Torsdag

Konstigt nog så kom det inga getingar idag. Jag såg inte en enda ! Såå dem måste ha lyssnat på min bön yesterday haha eller aa något måste ju ha hänt eftersom att dem aldrig kom ;P

Idag har det varit en slapp dag. Det har varit det ganska mycket nu på sista tiden men det är bara för att jag inte är helt frisk än. Men det är på bättringsvägen och jag tror att jag kommer bli frisk pretty soon så jag hoppas på det bästa ! Jag vill att det fina vädret ska hålla så att jag kan gå ut och sola och bada men nu kommer det ju bli sämre väder igen..typ åska och regna, perfect..så det blir väl inget med det. Jag får väl vänta och hoppas att det kommer lite sol innnan jag börjar skolan. Har verkligen förlorat all min färg från Italien..it sucks. Har väl sagt det förut men det suger verkligen. Vem fan vill börja skolan och vara blekfis liksom? haha !

Snart ska jag, Melinda och Kusin Lisa kolla på House of wax. Den börjar om en halvtimme ungefär. 21.55..inte den bästa tiden att börja kolla på en film när man ska upp sju nästa morgon men så får det blir. Det är ju ändå fredag imorgon . Wich means helg ! :D Kram

Getingar

Det var så jävla många getingar som kom in genom dörrarna på jobbet idag. Det var hemskt. Dem flög runt överallt och typ jaga mig så jag fick springa iväg så att dem inte skulle få tag i mig haha.Tyckte det var lite pinsamt att göra det eftersom att dem gamla bara satt och kolla på mig hehe men är man rädd för getingar (som jag verkligen är) så kan man inte göra så mycket än att springa iväg från dem. Varje gång det kom in en geting fick jag säga till dem andra (ja asså dem som jag jobbar med) att hjälpa mig få bort dem :P Det var hemskt fast jag skrattade jävligt mycket också. Mest åt mig själv..för att jag probably såg rolig ut när jag fick flipp och sprang iväg haha !

Hopas bara att det inte blir så här imorgon också because om det blir så I don't know what to do !
Såå please, alla getingar, back off  ;)

Germany

Påväg till Tyskland, (tänkte på Tokio Hotel a lot när vi åkte igenom Tyskland med bussen).





Jaa här är vi då i Germany :)




Funderade seriöst på att hoppa av bussen och leta efter Bill :P hehe

It sucks

Igår var det en dålig dag. Jag mådde kasst. Hade jätteont i huvudet, det var skit jobbigt ! Efter att jag slutat jobba gick jag hem, tog en panodil och gick och la mig så att huvudvärken skulle försvinna men det gjorde den inte. Så jag gick med huvudvärk hela dagen igår..så nu idag frågade jag om jag kunde sluta vid ett istället för halv fem och det gick bra. Jag kände att jag behövde sluta lite tidigare så att jag kunde vila upp mig efter gårdagen.

Det är verkligen jobbigt att vara sjuk. Jag känner mig trött hela tiden och jag får lätt huvudvärk. Jag hatar det ! Jag hoppas att jag blir frisk snart för jag orkar inte må såhär längre ! It sucks.

Anyway hoppas att ni andra mår bra ♥ kram


Chris Brown

Den här låten har jag fått på min hjärna. I love it ♥


Chris Brown - Forever





Last candy day

Sista godis dagen för mig idag, sen ska jag sluta. Jag åt ju inte godis på över två månader, sen började jag igen och nu ska jag sluta. Vill inte äta mer. Fan blir bara äcklad av det. Jag har ätit det ganska ofta på senaste tiden och nu har jag tröttnat på det ! Jag vill sluta äta godis, kakor, chips, glass och allt annat onyttigt som finns. Jag vill börja äta mer frukt och aa helt enkelt vara mer nyttig, så som jag var för ett tag sen :) Jag kommer må bättre då. Jag kommer nog sakna alla godsaker i början men det kommer försvinna efter ett tag.

Nu ska jag äta godis (även fast jag är ganska mätt) och njuta så mycket jag kan :) för det kommer dröja ett tag innan jag äter det igen (hopefully haha)

Step Up

Filmtips: Step Up

Snyggingen Tyler Gage är en rebell från fel sida av Baltimore som döms till samhällstjänst som vaktmästare på en högt ansedd skola som bland annat utbildar dansare. Han är utanför men utstrålar självförtroende vilket gör att denna vackra balettdansösen Nora Clark får ögonen för hans talang för street dans. Nora söker desperat efter en danspartner till examensshowen medan Tyler söker en väg till ett bättre liv. De kommer från skilda världar men när deras öden sammanlänkas slår det gnistor om dem..både på och utanför dansgolvet!

Se den !



Mycket man vill

Åhh Step Up är såå bra. Jag blir så himla sugen på att börja dansa när jag ser sådana filmer. Dans är så jävla roligt och man bir så glad av det. Det blir i allafall jag när jag dansar. Man blir nästan som en helt ny männsika :D Jag skulle vilja börja i hiphop eller aa något i den stilen. Jag tycker det ser så himla coolt ut :) men jag vet inte riktigt..vet inte om jag kan dansa sån dans. Men kanske om jag skulle börja ta lektioner i det..kanske att jag skulle bli bra då, vem vet? :) Det hade varit så kul. Jag har tänkt på det många många gånger men det har aldrig blivit av. Men så brukar det vara. Jag brukar alltid vilja göra saker men jag gör liksom ingenting åt det..och det är ganska synd för jag vill ju. Hmm jag kanske ska ta och kolla upp det, ja se om det finns någon dans jag kan börja i.

Men sen är det ju inte bara dans jag vill börja i. Skulle kunna tänka mig att börja spela fotboll igen. Jag gjorde det för tre år sedan och nu när jag ser någon spela fotboll så tänker jag tillbaka på den tiden då jag spelade fotboll. Jag älskade det. Men fotboll tar väldigt mycket tid. Man tränar 3-4 gånger i veckan + att man har matcher + jag ska hinna med skolan och alla läxor och prov..nej det blir för mycket. Jag tror inte jag skulle orkat det. Basket är också kul men det är nog lika tufft som fotboll. Jag vill lära mig att spela piano, jag vill ta sånglektioner, ja ni ser ju..det är mycket jag vill göra. Men det går ju inte att hinna med allting. Jag kanske borde bestämma mig för att börja med en sak och så får man se hur det går med resten. Nej nu blev det för mycket att tänka på :P haha måste ha lite break nu.

Tänkte käka lite mat och kolla på en till film. Puss

Det är så det ligger till

Hej !

Nu var det ett tag sen jag skrev och det beror på att jag inte orkat. Jag har inte ens suttit vad datorn dem senaste dagarna för jag har varit ganska trött och hängig. Jag är fortfarande förkyld men det är halsen som gör ondast + att jag har börjat hosta också så det är jätte jobbigt. Även om jag har varit lite trött så har jag ändå gått till jobbet och det har funkat. Får bara hoppas att det funkar denna veckan också. Min röst är hes så jag pratar pretty funny haha. Jag kan inte skratta normalt vilket är jätte jobbigt eftersom jag skrattar väldigt ofta i vanliga fall. Och när jag väl skrattar så börjar jag hosta och då gör det bara ont så jag får försöka att inte skratta och det suger ! Halstabletterna som jag tar hjälper inte så det är ingen mening att jag tar dem egentligen (fast jag gör det ändå). Och nu har det varit så JÄVLA fint väder och jag har inte kunnat gå ut och sola och bada vilket verkligen SUGER !! Big time. Nu när det äntligen kommer lite sol så kan man inte gå ut och njuta av den ! Buuhuuuu. Fatta vad jobbigt. Och idag är det 29 grader ! 29 grader, helt sjukt ! Och vet ni vad jag ska göra på denna fina dag?..joo sitta hemma och kolla på film. Visst låter det bra? Nej usch men vad ska jag göra? Det bästa för mig är att jag är hemma och vilar upp mig. Såå det får bli så nu. Även om jag hatar det.

Nu tänkte jag kolla på Step Up..önskar att jag kunde skriva att jag skulle ut och bada och sola men neeej det kan man inte. Nej usch vad jag klagar men ni måste ju ändå förstå att det är jobbigt ellerhur? Step Up är ändå jävligt bra såå den kanske göra mig på bättre humör, hopefully. Kram.

They are home :)

Nu har dem kommit hem :D My mum and my sister ! Nu när dem väl är hemma inser jag att jag har saknat dem väldigt mycket och jag tycker det är skönt att dem har kommit hem (även om det har varit kul att vara ensam). Vi har precis varit i affären och handat lite stuff till kylskåpet + att jag har handlat lite candy. Känner att jag behöver det nu när jag är lite dålig hehe ;P Men jag ska faktiskt sluta..soon . Promise !  ;)

Nej nu ska jag ta mig en macka and after that some candyy ! Kram ♥


Yummie:


I'm feeling better

Hallo :)

Jag har inte bloggat så mycket nu på dem senaste dagarna men det beror dels på att jag inte kände mig så bra igår men det vet ni ju redan. Men idag känns det faktiskt lite bättre. Jag har fortfarande ont i halsen och så är jag lite förkyld men jag är inte så varm längre som jag var igår så jag tror att det är på bättringsvägen :) Så det känns bra men man vet ju aldrig..det kanske blir sämre om några timmar men jag hoppas på det bästa !

Jobbade idag som vanligt och nu sitter jag här och väntar på att mamma och Melinda ska komma hem. Tänk att det redan har gått en vecka. Det har gått fort. Jag får väl se om dem är bruna nu när dem kommer hem. Min Italiaa färg har redan försvunnit..det är skit ! Fan vill ju vara brun ! Men till helgen så ska det bli fint väder..runt 30 grader har jag hört :D Men vi får väl se..


Sjuk?

Hej, hur mår ni? Med mig är det inte så bra. Jag tror jag börjar bli sjuk. Har ont i halsen och jag känner mig svag + att jag är varm in my hole body ! Varför just nu? Nu när man jobbar och allt. Jag har inte tid att vara sjuk nu.

Vaknade klockan tre på natten idag och hade huvudvärk, ont i halsen + jag var varm. Gick upp och tog en Ipren och bad till gud att jag skulle bli bättre och sen när jag vaknade vid sju på morgonen så kände jag mig bättre men nu..nu börjar det bli sämre igen..dem på jobbet kände på min panna och sa att jag var varm..och jag ba great ! Just what a need.. NOT ! Det var också en som sa att jag skulle ta en vitlöksklyfta och linda ost runt den and then put it i my mouth. Hon sa att det skulle hjälpa så jag får väl testa det, Usch ! (kommer må så illa efter det) Sen ska jag ta mig lite te och honung (jag som hatar te men det får gå ändå). Sen ska jag bara koppla av, vila upp mig så att jag blir bra tills imorgon så får jag hoppas på det bästa :)

Btw jag har namnsdag idag ! Det är mitt andra namn: Madeleine
Heter Nathalie Madeleine Eriksson såå nu vet ni det  ;P hehe

Måndag

Idag har jag jobbat. Var ganska trött..som vanlig haha och jag kunde inte sluta gäspa. It's something wrong with me :P Men dagen gick ganska fort. Efter jobbet gick jag hem och städade lägenheten. Jag vill att det ska vara fint nu när mamma och Melinda kommer hem. Och jag kan ju säga att resultatet blev pretty nice :) Nu ska jag bara vattna våra blommor. Vi har rätt många..typ över 20 haha så jag får väl börja göra det soon. Tänkte kolla på en film också men jag vet inte om jag hinner det..jag får se hur mycket klockan blir.

Nej, nu ska jag frossa chips och dip, mums ! Kram


Godnatt

With this picture på my angel säger jag godnatt, Godnatt ♥



Väska från H&M

Kollade på den här väskan idag på H&M men var lite osäker på om jag skulle köpa den. Men jag tror nog att jag kommer göra det i alla fall. Den kostar ju bara 149 kronor :) Och den är ju snygg ! Vad tycker ni?




Pic på det jag köpt idag :)

Nu kommer bilderna på the clothes jag köpte idag + halsbandet :)


Den här bilden tog jag inne på H&M..min arm och min hand blev lite konstiga på bilden (det blev något fel med ljuset) men det får funka ändå  ;P Linnet kostade 49 kronor:


Vit tunika från Gina Tricot. Kostade bara 49 kronor (det var rea på den):


Halsband från H&M, kostade 39 kronor:


Grå t-shirt med tryck från Cubus, kostade 99 kronor:

To the city and home to daddy

Now I'm back home. Åkte in till stan själv. Julia och Nadia kom en halvtimme senare. Vi kom dit ganska sent så vi hann inte kolla i så många affärer (fast vi provade ju en massa kläder också och det tog sin lilla tid..vi gick in i fyra affärer) men jag köpte ändå i tre av affärerna. It was my day :) Ibland så hittar jag ingenting och ibland så hittar jag en massa. Det är så det brukar vara. Känner ni igen er? Vi käka också på Mackedonkan. Köpte Big Mac & Co som vanligt. Beställde plusmeny också och fick ett lila Coca Cola glas, nice.

Tog sedan spårvagnen hem till papi och var där en stund. Jonathan var också där. Han är såå söt, min brorsa :) Jag och pappa kollade på skönhets tävling. Alla tjejer var så perfekta. Perfekta leenden, perfekta tänder, perfekta ansikten och perfekta kroppar. Jag undrar hur dem ser ut utan smink haha. Om jag ska vara ärlig så fattar jag inte varför man har såna tävlingar. Personligen så tycker jag det är lite..hmm..knasigt. Men det är bara min åsikt. Vad tycker ni?

Jag gick hem vid halv åtta. Pappa följde mig en bit, snälla papi <3 och nu sitter jag här. Dagen har gått så fort, helgen har gått så fort och imorgon ska jag jobba. Så jag får väl försöka lägga mig tidigt idag..maybe vid elva eller något.

Visar vad jag köpt om en stund. Ska bara plåta det först ! Kram så länge


Btw det var längesen jag la upp en bild på dagens outfit så jag tänkte jag kunde göra det nu :)






Leggings från ?
Tunika från Rut m fl
Grått linne m tryck från H&M
Hooddiiss från ? (fick den av papi :)

Söndag

Today ska jag och Julia till stan. Orkar inte sitta hemma längre hehe. Måste ut, andas frisk luft. Sen ska jag kolla rean också. Hoppas att jag hittar något fint :) Fast det är nog inte så troligt..allting har väl gått åt nu..menmen will see. Julia ska ringa mig vid två och efter det åker vi väl. Tänkte också åka hem till papi lite senare och käka mat där. Så får jag träffa brorsan också :) Det var ju ett tag sen jag gjorde det nu.

Nu tänkte jag fixa mig. Julia ringer ju snart, kram


Sweet

Before I go to bed måste jag lägga upp den här bilden på Penn Badgley och Blake Lively. Visst är den söt?

Och dem är såå söta tillsammans :)


Lördag

Idag har jag bara varit hemma och slappat. Det har varit så mycket nu denna vecka. Kom hem från Italien på måndag natt, började jobba på måndag morgon, var ute med Julia torsdag kväll och så var det ju Gothia nu igår med Julia och Carro. Så jag kände att jag behövde en liten timeout från allting..bara vara hemma och relaxa :) Ibland så behöver man det, eller hur?

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer..åker kanske in till stan och checkar rean men jag vet inte. Får se om jag orkar det haha. Har blivit en riktig latis nu när jag börjat jobba. Jag orkar ingenting ! Nu förstår jag hur min mamma känner sig när hon kommer hem från jobbet. Föresten hon ringde idag fast vi pratade inte så länge. Det kostar så mycket pengar om man ringer från utlandet men det var skönt att höra hennes röst. Hon sa att det inte hade varit så bra väder nere i Ungern..och imorgon skulle det regna men dem hade det bra ändå :)

Nej nu ska jag nog lägga mig..


Sweet dreams


Dag fem i Italien

Nu kommer dag fem i Italien :)

Torsdag:

Idag vaknade vi tidigt - klockan sju. Vi ställde oss vid busshållplatsen vid kvart över åtta (bussen skulle gå halv nio) och så var vi i San Marino  vid halv tio. Bussen stannade vid en utsiktsplats där man kunde se hela staden typ. Det var såå vackert. Tänk att ni sitter i ett flygplan och kollar ut genom fönstret och ser en massa fält där nere eller aa vad ska man säga...såna små plättar..ni vet väl vad jag pratar om vah? Alla som har åkt flygplan vet nog vad jag menar..hoppas jag haha ;P I alla fall det var sjukt vackert ! Det fanns en massa små butiker som vi kollade i och allt var så mysigt ! Vi tog också en toast där. Vi hade två timmar på oss att gå runt och kolla på allting så man hann inte se allt men det räckte ändå och jag ångrade verkligen inte att vi åkte dit. It was worth every minute !

Vi kom tillbaka till Rimini vid ett och gick hem och snarka en timme. Sen gick vi till RoxyBar..again haha. Typ stammisar där hehe. Nästa stopp blev playan. Vi solade och badade där i två timmar sen gick vi upp till hotellet och fixade oss. Efter maten strussa vi runt på gatorna som vanligt. Sjung också kareoke på en restaurang haha. Sorry seems to bee the hardest word blev det. Dem hade typ ingenting annat som jag kunde men det var kul ! :)



Väntar på att bussen ska komma:



Utsikt:




   


Små gränder med affärer:



 


Staty:




Vacker kyrka:

'

   


Like this pic:



     


Knasiga jag  ;P




Vet inte riktigt vad det är..haha men jag tyckte den var vacker:




Systembolaget. Det fanns en story bakom namnet men jag kommer inte ihåg den :P




På playan. Njuter av the delicious ice cream:



 


På kvällen (I know..jag har röda ögon men skitsamma ;P)




Här sjunger jag kareoke hihi:


Nattinlägg

Såådär ! Har precis kommit hem från Gothiadiscot. Jag, Julia och Carro (Julias kompis) har haft jättekul ! Vi har flummat runt och hoppat och dansat och shakat och aaa allting ! Jag och Julia kom dit vid halv sju. Då var kön hur lång som helst. Den sträckte sig från Svenska mässan till Valhallabadet ! Fatta vad långt. Och då hade dem inte ens börjat släppa in (släpper in vid sju) så vi ställde oss typ längst bak och aa väntade. Carro kom lite senare. Vi kom in vid halv nio typ så vi stod i kö i två timmar vilket var lite jobbigt, och då hade vi inte ens börjat dansa (!) Jag såg en massa folk som stod och hånglade och tafsade på varandra (usch) men jag skrattade bara åt det. Det såg lite roligt ut. Jag ville inte hångla med någon. Kom inte dit för att hångla runt utan för att dansa :D Musiken var väl sådär, mest techno (det blev lite tröttsamt efter ett tag) men annars var det väl bra. Jag var helt crazy och hoppa runt som en galning haha och så hade jag en blå kjol (det blev kjolen tillslut) som åkte upp hela tiden men jag brydde mig inte. Fick hålla i den lite men det var ju ändå så mörkt i lokalen så jag tror inte att alltför många märkte det  ;P

Nu känner jag mig helt döv och min röst är lite rostig. Vi skrek också väldigt mycket haha ! Men jag hoppas det går över imorgon. Jag har inte ätit sedan klockan ett idag så jag tänkte ta mig lite flingor. Vet att det är sent men jag bara måste ha något i mig ! Imorgon ska jag sova ut och inte gå upp klockan halv sju som jag gör annars när jag jobbar. Det ska bli så jävla skönt ! :D

Godnatt ♥

Disco på G

Jag fick sluta lite tidigare idag vilket jag verkligen behövde ! Ska ju på Gothia discot idag och jag känner att jag behäver lite lugn och ro innan jag ska shaka loss på dansgolvet med Julia  ;) haha ! Ska snart göra iordning mig..raka benen, fixa med sminket och såna grejer. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig ännu men funderar på att ta en kjol. Det kommer bli sjukt varmt där inne sen när man väl ha dansat en stund så det är kankse bäst att jag tar en kjol. Upptill tänkte jag ha ett kort linne men vi får se hur det blir. Discot börjar sju och jag och Julia ska börja köa vid halv sju. Vi kommer säkert att få stå i kön i minst två timmar innan vi kommer in. Det brukar bli så. Köandet är värst ! Åhh det ska bli kul att dansa. Var ett tag sen man gjorde det :) Loove to dance. Man blir så glad då, håller ni inte med mig? :)

Kram

Torsdag

Jag har precis kommit hem från stan. Har varit ute med Julia och träffat en massa folk. Vi har haft kul som vanligt och flummat runt :D

När vi gick mot Scandinavium skrek Julia okeeyyy jättehögt (vi höll på och löjla oss och skrek en massa saker hehe). Då skriker en tjej som går med en hund tillbaka till oss..eller aa en dam typ eller vad man ska säga :P Hon ba sa ni till mig. Vi ba neeej. Nähää säger hon. Sluta skrik då, jag tar ju åt mig ! Och så vände hon och gick därifrån..hel skumt.

Sen mötte vi henne i Nordstan också. Då sa hon: Ni skriker inte nu. Vi ba nej. Jasså men skrik nu då sa hon tillbaka. Nej vi vill inte det sa vi. Nähää, ahhaa okej sa hon och så gick hon därifrån.Vi började skratta lite (vi tyckte ju att hon var lite konstig) men då kom hon tillbaka. Julia blev fan rädd..jag med. Trodde hon skulle släppa hunden på oss eller något men hon kom fram till oss och så sa hon till mig: Du är jättefin, verkligen. Du har fint ansikte och har sminkat dig naturligt, inte för mycket. Jättefin är du. Jag blev lite paff men sa givetvis tack. Hon sa också att Julia var fin och att vi inte skulle hänga här. Att det inte var ett bra ställe för oss. Att man åker ner i skiten..botten liksom. Vi bara höll med tills hon gick därifrån. Jaa hon var lite konstig men det var ändå trevligt att höra att man såg bra ut..även om de kom från henne ;P haha Jaja nog pratat om det.

När vi skulle åka hem åkte jag med 16 bussen med Julia. För att hålla sällskap (egentligen tar jag 1:an eller 7:an direkt hem till mig). Jag skulle gå av på Markland och när vi var just på den hållplatsen kommer jag på att jag har mina saker i hennes väska, alltså mina nycklar och mitt spårvagnskort. Det viktigaste ! Såå jag får panik. Sliter upp hennes väska för att hitta mina nycklar vilket jag inte gör. Gräver som en galning och hittar mina och hennes nycklar. Dörren håller på och stängas och jag skyndar mig att öppna den, slänger tillbaka Julias nycklar och går av bussen, haha. Snacka om att jag hade tur ! Fick mina nycklar..spårvagnskortet får jag imorgon. Vi ska ändå träffas imorgon för då är det dicsotime ! :D Hoppas bara jag orkar dansa imorgon. Kommer väl vara helt slut efter jobbet men jag hoppas att det går bra ändå :)

Nej nu måste jag fixa iordning mig och sedan ska jag nanna. Ska gå upp vid halv sju imorgon. Godnatt !

Nyduschad

Nu är jag nyduschad och fräsch. Sitter här i min ensamhet och käkar lite candy och kollar på Girlilicious. Känns som programmet har pågått for ages men det gör ingenting. Det är ju ganska kul att kolla på om man inte har något att göra. Efter the programe måste jag fixa spaghetti som jag ska ha med mig till jobbet imorgon men det tar ju bara några minuter så det löser sig. Måste också försöka lägga mig lite tidigare idag så att jag är pigg imorgon men det är svårt att lägga sig tidigt när man vill vara uppe sent men vi får väl se hur det går hihi (probably not so good)


Nej nu ska återgå till mitt godis ;P Kram !

 


Day fyra i Italien

Nu tänkte jag skriva om day fyra (glömde ju bort att skriva den trejde dagen, alltså tisdagen).

Onsdag:

Idag åkte vi in till stan. Det skulle nämligen vara en marknad där. Vi tog bussen dit och fick stå hela vägen. Det var varmt och trångt och jobbigt but we survived. Marknaden var inte så märkvärdig utan likadan som alla affärer vi gick förbi borta hos oss (alltså där vi bodde) så vi gick runt i butikerna istället. Hittade ett linne som jag köpte :) När vi hade kollat i stan en stund åkte vi tillbaka och käkade på RoxyBar (det gjorde vi också på tisdagen, prövade på en "Happy Burger" som var svingod) och jag tog en "Happy Burger" igen, mums. Sen gick vi och solade men det blev ganska sent..runt halv fem. Låg där i ca två timmar, gick hem, duschade och käkade seda mat på hotellet. På kvällen gick vi ut och checkade olika affärer och kollade busstabeller till San Marino (en stad i Italien. Den räknas faktiskt som en egen stad) som vi skulle åka till nästa dag. Bussen skulle gå väldigt tidigt nästa morgon. Vid halv nio men innan vi gick och la oss passade vi på och ta en glass - Nutellaglass of course ;)

Stan:





Var tvungen att ta kort på balkongen..så mysig:



The market:


Poosa inne i affären är ett måste haha:



RoxyBar:



Ni ska bara veta hur mycket Tokio Hotel saker dem hade där nere !! Kuddar, väskor, posters, böcker och tidningar om dem,plånböcker, kalendrar + deras skiva - Scream. Det trodde jag verkligen inte..att dem skulle ha såå mycket med dem. Men det var kul att se. Log för mig själv varje gång jag såg dem <3



När vi var påväg att kolla busstider stod det tre indianer som showa lite. Dem var jättediktiga. Rööös när dem spelade, såå bra var det !



Karusell. Den var såå fin. Kände för att åka, bara för skojs skull men gjorde det aldrig.




Ensam i one week

Jaa..nu har jag slutat jobba. Fick gå lite tidigare :) Sköönt. Nu tänkte jag väl koppla av..kanske köpa lite godis..hrmm jag har typ börjat äta igen. Och jag som sa att jag inte skulle göra det hehe men det har liksom blivit så på något konstigt vis ändå men jag och mamma har bestämt att vi ska sluta äta candy nästa vecka såå från och med nästa vecka ska jag inte äta något !

 Har messat Julia men hon svarar inte. Hon har feriejob precis som jag fast hon slutar klockan sex (hon börjar nio istället för åtta som jag) Tänkte höra om hon ville komma hit nu när jag är själv hemma. Det är nämligen så att mamma och Melinda har åkt till Ungern idag med moster och Kusin Lisa. Dem ska vara borta i en vecka så jag ska vara själv nu for a hole week ! Det har jag aldrig varit förut, liksom helt själv men det ska bli roligt. Ville såklart följa med dem men jag har ju jobb nu så de funkar inte. Om jag inte haft det hade jag lätt följt med men nu är det som det är. Lite surt bara att man inte kan följa med...jädrans jobb hihi nej men det är okej :) Jag och mamma får väl åka på en resa själva någon annan gång.

Nej nu ska jag försöka få tag på Julia. Skriver senare om vad jag gjorde på dag tre i Italyy + att jag ska lägga in lite bilder :)


Julia

Träffade Julia för ett tag sen..bara en liten stund på min hållplats. Det var kul att se henne. Har fan saknat henne <3 She is my angel och jag har alltid kul med henne. Kan prata med henne om allting och jag litar 100 % på henne. Vi har känt varandra i 4 år. Både jag och hon började i samma klass i sjuan på Nordhem - Musikklass. Till en början tyckte jag att hon var lite..hmm jag vet inte, lite "tro att hon är bäst" typ men det ändrades ju fort. Efter ett tag var vi jättetajta och vi gjorde allt tillsammans. Vi flumma runt och skratta sjukt mycket (det gör vi ju fortfarande) och vi hittade på namn på folk som vi såg i skolan haha t ex en kille som alltid bar röd tröja (gillade honom ett tag hehe) han fick namnet rödingen. Så varje gång vi såg han så sa vi, nämen där är ju rödingen hihi. Det var kul. Lite andra namn..väskmannen, trynet, kalle anka, apan haha..jaa det var hur kul som helst. Sen bestämde vi också för att säga hej till en "ny" kille varje vecka som vi inte hade pratat med förut och det gick väl sådär ;P Sen spelade vi pingis varje dag så everybody kände ju igen oss så vi fick namnet pingistjejerna :) Sen tjafsade vi med en massa killar hela tiden som alltid picakade på oss, det var faktiskt lite kul. Jaaa jag kan berätta om såå många saker (som handlar om mig och Julia) för vi har sååå många många minnen tillsammans. Inte bara från skolan såklart utan en massa andra saker ! Men det får jag ta en annan gång..maybe ;)



Bjuder på denna hehe, Julia och jag för..hmm ett år sedan I think..maybe längre:



En dag i stan :D





Hemma hos Claudii:





Julia jag älskar dig. You are my soulmate, my best friend ♥

Dag två in Italy

Hellohelloo !

Nu tänkte jag skriva om vad som hände andra dagen i Italien (första dagen: söndagen hade jag visst också glömt bort att skriva om..ooppss) eller aa det jag skrev där nere i alla fall..vilket inte är så mycket, som sagt det blev ju inte så mycket skrivande menmen ni får ju bilder också så det ska nog funka ändå :)

Måndag:

Vaknade vid halv nio, åt frukost. Efter breakfaasten gick vi upp till vårat rum och fixade till oss, jaa asså bytte om till bikni och smörjde in oss med solkräm. Efter smörjandet gick vi till playan. Vi låg där och sola (och bada) i några timmar - Härligt ! Käkade också vattenmelon på beachen. Efter att vi stekt på playan gick vi tillbaka till hotellrummet, duschade. Sedan begav vi oss till RoxyBar (en restaurang men det kankse ni fattade :P) och tog en pizza där - Salami. Mamma kände sig lite konstig så hon gick hem och vilade sig. Jag och Melinda gick och satte oss ute på balkongen och läste samtidigt som jag käka godis - Lovely ! Men efter en stund fick jag huvudvärk så jag gick också och vilade mig. Melinda gjorde samma sak. Vi sov i några timmar. Gick sedan ner och käka mat..eller aa inte mamma hon mådde fortfarande dåligt så jag och Melinda satt ensama..lite tråkigt men det gick ändå. Sen på kvällen gick jag och Melinda ut. "Ciao Bella" fick man höra några ggr från killar, haha även om man såg ut som "hej kom och hjälp mig" ;P

Playan (ser det inte underbart ut ?!)


Löövely !


Havet:



Melinda is running for her life:




 


I'm back :D

Hallo everybody, nu är jag tillbaka ! :D
 
Sheet jag vet inte vad jag ska börja..det har varit så otroligt kul i Italien ! Vi hade tur med vädret every single day då det var lite över 30 grader varja dag :) Så det har varit jätte skönt. Bada och sola har jag gjort varje dag. Har också ätit pizza/hamburgare varje dag..hrmm..not so good men what the heck. Semester vafaan ;) Jag har också ätit många glassar där nere, mest Nutella glass och en annan glass..kommer inte ihåg vad den heter men det är typ som Magnum glass. Mums på det !

Fan vad jag längtar tillbaka. Det var liksom så bra där. Okej hotell rummet var ganska litet men det funkade ändå. Vi var ändå inte inne så mycket. Vi var mest ute och strussade runt på dem långa gatorna och kollade i dem tusen olika affärerna som fanns där + att vi var på stranden. Åhh stranden..solen. Ta mig tillbaka ! Inget mer solande, inget mer badande, inga mer folk som kommer fram till en när man solar och frågar om man vill ha massage, om man vill köpa solbrillor, glass, halsband, göra tatuering (ingen riktig), handdukar osv. Ingen mer som går runt och skriker KOKO ! KOKO BELLO ! på stranden (koko bello=kokosnöt). Inget strussande längst gatorna mer när det är kväll (som man inte kan göra här hemma i Sverige eftersom att allting stänger så jävla tidigt om man jämför med Itlalien där alla har öppet till aa 1-2 på natten om inte längre (!) Inget mer sittande på restauranger och käka god mat (Åhh det var speciellt en hamburgare som jag gillade, beställde en "Happy Burger" som den hette tre ggr hihi).
 
Allting är liksom över och det är tråkigt. Men sen är det ju också skönt att vara hemma. Har längtat efter frukosten ovanligt mycket (kan bero på att vi käka samma sak hela tiden på hotellet: fralla, smör, jordgubbssylt och juice. Inte världens godaste precis) Man brukar ju säga borta bra men hemma bäst och det stämmer faktiskt !

Jag sa ju att jag skulle föra en liten dagbok där nere så att jag skulle komma ihåg vad jag gjort dem olika dagarna för att sedan skriva in det här men det har gått sådär med det. Jag har skrivit lite kort eller aa väldigt kort om alla dagar (förutom onsdagen som jag helt glömt bort) men jag tänkte skriva in det i alla fall. Sen ska jag visa en massa bilder som jag tagit :D men det kommer lite senare..när jag orkar för just nu så är jag väldigt trött. Har inte sovit många timmar inatt. Kom hem vid ett tiden på natten och somna väl inte förän efter två. Sen gick jag upp kvart i sju idag och så började jag jobba klockan åtta. Det gick bra men jag var väldigt trött (försökte att inte visa det alltför mycket), men det gick som sagt bra. Var lite förvirrad på jobbet..visste inte riktigt vad jag skulle göra men så är det väl alltid när man är ny. Jag kommer säkert in i det snart eller jag hoppas det i alla fall.
 
Nej nu tänkte jag dra mig, ska försöka föra över alla bilder från Italien så fort som möjligt men nu tänkte jag koppla av och kolla på Ciao Bella - Gothiafilmen. Tycker den passar bra nu när det är Gothia här i Göteborg :) Eller vad säger ni?
 
Kram så länge !


Sista inlägget på 9 dagar

Hej allihopa !

Om ca fem timmar åker vi härifrån. En taxi kommer och hämtar oss 03.15 och bussen går 03.45 från Heden. Vi ska först åka buss till Malmö. Sedan byter vi buss (vet inte varför) och that bus kommer vi åka hela vägen med till Italien.

Nu är allt packat. Det är bara kameran, mp3n och tandborsten som ska ner :) Jag ska gå upp vid halv tre på natten och fixa kycklingbaugetterna som vi ska äta på bussen så jag måste lägga mig snart. Egentligen vill jag se färdigt på en film som jag har börjat kolla på - 8 mile men jag får se hur jag gör.

Det ska bli skönt att komma bort från tråkiga Sverige och det enda jag väntar på nu är att det ska bli natt så att jag kan åka härifrån ! Åhh det ska bli så kul att åka till Italien. Har aldrig varit där förut. Lovar att jag ska ta en massa bilder ! Vet inte riktigt hur jag ska komma ihåg allt som händer där nere men jag kanske ska föra en liten dagbok så att jag kommer ihåg allt och sedan skriva det här på bloggen när jag kommer tillbaka :) Det låter väl bra?

Nej nu måste jag borsta tänderna. Ha det så bra nu, kram ♥

Peace

Den här ringen från www.forever21.com vill jag ha ! Den är väldigt enkel men snygg på samma gång :D

Vad tycker ni?




Home

Nu har jag precis kommit hem från stan. Jag, mamma och Melinda har flängt runt i en massa affärer, mer än som var tänkt från början (men så blir det ju alltid). Det har varit ganska jobbigt men nu är allt shoppande färdigt. Jag gick in på Din sko för att kolla om skorna som jag ville ha fanns i min storlek och det gjorde dem, men när jag skulle prova dem så var dem lite...trånga så jag köpte dem inte. Då blev jag lite ledsen but then fick jag syn på ett par andra jättesöta skor som jag köpte istället så det blev bra tillslut :) Sen köpte jag ett par solbrillor fast dem är inte alls lika snygga som dem jag egentligen vill ha, (ni vet dem som är formade som hjärtan) men dem får duga ! Köpte också ett minneskort till kameran såå nu kan jag ta en massa massa bilder :D Vi käkade också på Pizza Hut innan vi åkte hem.

Nu tänkte jag gå till affären och köpa lite candy. Sen måste jag ta en dusch och göra fotbad, måla mina naglar + packa det sista som är kvar, dvs småsakerna såå jag har mycket kvar att göra. Men innan jag går kommer lite bilder på skorna och brillorna:



     

Lots of things to do

Uppe tidigt idag. Mamma väckte mig vid halv tio.

Idag måste vi hinna med mycket. Vi ska först till Linneplatsen och köpa såndana grejer man har på ögonlocken när man solar solarium, vet ni vad jag menar? :P Dem är ganska små och finns i olika färger och dem skyddar mot ögonen. I alla fall vi ska köpa det och har med oss dem till Italien så att våra ögon skyddas mot solen :)

Sen måste vi in till stan och lämna tillbaka lite kläder. Vi ska köpa minneskort till min och Melindas kamera (så att vi kan ta en massa massa fina bilder i Italien !), sen ska jag också gå in i Din sko och se om jag kan hitta skorna jag hittade igår..fast som bara fanns i storlek 38 och 40 i Frölunda Torg..och jag behöver 39 ! Efter det måste vi hem och packa det som vi inte hann med igår. Sen ska jag köpa lite candy att ha med på resan ;) och fixa kycklingbaugetter till oss alla som vi ska äta på bussen, mums !

Jag skriver lite senare, kram !

Snygga brillor

Man blir helt snurrig av att packa ! Har skrykit och packat ner almost everything jag ska ha med mig till Italien så det känns bra. Nu är det bara alla småsaker som ska med. Men det fixar jag senare. Ska snart kolla på film med mamma och ta mig något att äta men innan jag går så tänkte jag lägga upp en bild på ett par snygga brillor som jag vill ha ! Såg dem på TopShop för ett tag sen men nu finns dem inte längre :(



Är det någon som vet var man kan köpa dem? Tell me i så fall :)




















 

Vilken färg tycker ni är snyggast?

Lite pic

Nu kommer lite pic på det jag köpt idag :)




 


         
   



Hårklämmor i guld och silver: 40 kr/st.
75% rabatt så det blev 10 kr/st istället

Hårnålar i guld: 35 kr/ st
75% rabatt så det blev 9 kr/st istället

Toffsar (gummisnoddar) 15kr/st
75% rabatt så det blev 4 kr/st istället
 
Allt kom från Åhlens.

Mascara från H&M: 30 kr

Flipflop från Intersport: 50 kr

Grå t-shirt med tryck från Stadium: 49 kr




Torsdag

Mamma väckte mig klockan tio idag ! Jag gick upp tio över tio fast jag ville egentligen sova mycket mycket längre men det är lika bra att vänja sig nu när man ska till Italien för då kommer jag gå upp tidigare än tio. Jag tänkte ju sola innan jag åkte in till stan men det blev inte så. Jag följde istället med mamma och Melinda till Frölunda Torg och påvägen dit så stannade vi till på Kaverös Äng, där jag ska börja jobba (14:e juli). Jag lämnade ingenting (trodde först att man skulle göra det) utan pratade bara lite snabbt med en som jobbade där. Det ligger inte så långt ifrån där jag bor, kanske 10-15 minuter så det är jättebra :)

När vi kom till Frölunda torg strussade vi runt i en massa olika affärer. Jag hittade flipflop skor, hårklämmor, toffsar (eller säger man gummisnoddar?) och en t-shirt. Sen köpte jag också två tidningar - Solo och Frida som jag tänkte ha med mig på bussresan :) Sedan hittade jag ett par söta skor på Din sko men dem fanns inte i min storlek..typiskt ! Men jag ska kanske åka in till stan imorgon och kolla om dem finns där. Hoppas Hoppas !

Lägger upp bilder lite senare på allt jag köpt, kram !

Mycket att hinna med imorgon

Jag har inte börjat packa än. Tänkte göra det imorgon. Jag vill inte panik packa i sista minuten på fredag så imorgon blir perfekt. Mamma hämtade upp resväskorna från källaren idag så dem står redo att bli packade haha. Problemet är att jag inte vet vad jag ska packa. Hur många linnen, kjolar, klänningar, shorts, tröjor ska jag ha med mig? Det är sånt jag aldrig vet..så det blir oftast att jag tar med mig för mycket kläder. Men som man brukar säga: Bättre att ta med sig för mycket än för lite ! Sen är det en massa småsaker som man ska komma ihåg att ta med sig...och jag har svårt att komma ihåg allting i mitt lilla huvud och det blir lätt att man glömmer av something och det vill inte jag göra, såå smart som jag är (not) tänkte jag skriva upp en lista på allting jag ska ha med mig :D

Funderar på att åka till stan imorgon och köpa flipflops och kanske något annat fint som jag kan ha med mig till Italien. Flipflops är alltid bra att ha. Dem är ganska bekväma och dem tar inte så mycket plats i resväskan + att dem är bra att ha t ex om man ska ner till stranden. Dem är enkla och kostar inte så mycket pengar vilket jag tycker är bra ! Sen tänkte jag sola också. Dem säger att det ska bli fint väder imorgon så jag hoppas att det blir det. I så fall solar jag innan jag åker till stan.

Sen måste jag också gå till Kaverös Äng, ett äldreboende för att lämna en sak där. Jag kommer att börja jobba där den 14:e juli till den 17:e augusti. Jag ser fram emot det och jag hoppas verkligen att det blir kul :) but will see..Det finns bara en nackdel. Jag börjar jobba den 14:e juli klockan åtta på morgonen. Jag kommer hem från Italien den 14:e juli på natten. Ni fattar vad problemet är va? Ja just det ! Jag kommer inte kunna sova någonting den natten ! Bussen kommer vara framme i Sverige 00.10 och jag vet inte hur lång tid det kommer ta för oss att komma hem. Det som oroar mig mest är väl att vi inte kommer hem till Sverige 00.10 som planerat, men jag hoppas att vi gör det. If we doo kommer jag väl sova fem timmar ! Snacka om att jag kommer vara stone dead när jag ska börja jobba, men det är väl bara att suck it in and be happy ! 


Hotel Galileo

Nu har jag frågat mamma vad hotellet heter - Hotell Galileo. Det är dit vi ska ! Jag har precis kollat runt på olika sidor på Internet för att försöka hitta några bilder på hotellet och så och jag hittade faktiskt några stycken och det ser väldigt mysigt och fint ut :) och det får mig att längta ännu mer !













Onsdag

Jag vet att jag inte har skrivit så mycket på min blogg de senaste dagarna men det beror på att jag varit hos pappa. Hans dator är verkligen seg och det tar typ hundra år att komma in på en sida ! Så det har inte funkat.

Igår mådde jag inte så bra. Hade huvudvärk hela dagen ! Egentligen var det meningen att jag skulle gå till Maja och Lotta. De fyllde 17 år igår :D så de hade släktkalas. Jag ville gå men jag orkade inte det (var inte fit for fight) så jag var hemma och kollade på en massa filmer och käka kebabpizza istället. Imorgon åker de till Jersey och de ska vara där i tre veckor. It's a long time ! Kommer sakna dem <3

Today är det varmt och soligt. Det har ju inte varit fint väder på länge nu så jag tänkte gå ut och sola min bleka kropp. Jag var faktiskt lite brun för ett tag sen men det har gått bort nu..lite surt men vad ska man göra? Jag hoppas att det är varmt i Italien så att man kan bli brun där. Åker om två dagar. Längtar som faan ! :D

Tänkte fråga mamma vad vårat hotell heter och om jag hittar någon bild på hotellet så lägger jag upp en bild lite senare på det :) Kram !

RSS 2.0