jag snart gå och lägga mig. Det har varit en lång dag idag men den har varit rolig ! :)

image61


image62


         
   


Såå here is some picture :)

Torsdag

Tjoohoo, mår ni bra? Med mig är det fint :) 

Slutade vid två idag. Det var skönt ! Har varit hemma nu en stund och inte gjort så mycket. Det är fint väder ute så jag tänkte ta en promenad lite senare :) Gick ju upp sex idag, det var fan jobbigt. Brukar vanligtvis gå upp klockan sju så det blev ju en timme tidigare men det gick ändå. Sen vid halv nio hade vi ett nationellt prov i engelska. Man skulle skriva en uppsats och det gick väl helt okej. Jag hoppas ju på det bästa men vi får se.
 
Sen hade jag och min grupp drama lektion. Det var kul, vi gjorde en massa olika övningar och jag skrattade jättemycket. Lektionen handlade om att man skulle fantisera. Sen käka vi i bamba och efter det hade vi rast ganska länge. Jag och Anna lämnade tillbaka hennes Tokio Hotel biljett. Det var lite hemskt faktiskt sen gick vi bara runt. När klockan var 13.00 kollade vi på en teater. Den var lite konstig men helt okej. När jag kom hem såg jag att jag hade fått ett brev där det stod att jag hade fått ett sommarjobb. Park och naturförvaltningen :P Det var från feriejobben som jag ansökte om och jag fick det så jag är glad :D  Då har jag i allafall sommarjobb i en månad :)
Nu ska jag fixa käk till mig och Melinda. Falukorv och makaroner ;P Sen måste jag städa mitt rum också ! Säger alltid att jag ska göra det och så blir det aldrig av men nu måste jag faktiskt göra det. I alla fall börja. Puss !


image60

Skinnjackan

Tjoohoo !

Tänkte lägga upp en bild på skinnjackan nu :) Säg gärna vad ni tycker om den !
Imorgon är det nationella prov. Ska vara i skolan 8.20 ! Det är fan jätte tidigt. Börjar egentligen 9.30 så jag måste upp klockan sex imorgon. Jag kommer vara helt död imorgon haha men jag får la sova på spårvagnen :)  Usschh jag måste verkligen gå och lägga mig nu, wish me good luck , :D Godnatt ♥



image58

Onsdag

Hallo !

I skolan gick det bra. Fortsatte med manuset och så hade vi matte. Sen efter skolan gick jag till stan. Köpte en sån grå kofta som jag köpte igår fast i en ljusvit/brun färg I think :P haha och sen köpte jag den svarta skinnjackan. Efter det åkte jag hem.. men jag vet inte om jag ska behålla den, alltså skinnjackan..Blir så osäker. Vet inte om jag passar i den.. Åhh ! Blir galen. Jag vill ju ha en skinnjacka och jag tycker den är snygg menmen jag får se vad jag gör.. Det ordnar sig. Lägger upp en bild sedan på den så får ni se :)

Gick precis till Willys. Köpte den nya frida tidningen och lite candy. Nu sitter jag här och käkar godis och kollar på tv :) Ska kanske plugga lite sen också och klockan 21.00 kommer Top Model. Missade förra avsnittet för då var jag ju på Brew house men det ska nog gå bra ändå :) Nej nu ska jag återgå till mitt godis och tv:en ! Puss ♥


Dagens outfit:


image57




Tunika från Rut m fl : 129 kr
Vitt linne från Rut m fl: Don't know the price
Svarta Leggins från ?: Don't know the price

Shoopaa

Tjohooo !

Sånglektionen gick bra, fick en ny låt som jag har tills nästa vecka :) Efter det hade vi två lektioner. Första lektionen arbetade vi med manuset sen hade vi teori lektion. Ska skriva en låt som handlar om rödluvan som vi sen ska sjunga när vi ska ha pjäsen. Jag och Anna började på våran låt och det gick bra.

Sen åkte jag till stan ! Var tvungen att vänta på mamma så jag gick runt själv en stund. Det är faktiskt inte så tråkigt att gå i stan själv, actually its pretty funny haha, ni borde testa det någon gång om ni inte gjort det. Sedan kom mamma. Vi kollade på skinnjackor till mig, vill så gärna ha en men hittar aldrig någon !  Provade en massa men hittade ingen så när jag hade gett upp hoppet gick vi in i Rut med flera och det var då jag hittade den ! En svart, jätteskön skinnjacka för 900 kronor. Jag la undan den, hade inte så mycket pengar på mig men ska hämta den imorgon :) Jag är happy :D
Förutom att jag jag la undan skinnjackan köpte jag också en svart tunika, en vit topp/linne, en brun halsduk, en grå kofta och en foundation/moousegrej :P haha så jag hittade ganska mycket och jag är nöjd med allting ! :D

Sen åkte vi hem, jag käkade mat och efter det pluggade jag lite på engelskahäftet. Nu kommer Desperate Housewifes , ska kolla på den :) Åhh btw det har varit stråålande väder idag, sol och allt. Såå jävla skönt. Men... humlorna har börjat komma nu och jag hatar dem ! Förlåt men jag är fan rädd för dem ! Är inte ni?  Usschh måste bin och humlor komma? Aja there's nothing I can do about it.. Här kommer kläderna, ska dra puss ♥


image52

    

Sovmorgon

Good morning !

Vaknade vid halv nio, duschade, åt frukost och nu kollar jag på tv. Spårvagnen går 10.57 tror jag så jag ska snart klä på mig och fixa mig :) Har två lektioner idag, eller aa tre eftersom jag ska ha sånglektion också så det är ganska sooft. Sen efter skolan tänkte jag gå till stan och kolla om jag hittar en halsduk eller något annat :) Sen måste jag hem och... jaa plugga, men det kanske ni redan visste :P haha Solen var framme förrut men den har försvunnit. Hoppas att den kommer fram igen :) Nej, nu ska jag dra mig, skriver senare puss ♥

Nu mår jag lite bättre :)

Hallohalloo !

Nu har jag pluggat på engelska häftet. Har faktiskt gjort ganska mycket så jag är nöjd :) Analysen har jag inte mejlat än, ska kolla igenom den en sista gång sen skickar jag den ! Gick också en promenad förrut innan jag började plugga :) När mamma kom hem ropade hon på mig att jag skulle komma. Jag gjorde det och då sa hon att jag skulle blunda och hålla fram mina händer så jag gjorde det. När jag öppnade ögonen låg det en massa hundralappar i min hand och jag räknade dem och det var 1000 kronor ! :D Fatta att jag blev glad. Det var längesen jag hade så mycket pengar. Får inte hela mitt studiebidrag för mamma betalar en massa andra grejer och så. Nu är jag happy :D Ska kanske köpa en halsduk eller något och så ska jag nog spara pengarna :)

Imorgon börjar jag 13.10 men har sånglektion vid 12.00 Det var ett tag sen jag hade det nu för vi har ju haft schlagerprojektet så det ska bli kul att ha det igen ! Nu ska jag bara mejla analysen, sen ska jag nog gå och lägga mig, Godnatt ! 

Mathilda, det var ett tag sen jag såg dig nu, saknar dig <3


It's not a good day today

Tjoohoo !

Skolani dag har varit hemskt. Fick ett nytt projekt vi ska jobba med nu tills vecka 22. Vi ska göra en teaterpjäs om rödluvan. Vi ska skriva manus - fixa repliker, rekvisita, bakgrundsbilder, scendekor och en massa annat ! Det är fan jobbigt. Analysgrejen ska vara inlämnad idag också. Lämnade inte in den i skolan, man kunde skicka den om man ville så jag ska göra det idag. Frågade läraren om analysmetoderna men förstod inte så mycket av det han sa. Han hade bråttom så det gick väldigt fort. Så jag blev lite depp. Vill göra bra ifrån mig och jag känner inte att jag kan göra det den här gången.
 
Sen fick alla reda på att vi skulle ha ett nationelltprov nu på torsdag ! Jag som trodde att vi skulle ha dem i maj, men neeej vi ska ha ett om tre dagar. Är det inte perfekt? Såå jag är verkligen depp. Kommer fan inte klara det ! Förra året fick vi ett engelskahäfte som skulle hjälpa oss med det grammatiska inför de nationella proven och jag har gjot 8 sidor av 30 ! Får fan skylla mig själv men ändåå.. får panik. Så nu måste jag rååplugga tills på torsdagen + att vi måste vara färdiga med replikerna och så .. PANIK !

Denna vecka kommer att vara en dålig vecka.. I just feel it ! Faan.. Aja nu måste jag gå och plugga. MÅSTE ! Pusspuss ♥

Jävla analysgrejs

Hello !

Duschade precis, och nu sitter jag här och kollar på 40 year old virgin och käkar lite choklad :)

Åkte hem till Maja och Lotta förrut. När jag kom hade Maja redan börjar med bullarna så degen var redan klar haha :P Vi kollade på Majas teatergrej på tv som de spelat in, den var rolig ! Sen satt jag och Lotta vid datorn medan Maja höll på med bullarna :P Sen kollade vi på One tree hill och åt bullar <3 Myys. Bullarna var suupergoda :D Gick hem vid halv sex. Det var härligt väder, solen sken och det var lagom kallt :D När jag kom hem hade mamma lagat mat - klyftpotatis, ris , sås, sallad och någon biff. Det var jättegott.

Innan jag åkte till Maja och Lotta så hade jag skrivit ett mejl till min svenskalärare angående analysgrejen. Fattar ju inte vad jag ska göra ! Sen skrev han att den skulle vara inlämnad imorgon, jag ba WHAT !!?? Fick panik, har typ inte börjat med den... men jag försökte verkligen att skriva på den så jag satt med den i ungefär två timmar. Hoppas bara jag gjort rätt ! Men jag har faktiskt gjort mitt bästa, jag hoppas bara att det räcker annars vet jag inte vad jag gör. Det är såå typiskt. Varför just jag? Menmen nu är den typ klar och det känns skönt.

Imorgon börjar skolan.. orkar inte gå dit. Men måste ju göra det. Filmen som jag såg idag - I see you. Jag skriver vad den handlar om imorgon istället, orkar inte nu.. ska återgå till filmen, puss ♥


image51



Söndag

Hallo !

La mig två på natten igår vilket var ganska sent med tanke på att jag knappast sovit någonting. Jag kollade nämligen på film som mamma hyrt, fast hann inte kolla färdigt på hela. Det gjorde jag idag och den var helt okej. Den hette I see you, tänkte skriva vad den handlar om lite senare. Ska hem till Maja nu, vi ska baka bullar :) Mumsigt ! Måste plugga också och städa upp i mitt rum, ser för jävligt ut ! Har inte städat på evigheter ! Men nu ska jag gå och fixa mig, sen sticker jag till Maja :D Skriver senare , puss !

Lördag - Idol

Hej !

Tänkte berätta hur det gick nu idag. Jag och Anna gick upp kvart över ett på natten och fixade iordning oss och så. Sen gick vi ner till Mölndal och tog bussen klockan tre på natten till Korsvägen. Sen gick vi och ställde oss i kön. Kön var faktiskt inte så låång men det regnade jätte mycket så det var verkligen jobbigt. Såå vi satte oss på en filt i regnet med våra paraplyn och käkade macka och lyssnade på musik. Det var lite myssigt haha. Sen började kön röra sig framåt, vet inte varför egentligen. Helt onödigt eftersom de inte skulle öppna förrän nio på morgonen såå vi stod i regnet och min filt blev jätte blöt och äcklig. Sen kom Åsa och Steffi. De hade med sig två kompisar som de stod med men det var ändå kul att träffa dem. Sen stod vi bara och väntade, det regna hela tiden ! Och jag var såå jävla kall, mina fötter var helt frusna och min rumpa, mina byxor och min tröja var blöta ! Usscchh ! Tiden gick väldigt långsamt så jag försökte komma på något att göra så jag sa en massa ord baklänges haha :P Hur tråkigt som helst ! Sen lekte jag och Anna några lekar för att få tiden att gå haha.
 
Det slutade att regna när klockan var åtta kanske. Tv kom och Peter Jidhe var där och gick runt bland alla och sa välkommna och sånt, man ba what? Sen sa dem att vi skulle göra vågen och skrika Göteborg och Sluta jiddra Peter och sånt bara för att få med det på hemsidan och sånt :P Vi ville bara in så vi började skrika : Släpp in oss, släpp in oss haha. Sen när klockan var över nio kom vi in ! Sen fick vänta på våran tur och jag var hur nervös som helst. Sen ropade de upp mitt nummer och sen fick jag gå in och sjunga och det gick jätte dåligt. Var nervös och trött och det gick inte bra. Är såå besviken på mig själv ! Jag gjorde inte mitt bästa, vet att jag kan göra bättre menmen va ska man göra. Jag kom inte vidare och aa det kändes så onödigt bara. Att stå i kö i sex timmar och bli blöt och frusen och sen göra dåligt där inne och inte komma vidare, nej det kändes inte bra.


Anna och Åsa kom inte heller vidare men Steffi gjorde det så jag är glad för hennes skull :) Sen vid elva åkte vi hem. Jag kom hem och var lite depp, kollade på tv och käka frukost. Sen vid halv två så gick jag och la mig, var hur trött somhelst, har inte sovit på ett dygn ! Såå jag sov några timmar tills mamma och Melinda kom in och väckte mig vid halv ju. Sen käka jag taccos och nu sitter jag här. Är fortfarande lite trött men jag ska inte lägga mig än. Gör det lite senare. Ska kolla på The butterfly effect sen klockan halv elva och kanske läsa min bok om jag orkar.

image42

image43


image44

Hemma hos Anna


Hellu ! 

Sitter här hemma hos Anna nu. Pluggar på min låt till Idol. Det går inte så bra :P blandar ihop meningar och aa det är jobbigt ! Är faan nervös nuu ! 

Innan jag tog bussen till Anna mötte jag pappa i Frölunda torg. Han fick skriva på en grej till Idol. Om man är under 18 år måste man ha målsmans underskrift så han fick skriva att det var okej att jag sökte :P Sen tog jag bussen till Anna. Hon mötte mig på Mölndal och så gick vi till Willys och köpte lite candy. Köpte också äpple och klementin till imorgon :) Sen gick vi hem. Hade en tung väska med mig igen så det var lite jobbigt men det gick bra ändå. Det var fan jätte varmt ute, hur skönt som helst ! När vi kom hem till Anna spelade vi lite gitarr och sjöng, sen fixade vi käk - hamburgare :) Det var gött ! Sen gick vi ut och tog en promenad, härligthärligt ! Gick upp på ett berg och kolla på utsikten, mycket fint , haha. Sen gick vi hem och kollade på talang och käka godis och myyste <3 

Vi ska ta en buss som går tre på natten imorgon, såå vi måste gå och lägga oss snart. vi kommer vara helt döda haha. Har med mig en filt också som vi kan sitta på medan vi väntar för vi kommer ju få sitta ett tag och vänta ! Men det ska säkert gå bra. Ska ha med mig kameran och ta lite kort och så lägger jag upp det imorgon och berättar hur det gick :D 

Nu ska jag och Anna fixa lite mackor tills imorgon, wish me good luck ! I need it . Pussss ♥

Lite bilder fårn idag :

image46




image47


image48

 

Fredag

Hallo !!

Ledig idag :D Sköönt ! Vaknade vid halv elva, duschade och käkade sedan frukost. Sen har jag diskat och kollat på tv och nu håller jag på och packar. Ska sova hos Anna idag och imorgon blir det Idol !! Vi kommer vara där på natten, typ kanske vid tre eller fyra såå det kommer bli en lång dag imorgon.. Hoppas att man kommer vidare, men man vet ju aldrig. Imorgon sjunger man för en fejkjury och om man kommer vidare så kommer man till den riktiga juryn. Kommer vara såå nervös imorgon haha, men jag hoppas att det går bra. Får göra mitt bästa. Mer kan jag ju inte göra.

Såg en film igår med mamii - 1408 . Handlade om en författare som skriver spökhistorier och så vill han ha ett rum på hotellet , rum 1408,  men hotellägaren vill inte att han ska vara där. Det har skett en massa mord i det rummet och ingen har kommit ut levande från rummet. Men han går ändå in där och så händer det en massa saker... jag tyckte den var sådär.. trodde den skulle vara bättre. Den var lite konstig menmen.. Helt okej :) Men nu ska jag fortsätta med packningen och sen ska jag ringa Anna, puss ♥

image41

Tre personer på gympan

Käkade precis kinamat - Loove kinamat <3 Ska snart läsa min bok.
Jag åkte till skolan för att ha gympa kl 13.00 men det var bara jag och Sunna där. Sen kom Mats. Det var bara vi, fatta !! Vi var tre av fyrtio personer :P hahah. Vi gjorde en frisbeelek. Läraren var också med :P haha men det var okej. Efter det tog jag spårvagnen hem med Mats. Kom hem, duschade och kollade på tv. Började också med analysgrejen men det gick inte så bra. Det är fan svårt ! Nu ska jag läsa min bok, puss !

Tisdag och Onsdag

Hallo, vaknade vid halv tio. Sovmorgon till 13.00 :D , ska bara ha en lektion - gympa. Lite onödigt men ska ändå dit. Okej tänkte berätta om igår och i förrgår när jag sov över hos Anna :)

Okej på tisdagen började jag 12.50. Vi repade och spelade in i studion så att juryn skulle få höra lite av alla låtar :) Det var kul ! Slutade vid tre. Tog sedan 4an till Mölndal. Det var jätte varmt ute , solen sken så jag provade att gå till Anna. Har aldrig gjort det förut, hon har allid kommit och hämtat mig :P haha såå jag prövade mig fram. Det var ganska jobbigt för jag hade så jävla mycket på mig och det var såå varmt och min väska var såå jävla tung.. så det var jätte jobbigt men jag hittade ändå till Anna :D !! Glömde att säga en sak.. när jag var påväg upp till henne så såg jag ett rådjur, helt sjukt. Den var nära mig och kollade på mig och jag blev lite rädd men den gjorde ingenting :P haha
Kom hem till Anna, solen sken och jag var happy !

Vi lyssnade på musik, spelade gitarr och sjöng och pratade. Sen kom Annas syster. Hon skulle också sova över här. Annas mamma och pappa var borta såå aa det var bara vi där. Eller bara och bara - det var Anna, jag, Helena och hennes hund Theo, Niklas, Carro och hennes hund Nala och Oskar så vi var ju ganska många och alla skulle stanna ! Haha.. Vi åt sedan mat - spagetthi och köttfärssås. Efter det tog jag och Anna en promenad till Stensjön och köpte lite gott ! Theo var också med. Det var härligt att komma ut ! Sen kom vi hem och då kollade vi på tv, sen satt vi vid datorn och de var då vi fick veta.. att vi skulle lämna tillbaka våra Tokio Hotel biljetter ! De kanske inte kommer hit överhuvudtaget !! :'( Blev så jävla ledsen, VAFAAN !! Nu kommer jag kanske aldrig få se dem .. allt är förstört ! Orkar inte prata om de .. blir bara ledsen..
Sen efter det var vi depp. kom inte ihåg var klockan var när vi la oss, över tolv i alla fall. Vi sov på soffan. Det var inte såå bekvämt.. menmen det gick ändå.

Nästa dag som var igår började vi 11.00 på Brew House. När vi kom dit var det en massa folk där. Vi fick typ vänta i en evighet innan vi skulle ha soundcheck. Det var verkligen tråkigt. Ville bara åka hem men det gjorde jag ju naturligtvis inte. Efter soundchecket gick jag och Åsa till Mc Donalds och käka där. Sen kom Anna och Sunna. Efter att Sunna beställt mat att ta med så gick vi tillbaka till Brew House där vi fixade oss. Alla var stressade. Anna började att locka mitt hår. Hela hon var stress så Sunna tog över sedan medan Anna fixade till sig. Resultatet blev bra :) Tack Sunna och Anna!  Efter det var jag jätte stressad. Bytte kläder och sminkade mig jättensnabbt. Sen var det samling för alla då lärarna sa att föreställningen började halv fem ( vi skulle samlas kvart i fyra ) såå det kändes lite onödigt att vi hade stressat så mycket menmen. Jag sminkade mig lite till och klockan halv fem rullade programmet igång. OBS Det var inte då vi hade schlagergrejen, det var typ öppet hus för alla som ville komma och titta. Bara så ni vet :P Haha

Programmet var klart när klockan var lite över sex. När alla hade gått ut var vi tvungna att ta in fler stolar och det var verkligen stressigt. Folk började komma när vi höll på med stolarna men det gick bra ändå :) Sen väntade vi tills klockan blev sju. Pappa, mamma och Melinda var där och kollade på mig. Klockan sju satte allt igång och det var verkligen roligt att kolla på alla bidrag. Alla var jätteduktiga :D Tänk att vi har gjort allting på en vecka ! We are soo good :D När det var dags för vår tur var jag jätte nervös men det var så jävala rolig att gå upp och framföra låten och jag var jätte glad :D Efter det var det grupp 10 - sista låten. Sen var det paus. Juryn var tvugna att bestämma sig och sen efter att det gått 20 - 25 minuter var allt klart. Några som gått i Nymusik körde några låtar och sen fick man veta vem som hade kommit på 5:e , 4:e , 3:e, 2:a och 1:a plats ! Vi kom på 3:e plats !! :D Det är sjukt bra tycker jag haha så jag var jättenöjd. Grupp nummer 4 ( I think ) vann, dem var jättebra så grattis till alla er ! :) Sen var det slut. Kom hem vid kvart över tio, ganska sent och jag var glad :) fast min rygg och mina ben gjorde jätteont ! Stod ju upp hela tiden typ ! Sen la jag mig vid halv tolv eller något !
Ylva sminkade mig också såå tack till henne med :)

Såå det var allting :) Nu ska jag fixa mig, sen åker jag till skolan, pusshej

Sovmorgon

Heej !

Vaknade halv nio och tog mig en dusch. Sovmorgon idag till 12.50 :D Åt sedan frukost och kollade på tv. Sen har jag gått och packat hela tiden känns det som. Ska ju sova hos Anna idag + att det är konsert imorgon så jag måste ta med allting som jag ska ha med mig imorgon med.. Men nu är jag äntligen färdig :) Har inte hittat någon klänning .. PANIK ! Anna visade mig en klänning som hon hade och den var jättefin men jag vet inte om den passar mig, får kolla när jag kommer hem till henne. Hoppas, hoppas, hoppas ! Annars vet jag inte vad jag gör !  Får kanske köpa något men vet inte om jag hinner eller orkar göra det.. Aja orkar inte tänka på det nu, blir depp juhh.. Nu ska jag käka lunch, sen bär det av till skolan. Rep som vanligt, slutar vid halv fyra eller nåt och sen åker jag hem till Anna. Vet inte om jag hinner skriva mer idag, annars gör jag det imorgon och berättar allt om konserten :D Puss ♥

Måndag

Heelluu !

Det gick bra i skolan, vi kan ju typ allting nu. Det är bara små detaljer nu som vi kollar på så att låten, dansen och stämmorna ska bli så bra som möjligt ! När skolan var slut åkte jag hem och bestämmde mig för att jogga. Det var ju värsta fina vädret ute med sol och allt så jag passade på :) Det var jätteskönt att komma ut och jogga för första gången på länge ! Måste börja med att göra det, rör mig alldeles för lite.. not good. Men ska försöka göra det tre dagar i veckan :)

Efter joggningen var jag helt slut :P Duschade, käkade taccopaj och kollade på tv. Taccopaj är såå jävla gott, you should try it ! Måste plugga sen, läsa min bok och så.. sen måste jag fundera ut på hur jag ska skaffa fram en klänning till konserten. Den måste vara rosa, gul, röd eller vit och jag har ingen klänning i dem färgerna och jag passar inte i dem färgerna, får lite panik ! Jag behöver hjälp ! Vet inte vad jag ska göra faktiskt, hoppas det löser sig bara. Nu ska jag snart prata med Anna, kolla läget på hur det blir imorgon. Ska sova hos henne :)
Tänkte lägga in en försenad bild på min nya tröja, kofta eller vad man säger :P

Här kommer den:


image40


Bio med Anna :)

Tjaaa !

Kom hem för typ en timme sedan. Jag och Anna har varit på bio :D Vi såg Superhero movie. Den var typ som en Scary Movie film, den var helt okej, kanske inte värd att se på bio menmen.. Jag skrattade i alla fall :P Det var längesen jag gick på bio och det var första gången jag gick på bio med Anna så det var kul :D Kul att komma ut och så också ! Nu kollar jag på tv, ska snart gå och lägga mig. Skola imorgon så man måste ju vara pigg, men det kommer jag ändå inte vara, haha är såå seg på morgonen men det är väl alla, eller?
Nu säger jag godnatt till allihopa, men innan jag gör det lägger jag upp en hälsning som Bill skrivit till fansen efter operationen , sötnoosen <3


HI, IT'S BILL FROM TOKIO HOTEL!
I'm still not allowed to talk but I can write so I thought I would drop you a line here at TokioHotel.com to let you know how everything is going!
Most of you probably heard that the surgery went well which was a huge relief for me - I am so happy that it's done and over with now. The doctors tell me that everything will be fine but we can't be too sure whether my voice will sound the same as before....but I am confident that everything will be good!
I am so happy when these ten days will be over and I am finally allowed to talk again. I mean you really have to try to picture not being able to say a single word for ten days.....it's torture! Georg, Gustav and especially Tom are coming by on a regular basis to visit me which is great and helps me a lot....Tom is there pretty much 24/7. Thanks to everyone for all the "get well" wishes - there is so much circulating on the internet that I could basically read for the ten days straight and wouldn't even be able to finish reading all the comments. Thanks for your support - you guys really rock!!!!

Vad ska jag göra idag?

Godmorgon !

Vaknade för en halvtimme sedan, har ätit frukost och kollar nu på vänner :)
Det är inte så fint väder ute nu så jag vet inte hur det blir med joggningen.. annars får jag ta det en annan dag nu i veckan. Jag vet inte vad jag ska göra idag ! Det är fult väder ute så man blir värsta depp, åhh ! Är det någon som vill hitta på något idag? Säg till i så fall. Annars får jag kanske ringa någon och kolla läget :) Måste kanske plugga också idag, kanske läsa boken och göra analysen på rödlövan, eller i alla fall börja med den.
Nu ska jag återgå till Vänner. Puss ♥

Godnatt

Hej !

Har precis kollat på en film - The heartbreak kid ! Den var rolig och bra, skulle rekommendera den till er :) Tänkte att jag skulle skriva vad den handlar i fall ni vill se den:

Ben Stiller spelar Eddie, en 40-årig inbiten ungkarl som till slut säger ja till den vackra och sexiga Lila ( Malin Åkerman, svensk ). Men under smekmånaden i Mexiko förvandlas hans drömkvinna till en mardröm, och killen som haft svårt att binda sig inser plötsligt att han kanske har förhastat sig. Skaffa hem brödernas Farrellys hysteriska kärlekskomedi, och förbered dig på skrattfest !

Verkar den inte bra? Klockan är över ett och jag ska nog gå och lägga mig snart. Imorgon ska jag nog bara ta det lungt, jag kanske..kanske ska ut och jogga om det är fint väder. Måste börja göra det ! Och så måste jag sluta äta godis, ska fanimej göra det. Fast det är svårt, men jag ska försöka !

Melodifestivalen börjar närma sig nu, på onsdag smäller det. Då står jag på Brew house.  Är lite nervös.. men det är jag alltid innan jag ska på scenen, men det brukar släppa när man står där :)
Tänkte lägga upp en bild imorgon på den nya koftan, eller säger man kofta, vetifan asså :P Men spela roll, lägger i alla fall upp en bild imorgon som sagt :)

Godnatt , sweet dreams .

Bilder från igår

Okeej här kommer lite bilder från igår, de blev inte så bra men skitsamma ;P


 
image39


                   


image27 

                 

Lördag

Halloo !

Igår (fredag) så hade jag ingen tid att skriva i bloggen, så jag berättar vad som hände idag istället :)

Jaa det började med att jag åkte till skolan och hade musik, repade på låten och så och det gick bra. Sen efter det så ringde jag Maja och mötte henne och hennes kompis Bella i stan. Vi gick runt och pratade och kollade i affärer, fast inte så länge. Det känns som att jag aldrig är i stan längre, och nu har det kommit en massa nya kläder och smycken och allting som jag missat så jag ligger nog lite efter :P haha.
Köpte en kofta på H&M som kostade 98 kronor, värsta billigt. Den låg på rean så det var perfekt så jag är nöjd :)

Sedan åkte vi till 4- gott och köpte lite godis till kvällen och så åkte vi hem till mig och kollade på tv och satt vid datorn och kollade på YouTube klipp. Efter det packade jag väskan med sovaövergrejer och så åkte vi hem till Maja där Lotta var.
 
Vid sex tror jag kom Julia :) , hon var lite brun och hade en ny sjal, en ny tröja och ett nytt armband som var jättefint. Hon berättade vad hon gjort och om allting och det verkade såå roligt ! Bo hos en familj och lära sig spanska och träffa nytt folk och så :D Det vill jag med göra.

Sen kom Claudia och så satt vi alla och pratade och skrattade :D Efter det gick vi till affären för att handla allt det som behövdes till middagen. Den blev ingen grillning. För kallt och så hade det regnat och så, typiskt.. såå vi letade upp det vi skulle ha i affären och det gick typ på över 400 kronor! Mycket pengar men det var det värt. Vi kom hem och började fixa maten. Sen när allting var klart så kom Nadia. Vi tände ljus och la upp allting på bordet - potatisbollar ( Kroketter? Jag vet inte vad de heter, men de är väldigt goda :P ) , lax ( Uschh ! :P ) Lövbiff ( de åt jag :D ) , sallad, baugette och så drack vi cider !  Det var verkligen jätte mysigt. Vi pratade om allting och skrattade mycket. sen berättade de om konstiga saker som hänt, spooky things, aa ni vet och jag hatar sånt. Blir så jävla rädd :P haha.

Sedan käkade vi efterrätt - Glass med hallon, mumsmums. Klockan var ganska mycket när vi hade ätit färdigt, tror den var över tolv :P Vi lekte en lek lite senare där man skulle ha kroppsdelar mot varandra. Först skrev vi en massa lappar, typ mun, arm, knä, huvud och sen drog vi två lappar och sa till tex Maja och Julia - Huvud mot arm och så skulle dem göra det och så håller man på så tills man inte klarar det längre ( jag hoppas ni fattar ) och det var kul :) Fast vi gjorde det inte så länge för vi var ganska trötta haha :P Julia och Nadia åkte hem vid kvart över ett på natten och jag och Claudia stannade. Fixade iordning mig och la mig vid typ två eller något.

Nu idag vaknade jag vid nio och var ganska pigg så jag gick upp, satte mig vid datorn och kollade lite och vid halv elva så vaknade Maja och Lotta ( Claudia åkte vid nio på morgonen, hon skulle jobba ) Vi åt frukost och kollade på One Tree Hill, sen åt jag lite godis. Sen kollade jag och Maja på en film - Just my luck med Lindsay Lohan, har sätt den förru och den är ganska bra :) Klockan fyra ungefär åkte jag hem och nu sitter jag här och kollar på Big momas house :) Den börjad precis.

Tack för en underbar dag igår tjejer. Det var hur kul som helst. Synd bara att Ella inte kunde komma. Men vi får göra om det snart igen ♥ Älskar er

Bilder kommer lite senare.

Grillning imorgon :)

Helluu!

Vänner kom inte, det var ishockey istället så jag letade efter analyslapparna istället men jag hittade bara två papper och jag behöver fem !! Såå jag får fråga i skolan imorgon och se om de har dem. Annars ligger jag lite risigt till :/ men det löser sig säkert , tror jag :P haha.

Sen gick jag och mamma en promenad, det var jätteskönt att komma ut i den friska luften, det var mörkt men inte kallt :) så det var perfekt. Sen duschade jag och nu sitter jag här redo att lägga mig typ, men ska inte göra det ritktigt än. Har inte ringt Julia, får göra det imorgon. Sen har jag försökt få tag på Ella men inte lyckats, hon fyller nämligen 17 år idag ! :D Sötnoosen <3

Imorgon blir det grillning med Maja, Lotta, Claudia och kanske Julia då om hon kan. Ella kunde inte :( Men det ska bli så jävla kul och mysigt ska vi ha ! :D Efter skolan imorgon så ska jag på stan med Maja, kulkul ! Sen ska vi kanske hem till mig och kolla film innan vi går hem till henne och grillar :)
Det ska bli en rolig dag imorgon, det behöver jag efter allt som hänt. Nu ska jag dra mig. Godnatt ♥

En bild på Ella kommer här, bara för att hon är 17 år nu ;) <3


image19


Torsdag

Halloo !

Har precis läst lite i min bok :) Nu kollar jag lite halvt på Two and a half men.

Skolan idag gick bra. Jag tänkte på Tokio Hotel mycket och på att vi kunde varit i Stockholm nu men jag försöker att inte tänka på det, men det är svårt...vi var ju såå nära..
Hur som helst så har vi har typ gjort klart dansen nu, och så har vi börjat med stämmor och sånt så det ska nog gå bra tror jag :) Jag hoppas i alla fall det ! Kom hem och kollade på OC. Sen till mat blev det pasta och kyckling, Gottigottgott :) Julia har kommit hem nu, ska nog ringa henne lite senare och kolla läget och se om det blir någonting imorgon. Vi tänkte träffas - Maja, Lotta, Claudia, Ella , Julia och jag och grilla eller någonting, men får se om alla kan. Det skulle varit roligt att träffa allihopa samtidgt, det var ju längesen !
Ska också leta upp analyslapparna som jag behöver till Rödluvan och sen ska jag kanske göra uppgiften. Får i så fall göra den efter Vänner. Sen måste jag duscha också och kanske ta en promenad, får se om jag hinner med allting. Men nu ska jag återgå till Two and a half men :) Puss !

Skulle varit en dag kvar ..

Hellu !

Har faktiskt pluggat lite idag, läst min bok "Girl with green eyes" Såå det känns bra, fast jag gjorde inte sagogreejen då man ska läsa en saga och analysera om den, men jag ska nog börja med den imorgon :)
Målade mina naglar också och så kollade jag på vänner. Sen har jag bara tagit det lungt.

Tänker på Tokio Hotel - Georg, Gustav, Bill och Tom. Imorgon hade vi åkt. Imorgon hade jag satt min fot i Stockholm för första gången. Imorgon hade jag sett Tokio Hotel för första gången, men nu är ju inte fallet så. Nu är allt borta. Gone. Bara sådär. Och jag kan inte göra någonting åt det. Det enda man kan göra är att acceptera. Acceptera läget. Det känns så jävla jobbigt och tråkigt att det skulle hända just nu, efter att man väntat såå länge på just detta ögonblicket ! Usscch. Imorgon när jag är i skolan så kommer jag tänka på det. Att jag kunde varit i Stockholm ! Nej jag vill inte tänka på det men gör det ändå. Jag kommer säkert gråta imorgon, men ska försöka vara glad i skolan. Det har ju funkar hittills så varför skulle de inte funka imorgon? Men huvudsaken är att Bill blir bra, han måste helt enkelt bli det. Annars vet jag inte vad jag gör ! Såå snälla snälla Bill bli frisk, bli frisk så att ni kan komma hit och spela på sommaren ! Jag älskar dig såå mycket. Jag älskar er så mycket ! ♥

Tokio Hotel - Always and forever

Onsdag

Hej !

Vaknade sju idag. Ville verkligen inte gå upp, var såå jävla trött men var ju tvungen att gå upp ändå.. That's life ! Vi repade våran låt och det gick bra :D , den blir bättre och bättre ! Sen kom två från GP som intervjuade en i våran grupp och så filmade dem oss när vi repade också. De kommer lägga ut den på deras hemsida så gå gärna in och kolla om ni vill :) haha men jag ville inte bli filmad, värsta pinsamt juhh, men shit the same ;P

Efter lunchen kom vi på lite dansmoves och sen vid tre slutade vi. Sen åkte jag hem, käka mat och kollade på OC. Nu ska jag plugga lite tror jag. Det är verkligen tråkigt men man måste juh. Och så regnar det ute, jävla väder ! Pratade också en snabbis med Julia, hon är i Spanien nu men kommer hem imorgon så det ska bli kul :D  Kram !

Äntligen !

Finally !!
Nu kommer man in, jag har väntat och väntat som en idiot haha :P Det har varit så jävla frustrerande. Men nu såå, hoppas bara att det funkar som vanligt nu :D Har velat skriva om en massa saker men jag får väl kortfatta allting som hänt ;P

I lördags så åkte jag ju till pappi , det var kul. Träffade brorsan och så myste vi och skratta mycket, perfekt ! :)

Skolan började ju i igår, det var väl helt okej. Vi började med schlager projektet - Vi ska jobba med 2:orna och 3:orna och skriva en svensk låt tillsammans + att vi ska göra dansmoves och fixa kläder som vi ska ha på oss när konserten är och det är om en vecka ! På onsdag ska vi vara klara med allting och kunna allting, stämmor, moves och text och musik , jaa allt ! Så det är lite stressigt. Vi ska ha konserten på Brew house? Jag tror det heter så :P såå om ni vill komma får ni gärna göra det :P haha. Det kommer att vara en jury på plats som kommer att ge oss poäng och så kommer en grupp att vinna.  Låter det inte kul? :) Jag ska spela tamburin och köra ;P haha. Vi är redan färdiga med låten och vi har börjat repa och det låter faktiskt ganska bra :D Så jag hoppas att det går bra ! Vill bara inte komma sist, det hade inte varit så kul  :P . Men huvudsaken är att vi har kul :)

Idag har jag haft utvecklingssamtal, det gick väl bra. Efter det åkte jag hem till Maja och Lotta och kom hem för typ en timme sedan. Vi baka kladdkaka och kollade på One tree Hill, Mys <3
Duschade precis och kollade på slutet av the starter wife. Nu ska jag nog ta del lugnt innan jag går och lägger mig.

Bills operation gick bra, i alla fall vad jag har hört :D . Nu får han inte prata på 10 dagar ! Hoppas bara att hans röst låter som vanligt men det är ju för tidigt att säga, men jag hoppas. Bill älskar dig <3
Och så ett grattis i efterskott till Georg :D ♥

RSS 2.0